Bildirim
Digiturkplay Promosyon Kodu ile Smart Tv'den İzlemek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum.
Bilen yokmu? -
10 lira fark alıyor.. zaten orada belirtmiş tv ikonlu olan 29 olmayan 19 Tl diye.. -
quote:
Orijinalden alıntı: cibuti40
10 lira fark alıyor.. zaten orada belirtmiş tv ikonlu olan 29 olmayan 19 Tl diye..
Adam o zaman PC'den alır daha ucuza. Bağlar tv'ye izler. -
quote:
Orijinalden alıntı: bjkali
quote:
10 lira fark alıyor.. zaten orada belirtmiş tv ikonlu olan 29 olmayan 19 Tl diye..
Adam o zaman PC'den alır daha ucuza. Bağlar tv'ye izler.
Hocam o da bir seçenek ama burada kastedilen smart tv uygulamsı üzerinden direk izlemek bir bağlantı olmadan. ayrıca her tv de pc üzerinden bağlantı tatmin etmiyor kalite ve akışkanlık açısından.. -
quote:
quote:
quote:
Hocam o da bir seçenek ama burada kastedilen smart tv uygulamsı üzerinden direk izlemek bir bağlantı olmadan. ayrıca her tv de pc üzerinden bağlantı tatmin etmiyor kalite ve akışkanlık açısından..
HDMI ile mi bağlayıp izliyorsunuz hocam? İnternetinizin hızı kaç mb seyirlerinde oluyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: turkworks
quote:
quote:
quote:
Hocam o da bir seçenek ama burada kastedilen smart tv uygulamsı üzerinden direk izlemek bir bağlantı olmadan. ayrıca her tv de pc üzerinden bağlantı tatmin etmiyor kalite ve akışkanlık açısından..
HDMI ile mi bağlayıp izliyorsunuz hocam? İnternetinizin hızı kaç mb seyirlerinde oluyor?
Ben HDMI ile bağlayarak izliyorum paketim 1800 kbps 3 mbps internet hızı ile bile rahatlıkla izlersin.
-
Dun besiktas mecinda berbat bi kalite vardi cok sovdum superonline±digiturke
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X