Şimdi Ara

Superonline, 30. yıla özel 30 Eylül'e kadar fiber kullanıcılarının hızlarını 1000 Mbps'e yükseltti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell Superonline, 30. yılına özel olarak Eylül ayı boyunca fiber altyapısındaki herkesin indirme hızını 1.000 Mbps'ye, yükleme hızını ise 100 Mbps'ye yükseltti.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre

1 Eylül 2024 - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında internet indirme hızı 1000 mbps’nin altında olan aktif bireysel ve kurumsal Turkcell Superonline Fiber internet müşterilerinin indirme hızları altyapılarının uygun olduğu en yüksek seviyeye ücretsiz olarak yükseltilecektir.

Kampanya Detayları

Superonline, 30. yıla özel 30 Eylül'e kadar fiber kullanıcılarının hızlarını 1000 Mbps'e yükseltti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamarintr -- 1 Eylül 2024; 13:28:16 >

• Göz boyama bunlar
    Tüplü ferrari den farkı yok
    100 paketimi 1000 yapıp beni kısıtladıktan sonra engelledikten sonra bir işe yaramıyor kuru gürültü
    Speedtest YouTube instagram film video falan şeylerde uçur kaçır engelleme sansür bant genişliği daraltması uygulama kullanıcıyı kısıtlama ama oyun steam oyun içi yurtdışı bağlantılarda kısıtla ne güzel memleket
    Oyunda adamı vurduğunu sanırsın bi bakmışsın sen ölmüşsün

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 1 Eylül 2024; 14:16:21 >

• upload 100 olması güzel olmuş

• Güzelmiş Superonline, 30. yıla özel 30 Eylül'e kadar fiber kullanıcılarının hızlarını 1000 Mbps'e yükseltti! 

• 930mbit speedtest alıyorum 8k youtube takılıyor izlenmiyor!! Fıkra bu kadar.

• CATBALCA kullanıcısına yanıt
    Video, alttaki barda yüklendiği halde donuyorsa işlemcinizle alakalı olabilir. İşlemciniz neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamarintr -- 1 Eylül 2024; 19:15:24 >
  • Benim altyapı güya 100mbps den fazlasını desteklemiyordu şuan 500mbps olmuş. Ama neden 1000mbps olmadığını superonline a sorduğumda doğru düzgün bir cevap alamadım.

Superonline, 30. yıla özel 30 Eylül'e kadar fiber kullanıcılarının hızlarını 1000 Mbps'e yükseltti!turkcellhiztesti.speedtestcustom.com
    Speedtest Custom - Test your internet speeds
    https://turkcellhiztesti.speedtestcustom.com/result/4198b8e0-688d-11ef-94c7-8d114a5e1ac7

8k youtube açabilmek için donanım hızlandırmaya açmak gerek oda ekran kartı iyiyse açabilir ryzen 7700 var o bile zorlanıyor

• upload ne zaman 100 oldu? 50 olarak qos ayarlı haberim yok!?

edit: 200-250e dayaniyor hatta, 30. yil olayi herhalde... 1000/1000 kaldiramiyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 2 Eylül 2024; 16:6:30 >
  • nofearl N kullanıcısına yanıt
    Upload hızında 100 ü geçebiliyor musunuz?
  • xamarintr X kullanıcısına yanıt

testlerde dalgalanıyor, 400 görüp 200 ortalama gösteriyor mesela, ama buffer yüzünden sanırım. qos 100 üzerinde dur kalk yapiyor.

• xamarintr X kullanıcısına yanıt

Aynen dediğiniz gibi. bar doluyor 4k da hiç sıkıntı yok ama 8 k takılıyor. İşlemci i5 2500k 4.4 oc li : )

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

Haklısınız ekran katımda gtx 1060 donanım hızlandırma varmı bilmiyorum.

• Superonline, 30. yıla özel 30 Eylül'e kadar fiber kullanıcılarının hızlarını 1000 Mbps'e yükseltti!
    Sadece hiz olarak var bant daralmasi oldugu icin o hizi tam alamassin o hiz tt alt yapisinda bir iss olsa onlar bile bundan iyi hizmet verir

donanım hızlandırma zaten herhangi bir ekran kartı oluyor yazılım hızlandırma işlemciye yükleniyor tabi codecler felanda işin içine giriyor 1060 eski olduğundan güncel codecleri destekleyeceğini sanmam yoksa 8k videoyu açardı

youtubeda yıllardır av1 codec var mesela nvidai 4000 amd 7000 serisi ekran kartlarıyla beraber yeni geldi o ama tvlerdeki telefonlardaki arm işlemcilerde yıllardır var o yüzden tvlerdeki basit işlemciler 1 gb ram ile 4k videoları rahat rahat açıyorlar

av1 ile 15 mbit internette 4k video izleyebilirsin

• Hediye verilen 1000mbit ile gerçek 100mbit keyfi yaşıyorum.

Demek ki, SOL taahhüt ettiği hızın 10'da 1'ini veriyor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.