Şimdi Ara

! 1 EYLÜL ZAMLARI ! 13 Ağustos 2021 ÖTV Matrah Güncellemesi Sonrası Fiyat Değişiklikleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
61
Favori
87.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
215 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba bu fiyatı bayiden mi aldınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni 208 GT 1.2 PureTech 130hp EAT8 / 315.000 TL / 313.000 TL / 260.800 TL

Normalde 260 inmesi lazım Adamlar birde zam yapmıs. 320 Bin TL Her bayi ahlaksız ama Pejo gibisin gormedim.

• Mazda bayileri açık mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cCc_Reis_cCc C kullanıcısına yanıt

Kesinlikle 308

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.yasoo

Leon FR DSG yi 12 bin indirip alt dilime sokarlarsa ilk defa bir vag grubu araba almayı düşünebilirim. Yok olmuyorsa Megane 4 HB Icon EDC ile devam.

manuel 1.5tsi 130'luk girer ama otomatik girmez. manuel tam sınırda idi zaten (150.280 ham fiyatı vardı)

** edit; tam tahmin ettiğim gibi olmuş.

! 1 EYLÜL ZAMLARI ! 13 Ağustos 2021 ÖTV Matrah Güncellemesi Sonrası Fiyat Değişiklikleri

! 1 EYLÜL ZAMLARI ! 13 Ağustos 2021 ÖTV Matrah Güncellemesi Sonrası Fiyat Değişiklikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 13 Ağustos 2021; 17:34:6 >

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Aynen yanlış bakmışım. 1.0 DSG yi bile sokmamışlar alt dilime hala 330 :/

• Yer gök 1.0 araba dolacak şimdi sol şeriti kapatmasalar bari

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.yasoo

Aynen yanlış bakmışım. 1.0 DSG yi bile sokmamışlar alt dilime hala 330 :/

aynen tam onu yazacaktım hocam, 1.5 FR'ı geçtim ham fiyatı 155bin olan 1.0tsi DSG Style plus için bile herhangi bisey yapmamışlar. yeni Leon'da fiyatı mantıklı olan otomatik vites araç yok yani anlaşılan. alınabilecekler sadece manuel vites :/

aslinda 1.0 otomatik Style plus ile 1.5 manuel FR denk olmalıydı. otomatik isteyen 1.0 alsın, FR isteyen manuel 1.5 alsın aynı fiyattan :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 13 Ağustos 2021; 17:45:21 >
  • Açıklanan güncel fiyatları konuya ekledim, olması gereken fiyatla karşılaştırdım. Gözüme çarpanlar;
    - Şimdilik Peugeot hariç firmalar düzenlemeye uymuş gibi duruyor, ancak açıklanmayan firma çok.
    - VAG grubunda indirimli fiyatların Ağustos sonuna kadar kampanyalı olduğu yazıyor, sonrasında 20 bin liralık zam uygulanacak gibi liste oluşturmuşlar. Diğer firmalar da aynı politikayı uygulayıp en geç 2 aya ÖTV indirimini yer diye düşünüyorum kur sabit kalsa bile.

• Hyundai i20 otomatikleri tavsiye edilen en düşük 191den başlayıp 220 civarına kadar giden fiyatlar aynı kalmış ne anladık bu indirimden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romeo_x -- 13 Ağustos 2021; 18:45:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: romeo_x

Hyundai i20 otomatikleri tavsiye edilen en düşük 191den başlayıp 220 civarına kadar giden fiyatlar aynı kalmış ne anladık bu indirimden ?

Çünkü ÖTV indirimi yok. Matrah güncellemesi var. Düzenleme öncesi aşağı yukarı 275-320 bin TL arasındaki araçlarda "indirim" mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: romeo_x

Hyundai i20 otomatikleri tavsiye edilen en düşük 191den başlayıp 220 civarına kadar giden fiyatlar aynı kalmış ne anladık bu indirimden ?
    Kona'da, Bayon'da güzel indirimler var

• Yeni Egea Hatchback Lounge 1.6 M.Jet 130 HP 253.600 TL

Yeni Egea Cross Lounge 1.6 M.Jet 130 HP 258.600 TL

Yeni Leon 1.5 TSI 150 HP FR 267.000 TL

Şu durumda kim gider egea alır ki? Ya egea'nın fiyatı düşecek ya Leon'un fiyatı artacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanweb -- 13 Ağustos 2021; 19:11:23 >
  • opel crossland için indirim olur mu?

• Kahyaoglu pejoya gittim diyorki ithal araclara gelmedi boyle bisi diyor yarim saat anlattim anlamadi :) cimere sikayet ettim ugrasamicam tartisip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

Kahyaoglu pejoya gittim diyorki ithal araclara gelmedi boyle bisi diyor yarim saat anlattim anlamadi :) cimere sikayet ettim ugrasamicam tartisip
    Satış danışmanlarının çoğu bir halttan anlamıyor ya da salağa yatıyor.

Zaten birçok bayiye mini etekli kadınları yerleştirmişler araba hakkında neredeyse hiçbirinin bilgisi yok.

• Dedik size piyasa durgun dinletemedik o rakamlar hep filo ya da şirket rakamları kimse araba alamıyor eskisi gibi gidişat berbat.

• Citroen C3 aircrosda zam yapmış indirime girmemiş araçlar

• fluox kullanıcısına yanıt
    Asıl sıkıntı bu işte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.