Şimdi Ara

! 1 EYLÜL ZAMLARI ! 13 Ağustos 2021 ÖTV Matrah Güncellemesi Sonrası Fiyat Değişiklikleri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
61
Favori
87.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
215 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben de skoda skala baktım ama hiçbir yerde yok

ötv indirimine giren herhangi bir araba da olur bayilerde varsa var mı bildiğiniz araba

• ben de skoda skala baktım ama hiçbir yerde yok

ötv indirimine giren herhangi bir araba da olur bayilerde varsa var mı bildiğiniz araba

• eylül zamları öncesi son fiyat listelerinin de kopyasını alıp konuya ekledim. dileyen dropbox linklerinden ulaşabilir. eylülün ilk haftası listeyi tekrar güncelleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon

eylül zamları öncesi son fiyat listelerinin de kopyasını alıp konuya ekledim. dileyen dropbox linklerinden ulaşabilir. eylülün ilk haftası listeyi tekrar güncelleyeceğim.

Eylül'de zam mı gelecek kur düşmesine rağmen?

• Yapar bunlar, zaten bir cogu otv zammini "agustos kampanyali fiyati" olarak yansitti listeye. Matrah ustunde kalan araclari da en az 50 bin lira zamli satmaya basladilar. Her sey beklenir ondan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 eylül güncellemesi: henüz tüm firmalar için daha erken ancak seat yeni aya zamla girmiş. devamı eklenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 3 Eylül 2021; 20:54:14 >
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt

Her şeyi açık ve net görüyoruz çalışmanla, çok teşekkürler emeğin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since75 -- 1 Eylül 2021; 22:42:55 >
  • since75 S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ne demek. Cok fazla guncelledikleri icin tablo kalabaliklasti. Haftasonu diger guncellemeler ile birlikte duzenlerim.
    İyi aksamlar

• zam olsa ne yazar satışlar yerinde kimse ağlamasın sızlamasın millette para var yerli üretim bir araba için bayii aradım önümde 60 kişi varmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle strateji yapılıyor, talebe göre hareket ediliyor sürekli, bütün markalarda ekonomik ve daha ulaşılabilir modellerde sıkıntı var söylemi ile pazarlıksız ve hatta ne yazık ki aksesuar adı altında ekstra ekstra eklemelerle haksız kazanç peşindeler. Pazarlama ve algı yönetiminde çığır açtılar bayilerimiz. Forumda örnekler var baya, araç yok Kasım da gelecek, 50 kişi 100 kişi önünüzde denilip isim alınıp aradan 5-10 gün geçip dönülüp çeşitli bahanelerle araç boşa çıktı diyerek liste fiyatının en az %10 üstüne verme aç gözlülükleri…

• hıc bır bayıde arac yok indirim bişey ifade etmiyor

• 3 eylül güncellemesi:

vw tüm listede indirime gitmiş, ancak ötv öncesi 370 civarındaki passatlar bir anda 420 civarı olmuştu zaten. ben sadece liste fiyatlarını belirtiyorum. ilk mesajdan hepsini indirebilirsiniz.

buna ek fiat ve suzuki az satan modellerinde zam yapmış. listeden kalkanlar da mevcut.

ford ağustos fiyatı görünüyor, daha değişiklik olabilir.

• Ekim ayı güncellemesi gelecek mi? :)

@Schtroumpf Grognon

• fatih_z kullanıcısına yanıt
    Euro kuru yukseldigi icin hepsine zam geldi diye yapmamistim ama bu hafta tekrardan duzenlerim hocam (ilk amacim doviz sabit, otv alt dilimken kacanlari yakalamakti)
    İlk gozlemim fiat az zam yapmis, skoda/seat falan otv zammini kendisi yedigi gibi daha da fazlasini ustune koymus.
    Tabloyu duzenleyince daha da belli olur.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.