Şimdi Ara

! 1 EYLÜL ZAMLARI ! 13 Ağustos 2021 ÖTV Matrah Güncellemesi Sonrası Fiyat Değişiklikleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
61
Favori
87.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
215 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devletin yaptığı ÖTV indirimini vatandaşa yansıtmamak için çakallık peşinde koşan firmaları teşhir edelim ki bir daha önlerinden kimse geçmesin  .

• Fordda dün fiyatları gördüğüme emin gibiyim, bugün fiyatlar güncelleniyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kia,pejo,ford vs. neyse ben bir şey demeyeyim.

• Elinize sağlık hocam

• PSA'nın ne kadar karaktersiz bir marka olduğu görebilmek mümkün.

208GT'de yaptıklarından sonra kimsenin kapısının önünden geçmemesi gerek.

• güzel konu, teşekkürler.  

• Honda civic eco elagance elinde olan bayi varmı arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamiq almak icin Turkiye’nin her yerinden yaklasik 15-20 bayi aradim. Ellerinde olmadiklarini soyluyorlar. Ekim sonu gelecekmis. Tabii, fiyati da Ekim sonunda verebiliriz diyorlar. Su an hicbir Skoda bayisi, odeme kabul etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon

Guncelledim hocam kusura bakmayin.

Olurmu hocam ne demek .Ellerinize sağlık

• Memleket öyle bir hale geldi ki, geçici vergi diye gelen ÖTV matrahı değişince bile seviniyoruz artık. Matrahın değişmesini, ÖTV oranın düşmesini geçtim, ÖTV diye birşey olmamalı... Ama işte tepedekiler en üst model Merso/ Audi A8'lere binip saraylarda yaşamaktan vazgeçemiyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 14 Ağustos 2021; 16:26:37 >
  • ford isterse bin kere fiyatı güncellesin ellerinde araç yok

• devlet isterse ÖTV yi sıfırlasın,araç yok.Yaris için 3-4 tane bayi aradım.Adres olarak Eylül ayını gösterdiler

• Dostlar indirim yemiş araçlar arasından 250 civarı sizce en alınabilir hangisidir? 99 Model Uno ve şimdi kullandığım 99 model Corsa B'den sonra artık ilk düzgün aracımı almak istiyorum.

• Bu hükümete zerre katkım olsun istemiyorum. Bu sebeple 2023 öncesi araç alma düşüncem yok. Bugün muhalefet iktidara geldiğimizde ÖTV sacmaligini kaldıracağız desin minimum oylarını %10 artırır, üstüne de hükümetin elini sıkıştırır.

• OHAA FİYATLARA BAK !!!

• Prestor kullanıcısına yanıt
    Hocam dua edinde birdaha malum kisi secilmesin, yoksa tr hepten kaziga oturur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müthiş bilgilendirici bir konu olmuş eline sağlık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 14 Ağustos 2021; 20:11:18 >
  • Prestor kullanıcısına yanıt
    Iyi Parti'nin böyle bir çalışması var. Artagan projesi yazarak YouTube'dan detaylı bilgi edinebilirsiniz.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten satamayacakki. Corsa ultimate 250.900 ₺ olmuş. Zaten çoğu özelliği aynı kinse gidipte 208 e bir 70.000₺ fark vermez. Zaten corsa ile 208 aradında öyle ahım şahım bir fark yok

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.