Şimdi Ara

! 1 EYLÜL ZAMLARI ! 13 Ağustos 2021 ÖTV Matrah Güncellemesi Sonrası Fiyat Değişiklikleri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
61
Favori
87.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
215 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer manuel sıkıntı değilse golf impression, eğer otomatik istiyorsanız corollayada bakabilirsiniz. Ama daha dolu bir araç istiyorsanızda corsa ultimate.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu yılın üçüncü çeyreği demişlerdi sonra son çeyreği oldu şimdide 2022 nin ilk çeyreği diyorlar :)

otomatikle piyasayı süpürme imkanları varken bunu kullanamadılar.

• Hocam izninizle video haline getirdim  

BİLGİ KURDUyoutube
    Ötv indirimi 2021 - Ötv matrah güncelemesi 2021 - Tüm Marka Modellerde İndirim Var mı ? ÖTV Düzenlemesi Geldi! | Güncel Fiyatlar Ne? | Hangi Otomobilleri Kapsıyor? ÖTV'de matrah düzenlemesinin ardından bazı modellerde 50.000TL'ye varan indirimler yaşanıyor. Bakalım Fiat, Honda, Opel, Peugeot, Toyota, Volkswagen, Skoda gibi markalarda fiyat değişimleri nasıl yansıdı. motor1 türkiye,motor 1,ötv indirimi 2021,ötv matrah güncellemesi 2021,ötv matrah,ötv indirimi gelecek mi,ötv indirimli araç fiyatları,ötv indirimi ile alınabilecek arabalar 2021,ötv indirimi 2021 suv araçlar,ötv indirimi 2021 araçlar,ötv indirimi ile alınabilecek suv araçlar 2021,ötv matrah düzenlemesi,honda,opel,skoda,ötv indirimi geldi,hangi otomobilleri kapsıyor,ötv matrah düzenlemesi 2021,ötv indirimi,2021 ötv indirimi,ötv indirimi hangi araçlara geldi
    https://www.youtube.com/watch?v=wO_fLbdV8Zw&feature=youtu.be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Golf 8 Mart sonu Türkiyeye geldiğinde 1.0 TSI Impression Manuelin fiyatı 223 bin 500 Tl idi hatta lansman kampanyası vardı 196 bin 900 TLye veriyorlardı. Şimdi gelen ÖTV indirimiyle aynı araç 241 bin 200 TL oldu. Yani ÖTV indirimine rağmen 5 ay önceki seviyesini bile göremedi.

İlk gelenler 2020 modeldi şimdiki 2021. 2021 için makul bir fark. O zaman ki döviz kuru ile şimdiki döviz kuru da aynı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leon fr en mantıklı duran gıbı hıc bakan oldu mu varmıymıs ellerınde

• Birlik beraberlik içerisinde hareket edip talep olmasa kimse yanaşmasa kime neyi satacaklar ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Takipteyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Skoda kamiq bakalim dedik. YOK ! Yil sonuna kadar da gelmeyecekmis.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar citroen c4 sizce nasıl bi araç ? en altın bir üst paketi için bir sonraki aya 275k teklif aldık.

• Sağlam konu olmuş. Sürekli güncellemeler gelir umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hanım istedi diye Hyundai bayisine gittim. En ucuz 1.4 MPI i20 için manuel perakende gelmiyor dediler.

İsmi olan büyük üretici firmalar vatandaşa havuç gösteriyorlar. X TL'den başlayan fiyatlara demek için.

Araba konusundan nefret ediyorum. Tüketici havuç gördüğü zaman kendinden geçiyorsa belki sadece satıcılarda sorun yoktur.

• Güzel konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adres63 -- 20 Ağustos 2021; 19:36:49 >
  • adres63 A kullanıcısına yanıt

hangi model ve kasa

• quote:

Orijinalden alıntı: adres63

Güzel konu

Maliye ,cimer e şikayet olarak gönder

• ssfea S kullanıcısına yanıt
    en boş olanı dizel otomatik cam tavansiz

• O değilde konuda hükümet değiştiğinde gelen farklı bir hükümetin ÖTV yi falan kaldıracağını ya da aza düşüreceğini söyleyenler var :D kim gelirse gelsin bu sistemi değiştirmeleri kolay zannedenler var, yeni iktidar geldi, hadi ertesi gün 100 bine sıfır bmw alalım diyecekler var, onların bu işlemi yapması bile yıllar sürer, belki biz göremeyiz, şu anda 250 260 bin yazan araçlar konusunda da fazla sevinmeyin bir çok bayi 250 ye fatura kesip 290 a veriyor aracı. Kim gelirse gelsin, bu sistem kolay kolay değişmez. Kimse ötv yi kaldırmaz benim düşüncem

• frknsysl F kullanıcısına yanıt

yurtdisinda ki ulkelerde araba almak ucuzdur ama arabanin sigortasi pahalidir. bu yuzden araba almak isteyen kisi almadan once iki kez dusunur. turkiye de sigortalar ucuz araba alan kisi, bi kere kredi vs ile alayim ondan sonra rahatim kafasinda. ev de gecerli bu soyledigime.

sahsen 1 yilda arabanin sigortasina verdigim para, arabanin kendi degerinden cok daha fazla. cok iyi bir arabaya binmiyorum ama arada ki fark anlasiliyor. ayni sekilde bir ev aldiginiz da eger apartman dairesiyse aylik aydatlar, eger mustakil evse evin kapladigi alan icin her yil devlete kira veriyorsunuz. surekli odemeler bunlar.

burdan anlasiliyor ki otv'yi kaldirip bu tarz bi sistem getirmek hem devlet icin daha yararli olur, hem de 2-3 tane araba almak yerine herkesin bir arabasi olur. otv'nin kalkmasi da hayal degil. ama turkiye' de ekonomi duzeldiginde kalkmasi yeni hukumetle mumkun, eger mevcut hukumet devam ederse, hem otv hem ekonomi duzelmeyecek.

• ankara için honda efe ve honda borada ötv indirimi ile 265bin tl eco elegance olan araç yok. eylül ilk haftası & ortası gibi "o zamanki fiyattan" sıraya yazılabilirsiniz deniliyor. bayiler kalabalık, herkes lpg eco var mı diye soruyor & aynı cevabı alıyor. güncel olarak sıra/kapora alma durumu yok. zaten o fiyattan olmaz 280bin tl gibi olur ekstralarıyla gibi bir laf da döndü.

alj'ye flame multidrive s için gittim, alj bayisi hondaya göre daha tenha yine de 5-10 kişi kadar vardı içeride. yine araç yok. honda ile aynı söyleme sahipler. eylül ayında bakarız diyorlar, eylül ayındaki fiyat geçerli olur deniliyor.

ya ötv indiriminin açıklandığı cuma ve sonraki gün cumartesi itibariyle zaten az olan (?) kotalarını doldurdular, ya da belirli fark öngörerek sonra satma/satmama kararı aldı bayiler diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftymc -- 16 Ağustos 2021; 19:29:12 >
  • scorpion3560 S kullanıcısına yanıt

Geldi ne oldu? Bir tane bile hibrit toyota yok piyasada. 3-4 bayi aradım corolla hibrit der demez maaalese beyefendi ile devam ediyorlar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.