Şimdi Ara

1 GB Ekran Kartı Oyunlarda Kasma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
9.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Donanımdan fazla anlamam böle bişe buldum kutudan çıkan cd deki kullanam klavuzundan. Gerekli olan başka bişe lazımsa onada bakabilrim.

1 GB Ekran Kartı Oyunlarda Kasma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yvzslmypc -- 19 Mart 2013; 12:07:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yvzslmypc

Donanımdan fazla anlamam böle bişe buldum kutudan çıkan cd deki kullanam klavuzundan. Gerekli olan başka bişe lazımsa onada bakabilrim.

cpu z ve gpu z programını indir ve ekran görüntüsü al öyle bakalım kardeşim işlemci ve ekran kartın neymiş diye

• Tamam bu dediğin tek bir programı yoksa ikisi ayrı ayrımı? Bide dxdiag dan bakamayızmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yvzslmypc -- 19 Mart 2013; 12:48:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yvzslmypc

Tamam bu dediğin tek bir programı yoksa ikisi ayrı ayrımı? Bide dxdiag dan bakamayızmı?

iksi farklı programlar dxdiag çift ekran kartlı bilgisayarlarda ikincil ekran kartını görmez ondan dolayı sen ikisinide indir kur caps al
  • Tamam bu akşama hazır :)
  • Arkadaşlar benim başka bir sorum var oyun acılmaya başladıgında pc donuyor ve ekran sallnıyor arasına bunun için ne yapalirim ekran kartı nividia 7300 se 7200 gs (onboard ) ekran kartı var birde normal ekran kartı var monitör normal ekran kartına baglı işlemci İNTEL CORE 2DUO CPU E4600 2.40 GHZ LÜTFEN YARDIM
  • maalesef millet olarak haaalen ekran kartında GB,MB devrini atlatamadık gerçi bazıları bit devrine geçti de.
    ekran kartında performansı etkileyen kriterleri listelediğimizde belleğinin kaç mb veya gb olduğu en sonda yer alır.dikkatinizi çekmek isterim belleğin önemi yoktur demek istemiyorum,ekran kartında belleğin, kaç mb veya gb olması dışındaki özellikleri gpusu kadar önemlidir hatta gpu'nun performansını direk etkiler.
  • merhabalar samsung np300e5a-s01tr bilgisayarımda hiç bir oyun oynıyamıyorum film falan izlerken bile bazen kasılıyo i5 işlemci ve 4 gb ram olmasına ragmen böyle olmasının sebebi nedir driverları falan hepsi güncel lütfen yardım edin kırıcam yoksa
  • » İŞLEMCİ :Intel Core i5-2410M 2.30 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.90 GHz.) 3 MB Cache Bellek İşlemci
    » RAM :4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    » SABİT DİSK :640 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    » İŞLETİM SİSTEMİ :Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit)
    » EKRAN KARTI :NVIDIA GeForce GT 525M 1 GB Ekran Kartı
    » 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    » 640 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    » Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit)
  • Slm öncelykle kolay gelsyn ECS A740GM-M anakartym var i?lemci AMD Phenom[tm]8400 Triple-Core Procesor 2.10 ghz
    4 gb ram Msi ATi hd 4800 1 gb 256 bit ekran karty var oyun oynarken kasma oluyor neden acaba psu 300 w harddysk 500 gb cvplarynyzy beklyyorum tskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabanceran -- 2 Mayıs 2016; 1:14:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.