Şimdi Ara

1 GB HD4770 ne zaman çıkacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında ekran kartı alacağım ve HD4770 almayı düşünüyorum. Şu anda piyasada HD4770'in 1 GB'lık modelleri yok sanırım. XFX'in HD4770'in 1 GB olan modellerini hazırladığını okudum. Bence bu ekran kartının 1 GB olan modellerinin çıkması çok iyi olur. Peki ne zaman çıkacağı ve fiyatı hakkında herhangi bir bilgi var mı? Bilgisi olanlar paylaşsın lütfen. Benim gibi bu konuyu merak eden arkadaşlara da bilgi verilmiş olur.

• 512sı bıle hala dogru duzgun yokken 1gb olan cıksa bıle 4-5 aydan once tr de bulunmaz
  • Evet, HD4770 çok fazla yerde yok ama çoğu ekran kartı çıktığı gibi Vatan Computer'da bulunabiliyor. Ben Türkiye'ye o kadar geç geleceğini sanmam. Hem Türkiye'ye gelmese bile benim yurtdışından sipariş ettirebilme gibi bir imkanım var.
  • Konuya dışarıdan bakınca 6 cevap verilmiş gözüküyor. Ama konuya girince sadece iki cevap görüyorum. Verilen diğer cevaplar silinmiş mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnrHzl -- 17 Mayıs 2009; 21:10:59 >
  • Evet yazdığımız cevaplar haklı olarak silinmiş.
  • 1 gb modelinin gelmesi zaman alır daha çıkmadığını düşünürsek bayağı bir yol var birde standart 512 mb karta göre en az 30-40 dolar daha koyup satarlar
  • Yani görünüşe göre 1 ay içinde çıkmayacak. Benim için pek iyi bir haber değil ama 512 MB'ı da iyi işler çıkarıyor. 512 MB'lığını alacağım.

Peki hangi marka HD4770'i önerirsiniz? Şu anda Sapphire'in, Gigabyte'ın ve Powercolor'ın HD4770'i ürettiğini biliyorum. Hangisini önerirsiniz? Sapphire'ın modeli diğer markalara göre çok daha ucuz. Powercolor'ınki de pahalı. Öneriniz nedir? Hangi markayı tercih etmem daha iyi olur??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kalite bakımından Gigabyte almanı öneririm.
  • hangısını bulursan al cok fark etmez cıkanların cogu referans tasarım zaten
  • Ama aralarında 20'şer lira fark var. Eğer aralarında bir kalite farkı yoksa Sapphire'i tercih ederim
  • Gigabyte daha kalitelidir.Malzeme bakımından da (kanımca)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CnrHzl

Ama aralarında 20'şer lira fark var. Eğer aralarında bir kalite farkı yoksa Sapphire'i tercih ederim

hepsi referans tasarım sadece fanın üstündeki marka adları farklı

en ucuza hangisini bulabiliyorsan onu al

farkeden şey şu olabilir ; 2.elde satarken millet powercolor hd4770 alacağına , gigabyte hd4770 i alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 17 Mayıs 2009; 23:56:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Ama aralarında 20'şer lira fark var. Eğer aralarında bir kalite farkı yoksa Sapphire'i tercih ederim

hepsi referans tasarım sadece fanın üstündeki marka adları farklı

en ucuza hangisini bulabiliyorsan onu al

farkeden şey şu olabilir ; 2.elde satarken millet powercolor hd4770 alacağına , gigabyte hd4770 i alır

Ben belki kutunun içinden çıkan parçalar arasında farklılık vardır diye düşünmüştüm. Bazı ekran kartı markalarında öyle oluyor. İçinden bazı parçalar eksik ya da farklı model çıkabiliyor.(HDMI dönüştürücü, PCI ekspres girişi, vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnrHzl -- 18 Mayıs 2009; 16:32:21 >

• 1 aya kadar cıkıcak

hatta ozel sogutmalı 1gb ları beklemek en ıyısı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 18 Mayıs 2009; 16:48:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

1 aya kadar cıkıcak

hatta ozel sogutmalı 1gb ları beklemek en ıyısı bence

1 aya kadar çıkacak da, buraya ne zaman gelecek

Daha 512 MB bile gelmedi adam akıllı
  • Evet, adam akıllı gelmedi buraya 512 MB bile ama ben Vatan Computer'da hem Sapphire'in hem Gigabyte'ın hem de Powercolor'ın HD4770'lerini gördüm. Ama sadece birer tane vardı. Ben Haziran ayının ortalarında ekran kartı ve PSU alacağım. HD4770'i almayı düşünüyorum. O fiyata o performansı veren başka bir kart yok çünkü. Sene sonuna doğru CrossfireX yapma ihtimalim de mevcut. O nedenle 1 GB'ını bekleme düşüncesindeyim. 512 MB'ı bile ağabeylerine ciddi ciddi kafa tutarken 1 GB'ının neler yapacağını düşünemiyorum. 512 MB olduğundan yüksek çözünürlüklü testlerde tam performansını gösteremedi diye düşünüyorum özellikle de GTA 4'te. Çünkü GTA 4 bildiğiniz gibi kartların belleklerinin büyüklüğüne bakan bir oyun. Daha pahalı olacak olmasına rağmen 1 GB'ını beklemeyi düşünüyordum. Ama eğer Haziran ayı içerisinde Türkiye'ye gelmezse 512 MB olanıyla idare etmek zorunda kalacağım. Halbuki crossfire yapınca 2 tane 1 GB'lık HD4770'in performansını çok merak ediyorum. İnşallah kısa bir zaman içerisinde çıkar.

• quote:

Evet, adam akıllı gelmedi buraya 512 MB bile ama ben Vatan Computer'da hem Sapphire'in hem Gigabyte'ın hem de Powercolor'ın HD4770'lerini gördüm. Ama sadece birer tane vardı. Ben Haziran ayının ortalarında ekran kartı ve PSU alacağım. HD4770'i almayı düşünüyorum. O fiyata o performansı veren başka bir kart yok çünkü. Sene sonuna doğru CrossfireX yapma ihtimalim de mevcut. O nedenle 1 GB'ını bekleme düşüncesindeyim. 512 MB'ı bile ağabeylerine ciddi ciddi kafa tutarken 1 GB'ının neler yapacağını düşünemiyorum. 512 MB olduğundan yüksek çözünürlüklü testlerde tam performansını gösteremedi diye düşünüyorum özellikle de GTA 4'te. Çünkü GTA 4 bildiğiniz gibi kartların belleklerinin büyüklüğüne bakan bir oyun. Daha pahalı olacak olmasına rağmen 1 GB'ını beklemeyi düşünüyordum. Ama eğer Haziran ayı içerisinde Türkiye'ye gelmezse 512 MB olanıyla idare etmek zorunda kalacağım. Halbuki crossfire yapınca 2 tane 1 GB'lık HD4770'in performansını çok merak ediyorum. İnşallah kısa bir zaman içerisinde çıkar.

inşallah kardeş bende senin gibi 1gb lığını bekliyorum ama bu gidişle biraz daha bekliyecez gibi geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.