Şimdi Ara

1 GB MMC si Olanlar Dikkat!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya sandisk diyonuz da sandisk in mmc olanlari en fazla 256mb var?

internet sitesinde yazmiyo sandisk mmc 1 gb modeli falan..256 var sanırım en fazla.

pretec e nerden bakioz?
  • twinmos bence
  • twinmos u nerden aliriz ? web sitesi falan? thx
  • twinmos bence benwww.veribilisim.com.tr den almıstım şimdi var mı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enihat -- 10 Ağustos 2005, 19:06:37 >
  • valla REM diye bi marka kullanıyom 170 mb lik bişiyi 1.5 dk de telefona atmıştım
  • veribilisimde yok 1gb

rem mi? 1.5 dk mı? nerden aldın usta?
  • arkadaşlar ben size 3 marka önercem. kingston twinmos sandisk ve özellikle kingston plus
  • quote:

Orijinalinden alıntı: akkrep

arkadaşlar ben size 3 marka önercem. kingston twinmos sandisk ve özellikle kingston plus

ya akrepp, sen su kinsgston plus kullandınmı hiç? ben 110 milyona buldum 1gb kingston plus. ama hizi hakkinda fikrim yok?
  • valla bizim ilçede Furkan iletişim vardı ist den getiriyodu üstüne pek kar koymadan 120 milyon gibi fiyata satıyodu fakat o dükkan satılık şu anda satın aldıgı adamın adı cem diye biriydi
  • http://www.rfe.com.tr/tr/urun-mmc.html

burdan baktım REM türk malıymıs, şok oldum.. 2.3 mb/sn yazıyomuş.. ama 110 a kingston varken bilmem ki?
  • Rem'in 256 mmc si 25 dolar;

512 45 dolar..

1024'ün fiyatını hatırlamıyorum maalesef...
  • marka olaraktan twinmos al
  • van hoydonk ben işte 1 gb aldım 120 milyona o zaman 512 mb rs mmc 90 milyon civarlarındayken almıştım

bidehttp://www.rfe.com.tr/tr/urun-mmc.html
    bu linki veren arkadaşa söylüyorum benim kartım buna hiç benzemiyor bunun mmc kartın üstündeki resim benimkine benzemiyor bile benimki beyaz bir kağıt üstüne mavi bi biçimde Yan tutunca Multimedia Card düz Tutunca
    REM
    1GB

yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usta_AsH -- 11 Ağustos 2005, 3:37:30 >
  • ilginc walla. rem firması türk orası kesin ama siteye koydukları resimler farklı olabilir...

bu arada twinmosun 1gb lık mmc si varmı?????
  • quote:

Orijinalinden alıntı: turkel2001

ilginc walla. rem firması türk orası kesin ama siteye koydukları resimler farklı olabilir...

bu arada twinmosun 1gb lık mmc si varmı?????

var.
  • malesef twinmos kartlar çok yavas arkadaşlar sitesinde 1.6 mb yazma hızı diyor

http://www.twinmos.com/flash/flash_p_mmc.htm

sandisk in de 1 gb modeli olmadıgına göre...
    geriye
    pretec(hızını bilmiyorum),
    kingston(7mb yazma/11okuma detaylar için tıkla)
    stormax(hızını bilmiyorum)
    rem(2.3mb yazma) gibi markalar kalıyo.

• ya bu rem atmasyon mudur nedir Normal ramleri de iyi gozukuyor

Description 256MB HyperX DDR 400MHz DIMM 2-3-2-6
    Specification Standard 32M X 64 Non-ECC 400MHz 184-pin Unbuffered DIMM (SDRAM- DDR, 2.6V, CL2, Gold)
    Mfr Equiv # N/A
    Form Factor Memory Module
    Pieces/Unit 1
    Warranty Lifetime Years

Description 512MB DDR 400MHz DIMM 2-3-2-6
    Specification Standard 64M X 64 Non-ECC 400MHz 184-pin Unbuffered DIMM (SDRAM- DDR, 2.6V, CL2.5, Gold)
    Mfr Equiv # N/A
    Form Factor Memory Module
    Pieces/Unit 1
    Warranty Lifetime Years

bilgi olsun die werdim kusura bakmayin...
  • Ben oem aldım 512 mb arkadaşın flexy sinden daha hızlı wede opnun boyutu 475 mb benimki 490 mb olması lzm

Yani oem dediklerin bazen daha ii olabiliyor

Bence twinmoss yada sandisk al derim hatta SD nin bi tane hızlı uzun omurlu serisi war ultraydı galiba...
  • sd olsa zaten hiç düünmez o ultra 2 lerden falan alırdım. ama sadece mmc takabiliyorum.

o flexy için araştırdım da ne öyle bi firma var ne de üretici o da oem yani ama hızlı sistem üstüne flexy die bişi yapıştırmış bence...

anladıgım kadarıyla hem markasız hemde hızlı bulmam çölde su bulmak gibi bişi. hızlı olması için daha iyi bi teknoloji gerekiyormus, internette öyle yazıyor. sanırım kingston plus alıcam, o plus olması daha hızlı olması anlamına geliyomus mmc ile geri uyumluymus ve mmc plus destekleyen( card reader) cihazlarda 22 okuma/ 11mm yazmaya kadar cıkabiliyormuş hız

ama başka alternatiflere de bakıcam..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: turkel2001

o flexy için araştırdım da ne öyle bi firma var ne de üretici o da oem yani ama hızlı sistem üstüne flexy die bişi yapıştırmış bence...

Olabilir bab bakz CASPER

Adamlar herşeye casper yazıp satıyor...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.