Şimdi Ara

1 gb ram boş duruyor 32bit windows 7 YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben dv6 1235et kullanıcısınyım. Ama bilgisayarımda 4gb var. Hp'nin windows7 yükseltmesinden faydalandım ve bana 32bit windows7 home premium gönderdiler fakat 32bit win7 4gb ramın sadece 3gb kullanabiliyor 1 gb boş duruyor. Acaba ben internetten 64bit win 7 home premium indirsem ve hp nin bana yolladığı orjinal 32bit win7 home premium un keyini 64bitte kullansam windowsum orjinal olur mu yada daha farklı bir yolla bu bir gb boşa duran ram ı kullanabilirmiyim???

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_287

Arkadaşlar ben dv6 1235et kullanıcısınyım. Ama bilgisayarımda 4gb var. Hp'nin windows7 yükseltmesinden faydalandım ve bana 32bit windows7 home premium gönderdiler fakat 32bit win7 4gb ramın sadece 3gb kullanabiliyor 1 gb boş duruyor. Acaba ben internetten 64bit win 7 home premium indirsem ve hp nin bana yolladığı orjinal 32bit win7 home premium un keyini 64bitte kullansam windowsum orjinal olur mu yada daha farklı bir yolla bu bir gb boşa duran ram ı kullanabilirmiyim???

kesin yanıtt::

32 bit sistem 3gb ram görür 64 bit sistem 4 gb ram görür zaten windows 8 de ise 32 bit kalkıcak zatenn

4g kullanman için 64 bit olmalı sistemm

• Peki internetten 64bit home indirsen 32bit in orjinal keyini kullansam windows orjinal olmaz mıı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_287

Arkadaşlar ben dv6 1235et kullanıcısınyım. Ama bilgisayarımda 4gb var. Hp'nin windows7 yükseltmesinden faydalandım ve bana 32bit windows7 home premium gönderdiler fakat 32bit win7 4gb ramın sadece 3gb kullanabiliyor 1 gb boş duruyor. Acaba ben internetten 64bit win 7 home premium indirsem ve hp nin bana yolladığı orjinal 32bit win7 home premium un keyini 64bitte kullansam windowsum orjinal olur mu yada daha farklı bir yolla bu bir gb boşa duran ram ı kullanabilirmiyim???

bende şuan netten indirdiğim windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorumm..senin dediğin gibi orjinal kullanamazsın ama bir sorunda çıkmaz tabi crack atabilirsenn sonra recowry iptal oluyor artık herşeyi tek tek sitesinden indirip yüklemelisin........

bakalım windows dayı iptal edebilecek mi kullandığımız sistemii bekleyim görcezzz.........

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.