Şimdi Ara

1 GB RAMDE COC OYNAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BÖYLE BİR ŞEY MÜMKÜN MÜ OYNAYAN VARSA LÜTFEN DİYORUM BAKIN LÜTFEN YÖNTEMİNİ PROGRAMINI VB SÖYLESİN BLUESTACKS YÜKLENMİYOR ONUN DIŞINDA ARADIM AMA BULAMADIM 1 HAFTADIR BAKIYORUM HİÇ BİR ŞEY YOK. YARDIMCI OLANDAN ALLAH RAZI OLSUN

HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR

İYİ AKŞAMLAR

• 1 gb ram diyorsun ama sonra bluestacks diyorsun.Tam olarak ne anlatmak istedigini anlamadim.Eger telefonlardaki 1 gb ramlari kastediyorsan evet oynanir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoForCe

1 gb ram diyorsun ama sonra bluestacks diyorsun.Tam olarak ne anlatmak istedigini anlamadim.Eger telefonlardaki 1 gb ramlari kastediyorsan evet oynanir.

Hayır kardşeim teli değil bilgisayarı kastediyorum. Bilgisayar 1GB rame sahip olduğu için bluestacks bilgisayara yüklenmiyor. Kötü versiyonları yüklense bile COC oynanmıyor. Bunu PC de bu sistem özellikleriyle oynamak mümkün değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eserler0676

quote:

1 gb ram diyorsun ama sonra bluestacks diyorsun.Tam olarak ne anlatmak istedigini anlamadim.Eger telefonlardaki 1 gb ramlari kastediyorsan evet oynanir.

Hayır kardşeim teli değil bilgisayarı kastediyorum. Bilgisayar 1GB rame sahip olduğu için bluestacks bilgisayara yüklenmiyor. Kötü versiyonları yüklense bile COC oynanmıyor. Bunu PC de bu sistem özellikleriyle oynamak mümkün değil mi

Onla bir alakası yok.Benim eski bilgisayarimda 512 mb ram vardi pasalar gibi oynuyordum coc.Hala daha oynuyorum.Yeni bilgisayari acmiyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eserler0676

quote:

Onla bir alakası yok.Benim eski bilgisayarimda 512 mb ram vardi pasalar gibi oynuyordum coc.Hala daha oynuyorum.Yeni bilgisayari acmiyorum bile.

Yav Allah aşkına neyi kullanıyorsun nasıl oynuyorsun anlatma şansın var mı ? Çok makbule geçer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.