Şimdi Ara

CS GO i7 12GB Ram 940 MX ile 100 FPS oynuyorum [DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜK]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba lenovo idepad 510 i7 modelini kullanıyorum. Laptop henüz 2 aylık ve özellikleri şunlar;
    LENOVO İdeapad 510 15.6 inç Intel Core i7-6500U 2.5 GHz 12GB 1TB Geforce 940MX 4 GB Windows 10
    Ortalama olarak 100 FPS alıyorum fakat bu 100 FPS'i düşük çözünürlükte ve en düşük ayarlarda alıyorum internette bir sürü yol buldum ve çoğunu yaptım ancak bu şekilde. 80 - 150 arası oluyor. çözünürlük ekran ayarlarını orta yaptığımda yine 100 fps alıyorum ortlama ama fps drop çok daha düşük oluyor full ayarlardada çalıstırıyor fakat 60 fps ancak fps drop çok.

benim istediğim çözünürlük değil yüksek fps. sabit 200-250 fps oynayamıyorum yani en fazla 150.

bütün yolları denedim size başka ne yapmalıyım?

• Windows 10, XBOX DVR açıksa DVR özelliğini kapatın. 2 kata yakın bir artış olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Windows 10, XBOX DVR açıksa DVR özelliğini kapatın. 2 kata yakın bir artış olacaktır.

kapalı hocam
  • 2 0 1 4 kullanıcısına yanıt
    Şu anti-aliasing, çoklu cpu kullanımı falan kapatın ayarlardan hocam ciddi fps artar. Onlarda kapalı şekildeyse benim yapabileceğim bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Şu anti-aliasing, çoklu cpu kullanımı falan kapatın ayarlardan hocam ciddi fps artar. Onlarda kapalı şekildeyse benim yapabileceğim bir şey yok

her biri kapalı hocam
  • 2 0 1 4 kullanıcısına yanıt
    çoklu cpu kullanımını açman fpsyi arttırır neden kapatıyorsun
  • Normal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglnycpa

çoklu cpu kullanımını açman fpsyi arttırır neden kapatıyorsun

çoklu cpu açık onun dışındakiler kapalı
  • Hocam normalden fazla alabiliyorsun ama ayarını bilmiyorum. Garanti dışına çıkmıcaksa laptobu formatla temiz sistem kur. Çünkü lenovo işe yaramayacak bir sürü program yüklüyor. Aynı zamanda boş boş açık programalr oluyor onları durdur sistemde sadece oyun açık olsun. Ekran kartını güncelle ayrıca kontrol et nvidia ile mi açıyor. Açıkcası diyeceklerim bu kadar laptop kullanmıyorum ama ayarları var umarım bulursun
  • steam de bulunan driverbooster 4 ile bir driver taramasi yapin hocam, bakalim eksik birseyler cikacak mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı zayıf, işlemci hızı turbo ile 3.10 ki çok iyi bir değer değil.

laptop oyun için değil.
  • yorumlar için teşekkürler arkadaşlar öncelikle harbi oyun laptopu diye almadım ama en düşük çözünürlükte 100 fps gerçekten can sıkıcı.
    ekran kartı ayarları vs. her şey tamam taramasnıda yaptım ancak çözümü bulamadım hala.
  • Dostum benim de casper var özellikleri seninkine yakın ben de alalı 5 ay falan oldu ama çok akıcı oynuyorum ve fps değerim de 100 üstü genelde. Eğer sen de akıcı bir şekilde oynuyorsan çok dert etme derim. Sonuçta laptop yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -fenom- -- 13 Aralık 2016; 23:06:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.