Şimdi Ara

1 gb667 ram takılı sisteme 1 gb 533 taksam bi sorun olurmu arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• farklı mhz de sorun çıkma ihtimali yüksektir. Aynı kapasite,marka ve mhz de 2 ram kullanmak en sağlıklısıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

farklı mhz de sorun çıkma ihtimali yüksektir. Aynı kapasite,marka ve mhz de 2 ram kullanmak en sağlıklısıdır.

su an ben kullanmaktayım ancak bi sorun cıkmadı sansıma
  • Çalışır merak etme
  • tabiki çalışır ama biraz sağlıksız olacaktır en iyisi aynı marka ve frekans kullanmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: 77_alemci

tabiki çalışır ama biraz sağlıksız olacaktır en iyisi aynı marka ve frekans kullanmak

valla oem bendeki ikisi nazar deydi galiba demin iki kere kapandı valla
  • benim pc de oem 512 mb ddr2 667 ram var ben 1 adet daha eklemek istiyorum ama ayni markadan oem uzerinde yazandan bulamadim netten sunu buldum sorun cikar mi ? HI-LEVEL 512MB 667MHz DDR2 RAM HLV-PC5400/512 bunu alsam oem de var su takili sistemde 1gb olarak sorunsuz calisir mi? pc ye skystar2 aldim sanki biraz yavasladi sistem nette sorf yaparken ss2 donuyor anlik olarak ama pc de hicbir islem yapmadigimda ss2 de sorun yok.
  • 1 yıllık ram yıllık ram i ddr 667 saniyordum everest e baktim 533 gozukuyor resim de asagi da ram ddr 533 degil mi ? o zaman oem ddr 533 bir ram daha alip sansimi deneyeyim belki dual olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prisonbreak75 -- 25 Ekim 2007; 1:00:19 >
  • http://img180.imageshack.us/my.php?image=rambm7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prisonbreak75 -- 25 Ekim 2007; 1:03:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.