Şimdi Ara

1 Gün Full Body 2 Gün Dinlenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu şekilde çalışıyorum sizce doğru mu yoksa 1 gün git 1 gün gitme şeklinde mi olmalı

• Spor geçmişine, boş vaktine ve en önemlisi de beslenme ve dinlenme düzenine bağlı. Eğer beslenme ve dinlenme düzenin iyi seviyelerdeyse haftada 3 gün fullbody sıkıntı olmaz. Tabii bu arada antrenmanın şiddeti de önemli, eğer çok şiddetli bi antrenman rutinin yoksa sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
  • zaten tüm vücudun yorulduğu için dinlenmeden spor zor olur. Ama eğer günlerin boşsa her gün split çalışmanı öneririrm
  • benim taktiği yap pazartesi full body salı carsamba persembe cuma cumartesi pazar dinlenme kanka
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Sadece haftada bir gün çalışmak az değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flamingsteel -- 30 Temmuz 2019; 20:59:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flamingsteel

Sadece haftada bir gün çalışmak az değil mi?
    Makara yapiyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst Bölge
    Alt Bölge
    Dinlenme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vücudun gelişmesinin sebebi verilen hasarın onarılması olduğu için dinlenme çok önemli, eğer vücudun kendini onarması için gerekli besin ve supplementleri alabiliyorsanız iyi bir uykuyla bir gün dinlenmek yeterli olur ama beslenmenize çok dikkat edemiyorsanız 2 gün dinlenmekten de zarar gelmez ve daha iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronauns -- 31 Temmuz 2019; 9:20:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.