Arkadaşlar dün garantili bi iphone aldım. 3gs 32 gb olanlardan. itunes'da versiyon yükselt diyordu. yükselttim. uygulama yükledim biraz... sonra dün maça gittim, video çekimi yaptım ve facebook'a atarken kapandı. eve geldim ve home + açma tuşu ile sorunu hallettim.... buraya kadar herşey normaldi... daha sonra şarja takıp uyudum. bugün kalktığımda yine aynı sorun olmuştu. home + açma tuşuna bastım yemedi. tekrar tekrar denedim olmadı. şarja taktım denedim tık yok bilgisayara bağladım denedim tık yok... hiç bir şekilde ekranda bir hareket olmuyor. itunes açıyorum orada da göstermiyor. usb takınca dıdıt diye bi ses çıkarıyordu ya o da yok. forumlarda bakıyorum ama benimle aynı sorunu göremiyorum. ya batarya işareti ya da itunes işareti oluyormuş. bende hiç bir şey yok. yardım lütfen... teşekkürler...
garantiye gönder
Servise ver itunes da gormuyosa baska care yok.
quote:
Orijinalden alıntı: AreYouReady!
garantiye gönder
sabaha kadar çözemezsem öyle yapmayı düşünüyorum zaten. ama yardımcı olabilecek bilgisi olan arkadaş varsa yardım rica ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: potansiyelsuclu
sabaha kadar çözemezsem öyle yapmayı düşünüyorum zaten. ama yardımcı olabilecek bilgisi olan arkadaş varsa yardım rica ederim...
Alıntıları Göster
itunes cihazı görmüyorsa yapabileceğin birşey yok.Servise ver
Geçmiş olsun,cihaza servis yolu gözüküyor(14 agustosta kvk ya verdigim telefon hala tamir oluyor(mus) ) bu servisler insani cileden cikartiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
Geçmiş olsun,cihaza servis yolu gözüküyor(14 agustosta kvk ya verdigim telefon hala tamir oluyor(mus) ) bu servisler insani cileden cikartiyor.
genpa işyerime yakın. götürcem sabahtan. öğle yemeğinde uğrarım gün içinde uğrarım kafalarını şişiririm maks. 24 saat sonra teslim alırım :) gidip olay çıkarmazsan öyle bu servisler :)
genpa işyerime yakın. götürcem sabahtan. öğle yemeğinde uğrarım gün içinde uğrarım kafalarını şişiririm maks. 24 saat sonra teslim alırım :) gidip olay çıkarmazsan öyle bu servisler :)
Alıntıları Göster
Öncelikle geçmiş olsun.
Servis konusuna gelirsek aynen gidip hakkını aramassan uzun sürer. Sanırım 30 iş günü ne kadar yapmak zorundalar.
quote:
Alıntıları Göster
alamazsın alamayacaksın. genpanın veriş kuvveti fazla değil meraklanma alamayacaksın. hatta telefonda sorun olarak board çatlağı karşına dikilecek ve para istenecek...
quote:
Orijinalden alıntı: hougras
alamazsın alamayacaksın. genpanın veriş kuvveti fazla değil meraklanma alamayacaksın. hatta telefonda sorun olarak board çatlağı karşına dikilecek ve para istenecek...
bizim komşu telefonum şarj olmuyo diye bana getirdi benim şarj aletine falanda taktım acaba şarj aleti falanmı bozuk diye olmuyunca servise götürmesi gerektiğini söyledim ertesi gün götürmüş öğlen bırakmış arıyıp telefonunuzun değişmesi gerekiyor diye aramışlar oda tamam diyip akşamüstü alıp eve geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Takao
quote:
bizim komşu telefonum şarj olmuyo diye bana getirdi benim şarj aletine falanda taktım acaba şarj aleti falanmı bozuk diye olmuyunca servise götürmesi gerektiğini söyledim ertesi gün götürmüş öğlen bırakmış arıyıp telefonunuzun değişmesi gerekiyor diye aramışlar oda tamam diyip akşamüstü alıp eve geldi.
Alıntıları Göster
ısınma sorunu!
quote:
Orijinalden alıntı: ybsert
ısınma sorunu!
Alıntıları Göster
dfu moda alıp yenıden yazılım atmayı denedınız mı
quote:
Arama Sonuclari : ONARIM TAMAMLANMISTIR Onemli not: Kapanis tarihinden itibaren en fazla 2 gun cihaziniz son test asamasi icin bekleyebilir Is Emri No : N0975*** Model : IPHONE 3GS 32GB BLACK IMEI / Seri No 012163001****** Ariza Aciklamasi : ACMA / ISINMA ARIZASI Telefon Acilmiyor (2101) IC IMEI KONTROLU YAPILAMADI !!! Aksesuarlar : IPHONE SIM KIZAGI IPHONE SATIS PAKETI IPHONE SARJ ADAPTORU IPHONE DATA KABLOSU IPHONE KULAKLIK AKSESUAR Yapilan Islemler : Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP) Kayit Tarihi : 13-09-2010 Kapanis Tarihi : 13-09-2010
işlem tamamlanmıştır... yardım ve yorumlar için teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: ender
dfu moda alıp yenıden yazılım atmayı denedınız mı
hiç bir şekilde telefonda bir tepki yoktu. denedim ama başaramamıştım. bugün hallettim. başlarına dikildim söke söke yenisini aldım! hem de rengini de değiştirttim. beyaz bulamamıştım. beyaz ile değiştirdiler... ben de apple global internet sitesi üzerinden teşekkür e-mail'i gönderdim...
quote:
ısınma sorunu!
evet ısınma sorunu da varmış. dikkat edememiştim ben. serviste ortaya çıktı durum. teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: konman4245
Öncelikle geçmiş olsun.
Servis konusuna gelirsek aynen gidip hakkını aramassan uzun sürer. Sanırım 30 iş günü ne kadar yapmak zorundalar.
evet 30 iş günü süreleri vardı. ancak benim telefonum sıfır alındığı gibi bir kaç saat çalışabildi. durumun önceliği olması gerektiğini belirterek ricada bulundum. onlar da gerekli ilgi ve alakayı gösterdiler ve değiştirdiler... teşekkürler...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: konman4245
Öncelikle geçmiş olsun.
evet 30 iş günü süreleri vardı. ancak benim telefonum sıfır alındığı gibi bir kaç saat çalışabildi. durumun önceliği olması gerektiğini belirterek ricada bulundum. onlar da gerekli ilgi ve alakayı gösterdiler ve değiştirdiler... teşekkürler...
Alıntıları Göster
abd'den getirdiğim pasaport kaydını yaptırdığım caaanım iphone 4 üme aynısından oldu oradan biliyorum ısınma sorunu olduğunu, bu durumla karşılaşanlar buz kasedi üzerinde sorunsuz telefonlarını çalıştırabilirler, misal ben restore işlemi ve şarj işlemini öyle yaptım.
quote:
abd'den getirdiğim pasaport kaydını yaptırdığım caaanım iphone 4 üme aynısından oldu oradan biliyorum ısınma sorunu olduğunu, bu durumla karşılaşanlar buz kasedi üzerinde sorunsuz telefonlarını çalıştırabilirler, misal ben restore işlemi ve şarj işlemini öyle yaptım.
Alıntıları Göster
bu ısınma sorunu olup olmadığını nasıl anlarız
quote:
sürekli buz kasediyle mi yapıyorsun peki şarjı vs? geçmiş olsun bu arada..
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Bishop
quote:
sürekli buz kasediyle mi yapıyorsun peki şarjı vs? geçmiş olsun bu arada..
Alıntıları Göster
en sonunda abd'ye giden bi arkadaşa verdim 30günlük değişim süresinden faydalanıp iade ettim aynı sorunu yaşayanlara da önerim budur zira sorun donanımsal çözüm yok, giderek kötüleşiyor... ama elimdeyken telefon sürekli buz kasediyle işlem yapıyordum z,ra alet en fazla 5-6 dk sonra kilitlenip soğuyana dek açılmıyordu. bi daha bu kdar yeni bir ciihazı y.dışından almak mı!! tövbe...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme