Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 1 günlük RAZER KRAKEN V3 PRO KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI Satın Al 6 Nisan 2023 23:02 1 1 1 günlük RAZER KRAKEN V3 PRO KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI Merhaba arkadaşlarUzun süredir Razer Nari ultimate kullanıyorum kulaklık eskimeye başladığı için kraken v3 pro siparişi geçtim. Nari den sonra bu kulaklığa alışamadım 1 saat kullandım kullanmadım kutusuna geri kaldırdım.03.04.2023 tarihinde vatanbilgisayardan satın aldım 05.04.2023 de de teslim alıp kutusunu açtım. 1 günlük kulaklık fatura bedeli 3600 TL istediğim fiyat 3200 TL aynı gün kargo yaparım full kutulu ve aparatları ile teslim edeceğim mikrofon hiç kullanılmadı şarj kablosu kullanılmadı 0 nasıl geliyorsa size de öyle gelecek. Resimleri altta ekliyorum RAZER BARRACUDA PRO üstüne fark vermem kaydı ile takas yapabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 6 Nisan 2025 Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Philips Hue Gradient PC Monitör Akıllı Renkli Led Şerit, 32-34 inch, , Aydınlatma Philips Hue Gradient PC Monitör Akıllı Renkli Led Şerit, 32-34 inch [SATILDI] ALINIK-SATILIK Cooler master master liquid 360r rgb am4 am5 bracket 1 günlük RAZER KRAKEN V3 PRO KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI