Şimdi Ara

Philips Hue Gradient PC Monitör Akıllı Renkli Led Şerit, 32-34 inch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Philips Hue Gradient PC Monitör Akıllı Renkli Led Şerit, 32-34 inch

Merhaba arkadaşlar eğlence alanına kurduğum ışıklardan birinde sorun olduğu için Philips ile iletişime geçmiştim.(Philips Hue Gradient PC Monitör Akıllı Renkli Led Şerit, 32-34 inch ) Süreç uzun sürer diye ve demek için tv için olan modeli sipariş ettim . Eskisini alıp yenisini 0 kapalı pakette gönderdiler bu yüzden elimde fazla var.Bir den fazla takılsa takacağım ama olmuyor Philips Hue Gradient PC Monitör Akıllı Renkli Led Şerit, 32-34 inch  İhtiyacı olan biri varsa değerlendire bilir.

Amazondan satın aldım 0 şeklinde paketli yeni ürün geldi tarafıma. Fiyat 5300

Philips Hue Gradient PC Monitör Akıllı Renkli Led Şerit, 32-34 inchamazon
    Philips Hue Gradient PC Monitör Akıllı Renkli Led Şerit, 32-34 inch, , Aydınlatma
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BB6NM186/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&tag=web-desktop-forum-21&language=tr_TR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 11 Kasım 2025 Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.