Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Philips Hue Gradient PC Monitör Akıllı Renkli Led Şerit, 32-34 inch Satın Al 26 Temmuz 2024 09:50 1 1 Philips Hue Gradient PC Monitör Akıllı Renkli Led Şerit, 32-34 inch Merhaba arkadaşlar eğlence alanına kurduğum ışıklardan birinde sorun olduğu için Philips ile iletişime geçmiştim.(Philips Hue Gradient PC Monitör Akıllı Renkli Led Şerit, 32-34 inch ) Süreç uzun sürer diye ve demek için tv için olan modeli sipariş ettim . Eskisini alıp yenisini 0 kapalı pakette gönderdiler bu yüzden elimde fazla var.Bir den fazla takılsa takacağım ama olmuyor İhtiyacı olan biri varsa değerlendire bilir.Amazondan satın aldım 0 şeklinde paketli yeni ürün geldi tarafıma. Fiyat 5300amazonPhilips Hue Gradient PC Monitör Akıllı Renkli Led Şerit, 32-34 inch, , Aydınlatmahttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BB6NM186/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&tag=web-desktop-forum-21&language=tr_TRSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 11 Kasım 2025 Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Philips Hue Gradient PC Monitör Akıllı Renkli Led Şerit, 32-34 inch, , Aydınlatma Philips Hue Gradient PC Monitör Akıllı Renkli Led Şerit, 32-34 inch [SATILDI] ALINIK-SATILIK Cooler master master liquid 360r rgb am4 am5 bracket 1 günlük RAZER KRAKEN V3 PRO KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI