Şimdi Ara

1 günlük Xperia Z2'im açılmıyor!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
13.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 gün önce aldığım Xperia z2'im kendi kendine kapandı ve açılmadı. Sim kart yuvasının yanındaki kırmızı düğmeye bastım titredi ama cihaz gene açılmadı. ACİL YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• Güç tuşuna ve ses arttırma tuşuna 3 kere titreyene kadar basmayı denermisiniz ?
  • LithuM kullanıcısına yanıt
    USTA BASIYORUM Bİ TEPKİ YOK. DENEMEDİĞİM YOL KALMADI
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRRIDUCIBILI

USTA BASIYORUM Bİ TEPKİ YOK. DENEMEDİĞİM YOL KALMADI

Donanımsal bi arızası vardır,şarj tutmama falan,vereceksin el mahkum servise
  • Arda* kullanıcısına yanıt
    şarjı %60lardaydı. yarın götürcez mecburen
  • Siz bu gün sarja takıp öyle yatın sabaha kendine gelir belki gelmezse bir süre de sarjın tamamen boşalmasını beklersiniz sarj olmadığını dünden %60 da kaldığını varsayarak en son servisi tercih edin.
  • xperia z ve z1'lerde bu tarz sorunlar oluyormuş ama z2'de ilk kez benim başıma geldi heralde. neyse artık sabaha servise gidicez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazılımsal bir olay bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
  • IRRIDUCIBILI kullanıcısına yanıt
    kardeş ne yaptın sarj yaptın mı ?
    açıldı mı ?
  • Şarj ettim bildirim ışığı yeşil oldu ama sorun çözülmedi bende cihazı sabah Migrosa teslim ettim. Satan adam şoka girdi Z2 1 günde bu hatayı veremez diye. Servisten gelen bilgileri sizede aktaracağım. Emsal niteliği olur
  • Hocam ne durumda telefon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia z de olmuştu.Şarjı bitmiş değildi saatlerce şajda beklettim sonrada power ve ses tuşuna basarak açıldı bir daha da aynı durum olmadı
  • Migros'tan aradılar format atılmış telefona yarın gidip alıcam
  • geçmiş olsun , bende iade edilmiş bir telefon vermişlerdir diye düşündüm
  • Flash tool ile yazılım attılar herhalde. Evde de yapılabilirdi sanırım telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRRIDUCIBILI

Migros'tan aradılar format atılmış telefona yarın gidip alıcam

Kusura bakma ama ben olsam o telefonu degistittirdim. 1 ay gecmeden servis telefona mudahale edemez zaten donanimsal olarak. Urunun iadesi veya degisimini isteyin. Ayni sikinti cikabilir, bana kalirsa sorun donanimsal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok bidahada aynı sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum
  • iyi günler. aynı sorun bende de var ne yapmam lazım
  • ????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.