Şimdi Ara

1 günük IP Boost

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şimdi ben ip boost alıcamda 290 rp ye 1 günlük almayı planlıyorum sızce hangı mapte oynarsam daha fazla ip kasarım ?

• 5v5 pvp
  • Dominion

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5v5 pvp
  • Bir gunluk yerine 10 win daha iyi olur bence kesin en azindan ama dersen ki bir gunde 10 dan fazla win alirim o zaman oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samınırs rift
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOTN.*

Bir gunluk yerine 10 win daha iyi olur bence kesin en azindan ama dersen ki bir gunde 10 dan fazla win alirim o zaman oyna

290 rp ye 4 winlik var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Platinum Hide IP 3.4.3.2
    11 yıl önce açıldı
    CS 1.6 Server Tavsiye
    13 yıl önce açıldı
    CS 1.6 rate ayarları
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOTN.*

Bir gunluk yerine 10 win daha iyi olur bence kesin en azindan ama dersen ki bir gunde 10 dan fazla win alirim o zaman oyna

İyide ip bostda yensende yenilsende x2 şeklinde geliyor bir gün yada 3 gün alması daha mantıklı tabi günde biraz fazla maç atıcam derse.
  • 1 Günlük almıştım yaklaşık 4000 IP civarı kastığımı hatırlıyorum. Kazıklandım gibisinden düşüncelerim yok en azından Assassin Master Yi skinini almadığıma şükrediyorum.

Bu arada Başlık gözünden kaçmış sanırım bir el at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fields of Justice

1 Günlük almıştım yaklaşık 4000 IP civarı kastığımı hatırlıyorum. Kazıklandım gibisinden düşüncelerim yok en azından Assassin Master Yi skinini almadığıma şükrediyorum.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungler

5v5 pvp

Gece gece sıkıntıdan üşenmedim tamı tamına 8:06 dakika dinledim bunun için madalya yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: backlit

quote:

Orijinalden alıntı: Fields of Justice

1 Günlük almıştım yaklaşık 4000 IP civarı kastığımı hatırlıyorum. Kazıklandım gibisinden düşüncelerim yok en azından Assassin Master Yi skinini almadığıma şükrediyorum.

+1

Tam 2x hediyesinin üzerine almıştım bende, o gün ahri+corki aldım 0 parayla başlayarak.

• senin yerinde olsam 3 günlük çekerdim ama sıkılmam dersen, geçen hafta 3 günlük çektim 24 saatin 15 saati loldeydim 19k ip kastım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.