< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6C674A4F -- 7 Kasım 2023; 23:51:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6C674A4F -- 7 Kasım 2023; 23:51:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
liseyi bu kadar kasan ünide ruhunu teslim eder ag
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LactobacillusAptalius -- 8 Kasım 2023; 0:4:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
şov yapma kardeşim. hayatım boyunca hiç 10 saat çalışmadım mesela. zaman yönetimi önemli neye ne zaman çalışacağını ayarlarsan gerek kalmaz. git yat uyu. 5. saatten sonra verim ciddi anlamda düşer. hayaller odtü ee hayatlar iüç ee olur sonra. |
Verim saat olayı öznel değil mi hocam sizce de? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
16 saat uyumayınca 8 saat uyuduğunu varsayarsak 84 saat uyur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim aralıksız uyuma rekorum; cuma günü akşam okuldan gelip pazar akşamı uyanmıştım. 2 gün ediyor, 40 saat diyebiliriz |
hocam bu konuyu biraz araştırdım. benim öyle süper bir derecem yok fakat sayısal 2-3 haneli sıralama yapan arkadaşlarımın dediğine göre 10 saat verimli çalışabilen yok. |
oğlum ölme la |
doğru dedin |