Şimdi Ara

1 haftada 100 ytl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlker yine yalanlayacaksın Ancak Yeni Kanıtlarım Var Bak gözat:

gfbilker
    Uzaklaştırılmış
    7 gün cezanın 5 günü kaldı.
    gfbronaldo
    Katılım zamanı: 29 Şubat 2008;

C.ilker
    Uzaklaştırılmış

alex200 -Başka bir Fake i uzaklaştırılmıştır.

İşte Yazı Örnekleri

C.ilker den başlayalım
    quote:

Tr_Tracy_
    adlı sahıs bana bir konuda yüzsüz dedi...ben kısaltmalar yuzunde lafları yazmama rahmen onun yerıne ... kullanmama ragmen neden se bu forumdan hep 7 guınluk ceza alıyorum...Ama bu sahıs bana acık acık hakaret edıyor ve yuzsuz dıyor ama kımse ceza fılan vermıyo bunu sebebnı nedır acaba taraf tutmamı yada baska bırseymı?...Ayrıca bu kullanıcı kardesımındır onun kullanıcı adıyla yazdım...

alex200
    quote:

ok tamam ado agbı ekleyın sorun deıl ıstersenız sınırsız yapın artık sogdum zaten forumdan bole konular yuzunde bu sahasın banlanmama sebebı nedır pekı? ben ... kullanmama ragmen kacgun ban aldım sahıs bana suratsız demesıne ragmen bıde sıkayet maılı gonderdırm hıc bı sey olmadı sonra dıyınce 7 gun daha ekledım dıyosunuz ekleyın devam edın bole devam ederse kotuye gıdıcek formun sonu zaten acıklık getırmeden hemen banlayın bravo amac bellı

gfbilker (Bu tüm bahsettiğim kullanıcıların ana sahibi)
    quote:

arkadaslar bıraz kalasık olucak ama muzık nasıl cekıcez ya ama vıdo cekmeyı sıtemıyorum baya bı yer buldum hepsıde vıdo yu cekıyoı ben sadece muzıkı cekmek ıstıyorum vıdoyu deıl vıdo cekme programı var zaten pcde muzıkı nasıl cekıem_?

Yetmedimi, Devammmmmm

gfbilker profil resmi:
     1 haftada 100 ytl?

Yine mi yetmedi?
    Bu Saydıgım Kullanıcıların Alayının İşlemcisi AMD

• Arkadaşim sen belamısın ya konuyu saptırıyo durup dururken tamam ıste ne sıkayet ettıysen ettın burda uzatma daha bı meselem var onu halledıyorum uzatma burda yaptın ıste sikayetını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gfbronaldo

Arkadaşim sen belamısın ya konuyu saptırıyo durup dururken tamam ıste ne sıkayet ettıysen ettın burda uzatma daha bı meselem var onu halledıyorum uzatma burda yaptın ıste sikayetını.

Bu arada bu fake in ortaya cıkmasa bile önceden aldıgın 2 Fake e bakarak, cezanın Değişmediğini gözlemlediğim için asıl üyeliğinin cezasının arttırılma talebini yapıcagım.

• ya elleman anlamıyomsun sen ıyı sozden galıba uzaaaa hadi uzaaaaa cattık ya bızım mahallenın delısı cok buda bu formun galıbahadı uza arkadasım by by nereye gıdıyosan gıt ama benım konumdan uzakdur.

baska fıkrı olan varmı bu arada?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gfbronaldo

ya elleman anlamıyomsun sen ıyı sozden galıba uzaaaa hadi uzaaaaa cattık ya bızım mahallenın delısı cok buda bu formun galıbahadı uza arkadasım by by nereye gıdıyosan gıt ama benım konumdan uzakdur.

baska fıkrı olan varmı bu arada?

Bana Deli mi Diyorsun
    Unutmayalım :

Adına Topic açılıp topicde Gereksiz insan ilan edilen sen miydin? Ben mi?,
    Bir topic de laf atcam diye laf yiyince ben askerliğimi doğuda yaptım diyen ancak Profilinde 1990 yazan kişi ben miydiö

• Cattık yemın edıyorum bızı gfbilker sanıyobızı hala ya nese arkadasım aferın 5 hadı devam et sen cevap vermıcem artık benım konumada yazma insansan.

Fıkrı olan varmı?
  • bn buldum gel bizim oraya sana 100 ytl verim adrs: bilmiyorum
  • lokomatif oda güzel
  • Tr_Tracy_

Şikayet ettiysen ettin, konuyu kirletmeye hakkın yok.Bırakta yöneticiler karar versin.

@gfbronaldo

Kardeş durumu izah ederek parayı annen yada babandan iste. Yanlış birşey yapmadın çünkü sıkıntıya girmene hiç gerek yok.

• borç borçla kapanmaz.

iddaa borç kapatılmak için oynanmaz, hata yaptırır.
  • cep doktor haklısında ızımkılere desem sımdı dıcekler kıme sordunda neyıne guvendınde aldın o borcu bız san vermıyomuyuz paranı senınlemı urasıcaz dıcekler kesın sonra yandık onlarla uras bıdeonun ıcın bı yerden bulmaya calısıom xellent ne yapıyım son sans olarak denedım oda olmadı
  • ilker zor durumdasın birazdan banlancaksın fake nick almaktan
  • Arkadasım ne fakesi ya ne dıyosunuz Allah Allah varmı sızdeNe ilkeri
  • kardeş iddaa işine bir son ver parayıda ailenden iste
    en doğrusu bu olur
  • ole olucak glaıba bu gıdısle okadar fırcayı yıycez parayı ole alıcaz ama gercekten ıdaaya verıdıgım parayı suan bırıktıresem cok rahat n95 8gb ve 8800gts ekran kartı alırdım okul acıldıgında berı oynadıgım ıdaa parasıyakeske gerı alsak herseyı yaaaa
  • Arkadaşlar babandan iste demişsinizde verirmi kötü şeylerden şüpelenir...Lafa bak "baba 100 ytl vermen gerek borcumu kapatçam" 20-30-50 YTL olsa neysede 100 YTL şüpe çeker benden söylemesi hiç bulaşma derim..
  • EEE İlkerciğim Nasılsın ?

gfbronaldo
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

İlkerciğim Bu fake inide Banlanmasında Çok çok çok büyük Emeğim geçti ama sana bir süprizim var .aSSembLy hocama iletmiştim, önceki 2 fake in üzerine Cezanın uzatılmasını.Biraz insaflı davranmış, Admin Onayı ile 18 e çıkartmış.Yeni Fake ininde Kanıtlar yeterli bulundugu için, Ado hocam affetmemiş, 60 Günü yapıştırmış .Kızmazsın Umarım

gfbilker
    Uzaklaştırılmış
    60 gün cezanın 60 günü kaldı

EEEE Neymiş ? Kaldıramayacağın yükün altına girmeyecekmişsin.Benimle uğraşmayı sen seçtin.
    İşin ilginç yanı bu arkadaş 7 gün banlanmıstı, sonra 1-2 gün geçti 18 e tamamlanınca 18 den tekrar saymaya başladı 1-2 gün, Şimdi 60 a çıkmış yine baştan başlamış

• gfbilker 60 gün ban yemiş
  • @Tr_Tracy_ senden korkulur valla
    benden uzak dur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

EEE İlkerciğim Nasılsın ?

gfbronaldo
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

İlkerciğim Bu fake inide Banlanmasında Çok çok çok büyük Emeğim geçti ama sana bir süprizim var .aSSembLy hocama iletmiştim, önceki 2 fake in üzerine Cezanın uzatılmasını.Biraz insaflı davranmış, Admin Onayı ile 18 e çıkartmış.Yeni Fake ininde Kanıtlar yeterli bulundugu için, Ado hocam affetmemiş, 60 Günü yapıştırmış .Kızmazsın Umarım

gfbilker
    Uzaklaştırılmış
    60 gün cezanın 60 günü kaldı

EEEE Neymiş ? Kaldıramayacağın yükün altına girmeyecekmişsin.Benimle uğraşmayı sen seçtin.
    İşin ilginç yanı bu arkadaş 7 gün banlanmıstı, sonra 1-2 gün geçti 18 e tamamlanınca 18 den tekrar saymaya başladı 1-2 gün, Şimdi 60 a çıkmış yine baştan başlamış

babacım sen ne diyosun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.