Şimdi Ara

1 Haftadır CepAile'ye çözüm getiremeyen operatör....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce tarife değişikliği yaptım, cep aile üyesiydim yine cep aile kapsamında olan başka bir tarifeye geçtim geçerkende döne döne sordum cep aile dağılmayacak dendi ancak aynı günün akşamı (7 ağustos) mesaj geldi ve cepailenin dağıldığı bildirildi. 8 ağustosta şikayetimi vodafone bayisine ilettim "en geç 72 saat içinde dönüş yapılacak" dendi. Ve şu gün olmuş hala en kısa sürede dönüş yapacaklar 2 günde bir arıyorum müşteri hizmetlerini. en yoğun kullanmam gereken dönemde ücretsiz görüşeceğim numara ile mecburenn ücretli olarak konuşuyorum. Bu nasıl bir işletmecilik anlayışı, bu nasıl bir dünya "GSM devi"...

• Devlikle alakası yok enazından bu cümleleri onlara söyleyin belki etkili olur :D burda biz bizeyiz ne olduğunu biliyoruz hepsinin.Konu hakkında ise yeni grup oluştursaydınız hemen.Bi arkadaş bu forumdan gitmiş bayiye yeni grup oluşturmuş o yeni geçtiği tarife ile devam ediyormuş ücretsiz kullanmaya.
  • Geçmiş olsun.şikayetini bir kaç kanaldan ilet daha kolay çözülür.vodafone böyle düzelmedi hala.istersen şikayet.com.a ve sitesinden bize ulaşın bölümünden şikayetini yaz.
  • eskiden cep öğrenci kullanırken, 10 numara ekleme işlemini internetten ücretsiz ve kolayca hallederdik.

cep ailede de böyle bir sistem yapsalar çok pratik olur
  • Cep Aileye kim geçerse sorunla geçiyor..

Bu kadar ilgisizlik olurmu anlamıyorum..

Hata varsa düzeltin, düzeltemiyorsanız abone alımını durdurun.

Ne dandik operatörmuş bu vodafone ya
  • Gün boyu 7506 yı aradığımızda şu an hizmet veremiyoruz dedi,ayrı bir başlık açmak istemedim forumda,başka ulaşamayan oldumu 7506 ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net
    Gün boyu 7506 yı aradığımızda şu an hizmet veremiyoruz dedi,ayrı bir başlık açmak istemedim forumda,başka ulaşamayan oldumu 7506 ya?

:) *123#4# den deneyin bir de şansınızı.
  • bu cep aileyi ne vodafone çalışanları biliyor ne vodafone shoplar işin içinden çıkamıyorlar seni de cahil bilgisiz gibi gördüklerinden sen anlatmaya başladığında bilmedikleri halde hayır öyle değil diyorlar (!) hakikaten nasıl anlayış bu çözemedim yazık.
  • Bu kadar karışık bir cep aile olursa sonucu bu..ayda 20 tl fatura veya yuklemeye 5 vodafonluyla bedava de olsun bitsin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

Bu kadar karışık bir cep aile olursa sonucu bu..ayda 20 tl fatura veya yuklemeye 5 vodafonluyla bedava de olsun bitsin ya

katılıyorum sevmilican bu kadar basit bir yöntem varken kastırmanın alemi yok cidden sorun bu paket kimsenin kafası basmıyor shoplarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.