Merhaba arkadaşlar. Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, Kurtköy Fatih mahallesinde oturuyorum. Netspeed ADSL kullanıcısıyım. 22 Ocak'ta VDSL'e geçmek istedim fakat VDSL altyapı henüz aktif olmadığı için 24 Ocak'ta ADSL'e dönmek zorunda kaldım. Müşteri temsilcisi "Sonraki paket değişikliği için 1 ay beklemelisiniz, 24 Şubat'ta geçebilirsiniz" dedi. 5 gün önce bulunduğum mahallede Tip 7 dolap ile VDSL altyapı aktif hale geldi. Ayrıca Kurtköy Yavuzselim mahallesinde oturan bir halam var ve o mahallede de Tip 23 dolap ile VDSL altyapı aktif hale geldi. O evde TurkNet ADSL vardı. Dün akşam VDSL'e geçiş için başvuru yaptılar ve 1 gün sonra VDSL aktif oldu. 802.11n (Wi-Fi 4) tabanlı bir modem ile Wi-Fi üzerinden 40 Mbps hız aldılar. Eminim ki Ethernet ile daha da yüksek hız alabilecekler. Fakat ben 24 Şubat'ı pek beklemek istemiyorum. TurkNet'te 1 ayda 5 kere paket değiştirilebiliyor. Fakat Netspeed'de müşteri temsilcisinin dediğine göre 1 ayda 1 kere paket değiştiriliyor. Peki Netspeed'de 1 ay beklemeden paket değiştirmek bir şekilde mümkün değil mi? Yoksa müşteri temsilcisi yalan mı söylüyor? |
Bildirim