Şimdi Ara

Ocak 1'den Önce Servis Sağlayıcı Değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi ceza bedelini ödeyip paket değiştirmek mantıklı mıdır? AKK uygulamasından faydalanabilir miyim?

• Bildiğim kadarıyla kablonet hariç tüm ISP firmaları 1 Ocak'tan itibaren AKN'yi kaldırıyor. Bu durumda , memnunsanız ISP değiştirmenize gerek yok. Mevcut ISP'niz hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 7 Aralık 2018; 19:34:32 >
  • Vodafone Net. Demek istediğim uygulama başlamadan mevcut aknli paketlerin fiyatından yararlanmak için mevcut kontratı iptal edip pakete geçmek. Ceza bedelini ödemek mi mantıklı yoksa yenilenecek fiyatlar üzerinden yeni paketlerin gelmesini beklemek mi? Mevcut kontrat Şubatta bitecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarveOfMurder -- 10 Aralık 2018; 2:10:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ocağa kadar yapılan akk li sözleşmelerde 1 ocaktan sonra akk kalkacağı ve sınırsız olacağı söyleniyor. bu durumda 1 ocağa kadar şuanki düşük akkli paketler tercih etmek mantıklı gibi
    ben öyle yapacağım.100 mbps 50 akk li pakete geçmeyi düşünüyorum.akk kalkarsa şansımıza artık
  • 10 yıl ttnet kullandım ocak 13 de bitiordu bitmesini beklemeden iptal ettirip 145 tl ceza ödeyip turkcel superbox aldım 10/10 mps sınırsız 159 tl mis gibi ne ping ne altyapı sorunu yok altyapı çalışması yok port bilmemne derdi olmadan kafa rahat kullanıyorum herkese tavsiye ederim.Ve istediniz heryerde kullanabilirsiniz sabit deil yazlıkta sokakta kotasız akn siz 10 upload 10 download.
  • Netspeed kardeşim tek geçerim sakın düşünme bile 20 ye yakın iss araştırdım hatta isimlerini bile hiç duymadığım asla pişman olmazsın hem babamlara bağlattım hem kendime düşünmeden bağlat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.