Şimdi Ara

eski numarayı tekrar almak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan 7-8 sene önce 532'li bir numaram vardı, kapattırmıştım ama. şimdi o numarayı aradığımda aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor. kimseye vermemişler yani... o numarayı tekrar alabilir miyim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Telefon Numaranı Geri Alma: Bilmen Gerekenler

Eski telefon numaranı geri almak mümkün mü diye merak ediyorsan, cevabımız evet. Ancak bu süreç operatörüne ve koşullara göre değişebilir.

Eski Numaranı Geri Alma Ücreti

Eski numaranı geri alma ücreti operatörler arasında farklılık gösterir. Genellikle, numarayı geri almanın bedeli yeni bir hat alma ücretine benzer. Turkcell için eski numarayı geri alma ücreti 140 TL'dir.

Eski Telefon Numaranı Geri Alma Adımları

Eski numaranı geri almak için şu adımları izlemelisin:

• Operatörünün müşteri hizmetleriyle iletişime geç.
    • Numarayı geri almak istediğini belirt.
    • Operatör, mevcut numaranı iptal ederek eski numarayı sana verecektir.
    • Eski numaranın aktif hale gelmesi için belirli bir bekleme süresi olabilir.

Önemli Notlar:

• Eski numaranı yalnızca operatöründe kayıtlıysa geri alabilirsin.
    • Numarayı başka bir kişi kullanıyorsa, geri alma işlemi mümkün olmayabilir.
    • Bazı operatörler, numarayı geri almak için belirli bir süre sınırı koyabilir.
    • Eski numarayı geri aldıktan sonra, tüm eski mesajlar ve kişiler silinecektir.

Eski numaranı geri alma süreci hakkında daha fazla bilgi için operatörünün web sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • HAYIR!
  • alınamıo diye biliorm...
  • turkcell i ara sor bazı hatlar 9 yılda geçse verilebiliyor eğer sistemlerde satışa hazır duruma geçirilmemişsse

-son 2 aya ssabit bir faturan ( elektrik su doğalgaz telefon vb...)

-nufus cüzdanın

- 22 milyon develete odenecek harç

ile alabilirsin eğer si,mkartın yoksa turkcell extra sana yeni simkartta verecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

bundan 7-8 sene önce 532'li bir numaram vardı, kapattırmıştım ama. şimdi o numarayı aradığımda aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor. kimseye vermemişler yani... o numarayı tekrar alabilir miyim?

benim bildigim kadarıyla kapattırılan hatlar 1 yıl sonra yeniden satişa sunuluyor....

aynı numara ile... Ama sen genede ara müşteri hizmetlerini daha iyi bilgi al...
  • satılmadıysa kesinlikle geri alırsın. aynı şekilde ben aldım.
  • Kesinlikle geri alabilirsin kardeşim. Benim kapattırdığım hat da duruyor. 7 yıldır kimseye vermemişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer kullanımda değilse KESİNLİKLE alırsın
    ben aldım çünkü, hatta sim kartın duruyosa onuda kullanabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyinkarabal

eğer kullanımda değilse KESİNLİKLE alırsın
    ben aldım çünkü, hatta sim kartın duruyosa onuda kullanabilirsin

• Satmış olabilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

Satmış olabilirler.

Doğru okuyun da öyle cevap verin, adam aradım Kullanılmamaktadır diyor demiş.Alabilirsin kardeşim, Tek yapman gereken Müşteri Hizmetlerini araman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

bundan 7-8 sene önce 532'li bir numaram vardı, kapattırmıştım ama. şimdi o numarayı aradığımda aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor. kimseye vermemişler yani... o numarayı tekrar alabilir miyim?

müşteri hizmetlerini aramanda fayda var bence.şansını dene
  • kullanılmamaktadır demesi hattın kimseye verilmemiş oldugunu göstermez.suanda benim üzerime olan bir hat borcu uzun süre ödenmedigi için aradıgımda kullanılmamaktadır diyor ama hat hala benim.yani kimseye satamazlar...
  • yahu beyler biriniz ALABİLİRSİN diyo..

biriniz HAYIR ALAMAZSIN diyo..

topiği açan arkadaşın sorunun aynısı bende de var..ben de 532 li o numaramı tekrar aktif hale getirmek isterim ama sizin bu yazdıklarını okuduktan sonra benim kafam karıştı yahu..

en iyisi bi turkcell abone merkezine sormak galiba..
  • Arkadaşım alabilirsin eğer satılmadı ise. Sen Müşteri Hizmetlerini ara yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.