Şimdi Ara

1 haftadır Nexus 5 kullanıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • almayı düşünen sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.

• On numara cihaz,batarya SS atarmisin bilgi verir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende almayı düşünüyorum beni düşündüren kamera ,resim kalitesi ve ses konuşurken karşı taraf rahatlıkla duyuyormu microfon küçük demişler (karşı tarafa ses gitmiyo -ses cızırtılı gelio şeklinde), mp3 dinlerken ses nasıl bunları merak ediyorum
    sadece bunlar forumda kafamı karıştırdı yardımcı olursan memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasimmurat

bende almayı düşünüyorum beni düşündüren kamera ,resim kalitesi ve ses konuşurken karşı taraf rahatlıkla duyuyormu microfon küçük demişler (karşı tarafa ses gitmiyo -ses cızırtılı gelio şeklinde), mp3 dinlerken ses nasıl bunları merak ediyorum
    sadece bunlar forumda kafamı karıştırdı yardımcı olursan memnun olurum.

Ben de kullaniyorum discovery ile gorusme yaparken sesi duyamiyorum nexusta çok net duyabiliyorum karsi tarafta cok rahat duyuyor muzik dinlerken hicbir sikinti yok gayet temiz ses veriyo disariya duyulmuyo kulaklikla en yuksekte cok az duyuluyo sadece kamerasi cok iyi bence ois ozelligi cok guzel cok net fotograflar cekiyorum

• sagolasın bilgilendirdiğin için son olarak sarjı nasıl gidiyor?
  • Pil durumu ne alemde isik otomatik 3g de gunu tam bitiriyor mu yada 24 saat kullanabiliyormusun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil durumu ne alemde isik otomatik 3g de gunu tam bitiriyor mu yada 24 saat kullanabiliyormusun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Pil durumu ne alemde isik otomatik 3g de gunu tam bitiriyor mu yada 24 saat kullanabiliyormusun

1 günü rahat cikariyor

• Batarya performansı nasıl ve hafıza durumunda kaç gb bize boş hafıza kalıyor sistem hariç?

• quote:

Orijinalden alıntı: MixRadio

Batarya performansı nasıl ve hafıza durumunda kaç gb bize boş hafıza kalıyor sistem hariç?

Batarya kullanima bagli. 1 günü cikariyor bende. Yeni alinca 12 GB alan birakiyor

• 1 gunu rahat cikariyorsa ve 3g aciksa gayet yeterli bence

• 2300 değil miydi bataryası bunun? 5" FHD S800 ile 3g açık 1 günü çıkarıyorsa siz ekranı 1 saat falan açıyorsunuz herhalde Cidden SS atar mısınız nasıl batarya durumu diye?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.