Şimdi Ara

1 haftalik 5 yildizli hersey dahil hotel tatili ucak bileti dahil £286 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
9.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha yeni tatilden geldik, Alanya 5 yildizli hotel, hersey dahil £280 total (5 gun, 7 kisi), Otel Orange County

Ablam ingiltere de fizyoterapist, hafta sonu 2 gun ekstra calisti (£300 aldi), hepimize ayarladi tatili, onlarda geldi..

7 kisi icin, makul fiyatti bence.. Otel bu, super otesi degil ama, £280, 7 kisi, 5 gun fena degil..

1 haftalik 5 yildizli hersey dahil hotel tatili ucak bileti dahil £286

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 29 Nisan 2019; 18:4:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Sorun paramızla tamam ama diğer ülkelerle karşılaştırınca en ucuzlardan biri ülkemiz.

Başka yerde adam gibi 500 den aşağı yer yok bizde yarı parasına.

Bizimkilerde fiyatı yükseltsin biraz. Bize zaten yüksek, onlara da g. sin biraz.
    Bu nasıl bir cahillik örneğidir böyle ???? Vatandaş sürekli geçirilmeye o kadar alışmış ki ülke düzelse keşke diyeceğine başkası da keşke bizim gibi kazık yese diyor. Bizim milletin beyin makarna yemekten durmuş durumda.

• Aydınlanmış arkadaş, sen olayı çok yanlış anlamışsın.

Espiriden anlamadığın gibi anlama yeteneğine yok. Oku geç yorum yapma bari.

• aslında sorun onlarda değil, bizde. tam olarak aynı paraya satılıyor.

aynı otel, aynı tarihler, 1 kişi = 2025tl, 2 kişi 2700tl

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Aydınlanmış arkadaş, sen olayı çok yanlış anlamışsın.

Espiriden anlamadığın gibi anlama yeteneğine yok. Oku geç yorum yapma bari.
    Kardeş ciddi ciddi bu kafadayken kıvırmanda komiğime gitti. Tavsiyem sen espri yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Daha yeni tatilden geldik, Alanya 5 yildizli hotel, hersey dahil £280 total (5 gun, 7 kisi), Otel Orange County

Ablam ingiltere de fizyoterapist, hafta sonu 2 gun ekstra calisti (£300 aldi), hepimize ayarladi tatili, onlarda geldi..

7 kisi icin, makul fiyatti bence.. Otel bu, super otesi degil ama, £280, 7 kisi, 5 gun fena degil..

Balayında gittiğim otel. Tavsiye ederim. Fiyat olarak bana uygun gelmişti. Alanya da ya da Antalya da herşey dahil uygun fiyatlı onerebileceginiz oteller var mı ? Bu yaz da oraya giderim. Sürekli orange county ye gitmek istemiyorum.

• Gecen yil Antalya Turan Prince e gitmistik, burdan cok daha iyi. Fiyatlari hic bilmiyorum, ablam Ingiltere den aliyor cunku, ben burda ki masraflari karsiliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Bu nasıl bir cahillik örneğidir böyle ???? Vatandaş sürekli geçirilmeye o kadar alışmış ki ülke düzelse keşke diyeceğine başkası da keşke bizim gibi kazık yese diyor. Bizim milletin beyin makarna yemekten durmuş durumda.

Alıntıları Göster
    Aynen ilk mesaja aynı şeyi yazdım.. Vergi gelsin diyor ya.. Ya bu adamlarla aynı oksijeni almak bile utanç verici...

• quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Gecen yil Antalya Turan Prince e gitmistik, burdan cok daha iyi. Fiyatlari hic bilmiyorum, ablam Ingiltere den aliyor cunku, ben burda ki masraflari karsiliyorum..
    Club hotel Turan Prince dimi hocam otelin adı ? Nasıl ortamı güzel mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

Döviz sıkıntı değil. Kur farkı nasılsa maaşa zam olarak yansıyor.

Yalnız benim yazdığım olay zaten yapılabilecek bir şey değil. Ülkeden çok döviz çıkar böyle. O yüzden ucuz bir ülkeyiz zaten. Boşuna birim para olayına giriyorlar yani...

Emin olun biz de amerika gibi petrol çıkarsaydık petrol bizde de ucuz olurdu. Ya da gerçekten hayvancılık yapanlar çok olsaydı et ucuz olurdu. Aynı yaşadığımız patates soğan krizi gibi.

Ucuz bir ülkeyiz ama üretemediğimiz ya da eksik ürettiğimiz bazı şeyler hep pahalı olmak zorunda oluyor.

Alıntıları Göster
    inanın petrol kaynıyor olsaydı ülke Venezuela gibi olmamız kaçınılmazdır ilk önce hukuk bağımsız olacak atalarımız dediği gibi olacak : Olmayacaksın keser gibi hep bana hep bana , olmayacaksın rende gibi hep sana hep sana , olacaksın testere gibi bir sana bir bana : olay budur bizim TR de hep bana hep banadır gidio bakalım nereye kadar , oğlum kaçtı gitti ingiltere ye ,neden bu adaletsizliği hazmetmediği için devlet bir kere ne kadar acı olursa olsun vergi reformu yapmadıkça her şey masal benim için.ingiltere de en kral soğan 0,50 peni ne ediyo tl olarak 3,5 lira burda , et 5-6 paund kilosu saat ücretleri 8,50 paund nasıl oluyo bu iş adamlar bizden daha ucuz herşey bira 24 koli 425ml 12 paund offfffffffff fazla yazmak istemiyorum zaten sinirledim çıkmış MB başkanı hedef 14,6 enflasyon dio 2019 yılı bizde böle yöneticiler olduğu müddetçe işimiz çok zor arkadaşlar.kalın sağlıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: mac14

inanın petrol kaynıyor olsaydı ülke Venezuela gibi olmamız kaçınılmazdır ilk önce hukuk bağımsız olacak atalarımız dediği gibi olacak : Olmayacaksın keser gibi hep bana hep bana , olmayacaksın rende gibi hep sana hep sana , olacaksın testere gibi bir sana bir bana : olay budur bizim TR de hep bana hep banadır gidio bakalım nereye kadar , oğlum kaçtı gitti ingiltere ye ,neden bu adaletsizliği hazmetmediği için devlet bir kere ne kadar acı olursa olsun vergi reformu yapmadıkça her şey masal benim için.ingiltere de en kral soğan 0,50 peni ne ediyo tl olarak 3,5 lira burda , et 5-6 paund kilosu saat ücretleri 8,50 paund nasıl oluyo bu iş adamlar bizden daha ucuz herşey bira 24 koli 425ml 12 paund offfffffffff fazla yazmak istemiyorum zaten sinirledim çıkmış MB başkanı hedef 14,6 enflasyon dio 2019 yılı bizde böle yöneticiler olduğu müddetçe işimiz çok zor arkadaşlar.kalın sağlıcakla

Alıntıları Göster
    Soğan Ortalama: 1.10 £ diyor. Biraya sigaraya falan boşuna girme zaten akaryakıt gibi vergileri var onların burada.

Mesela İngilterede tekstil kaç para. Tavuk eti kaç para? Sebze meyve kiralar vergiler vs?

Dünya geneline göre bizde pahalı olan başlıca şeyler alkol, sigara, kırmızı et. Birim para saçmalığını geçiniz ama.

Bu arada Rusyada da petrol gaz kaynıyor ama velezüella gibi olmadılar. Orada adalet bizden de kötü. Üstelik sovyet dönemini hiç saymıyorum... Demek ki olay başka bir şeydeymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiogi -- 30 Nisan 2019; 19:32:53 >

• digiogi kullanıcısına yanıt
    bizler vergi vermiyoz mu yani , vergi tr de işçi ve küçük esnaf gerisi yok bulamazsın ,evet kiralar pahalı ingilterede ama yiyecek içecek bedava ,rusya konusuna hiç girmeyelim orada farklı standartlar çalışıyor gidip gördün ise mesele yok gitmedinse şöle bi 5-6 ay kaldın mı anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mac14

bizler vergi vermiyoz mu yani , vergi tr de işçi ve küçük esnaf gerisi yok bulamazsın ,evet kiralar pahalı ingilterede ama yiyecek içecek bedava ,rusya konusuna hiç girmeyelim orada farklı standartlar çalışıyor gidip gördün ise mesele yok gitmedinse şöle bi 5-6 ay kaldın mı anlarsın.
    İngilterede ama yiyecek içecek bedava derken kırmızı et ve alkol harici örnek ver istersen?
  • digiogi kullanıcısına yanıt
    turkiyede kaç kişi gidip haftada 3 4 kilo et alabiliyor?
    et dışındaki ne yiyelim sebze mi istersin? başta pahalı gelebilr geldiğimde 7 ile çarpıyodum baktım 8 ile çarpmaya başladım dedim çarpma hacı parayı burda kazanıyon burda harcıcan turk mantığından çıkınca hayat daha rahat.
    süt 1 1 paund
    15 li yumurta 1 paund
    siteye girip bakabilirsin konuşmaya gerek yok:)
    groceries.asda.com
    Online Food Shopping - ASDA Groceries
    https://groceries.asda.com/shelf/steak-ribs/steak-ribs/_/3502266308

saatlik 8.50 kazanıyorum istediğim gibi yaşıyorum
    sadece 1 haftalık maaşım ile 200 hp araç alabilir ve sadece 50 paunda deposunu doldurabilirim:)
    turkiye ile neyi kıyaslıyayım?
    sadece 1 haftalık maaşım ile mi9 u peşin olarak aldım hiç zorlanmadan.
    2 gunluk çalışma ücretime turkiyeye gidip gelebilirim
    turkiyeden ilk buraya gelmek için 15 günlük maaşımı vermiştim :)
    alım gücü nü hiç karşılaştırmayalım istersen

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.