Şimdi Ara

1 haftalik 5 yildizli hersey dahil hotel tatili ucak bileti dahil £286

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
9.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11-18 mayis arasinda tatil yapmak isteyenler guzel indirim...
    yalniz cok ama cok kucuk bir sorun var.. ingiltere'den geleceksiniz

286 birim paraya hersey dahil 5 yildiz hotel hem de alanya'da.. tr'de 286 tl ye ancak gidis gelis otobus bileti bulursunuz

HotUKDeals
    Cheap 5* All Inclusive Holiday Deal to Alanya - 7 nights (11th May -18th May) £286pp via Gatwick @ On the Beach - hotukdeals
    https://www.hotukdeals.com/deals/cheap-5-all-inclusive-holiday-deal-to-alanya-7-nights-11th-may-18th-may-286pp-via-gatwick-on-the-beach-3220332

Edit: başlıktaki yazılanlara bakıyorum cidden hakediyoruz diyorum. Adam bana niye pahalı diye tartisacagina turiste niye ucuz diye tartışıyor.. Benim paramın değeri niye yok maaşım niye dusuk diyeceğine başkasıninki niye yüksek onlar da benim gibi sürünsün onlar da tatil yapmasın mantığında.. O kadar cahil ki buradaki fiyatın zaten bize de 286 lira olması gerektiğini ve doğal ve normal olanın bu olduğunu kavrayamiyor.

Adam diyor ki ben sefalet içinde yaşıyorsam herkes çeksin... Adamın derdi herkes refaha ulaşsın değil..

Barbaros Şansal'i ünlü lafı var ya.. Buradaki bazı varlıkları görünce ne kadar da o lafın hakedilgini anlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 27 Nisan 2019; 11:24:19 >

• Ya bu başlıktaki yazılanlara bakıyorum cidden hakediyoruz diyorum. Adam bana niye pahalı diye tartisacagina turiste niye ucuz diye tartışıyor.. Benim paramın değeri niye yok maaşım niye dusuk diyeceğine başkasıninki niye yüksek onlar da benim gibi sürünsün onlar da tatil yapmasın mantığında..

Barbaros Şansal'i ünlü lafı var ya.. Buradaki varlıkları görünce ne kadar da o lafın hakedilgini anlıyorum.
    Dizalya Palm Garden
    OdaStandart OdaPansiyonUltra Her Şey DahilGiriş11.05.2019Çıkış18.05.2019Misafirler 1 Yetişkin, 0 ÇocukTOPLAM 2,024.98 TRY

286 sterlini tl ye cevirirsek daha ucuza kalıyoruz ama ben 2000 i 2 ayda biriktirebilirim, ingiliz bir asgari ücretle 3 hafta tatil yapar.
    tanrımız nerede şimdi? Allah hristiyanları ateistleri daha çok seviyor demekki!!!

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dış hatlara gidip ingilteden geliyormuş gibi davransak olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 tl cik

• Sorun paramızla tamam ama diğer ülkelerle karşılaştırınca en ucuzlardan biri ülkemiz.

Başka yerde adam gibi 500 den aşağı yer yok bizde yarı parasına.

Bizimkilerde fiyatı yükseltsin biraz. Bize zaten yüksek, onlara da g. sin biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Sorun paramızla tamam ama diğer ülkelerle karşılaştırınca en ucuzlardan biri ülkemiz.

Başka yerde adam gibi 500 den aşağı yer yok bizde yarı parasına.

Bizimkilerde fiyatı yükseltsin biraz. Bize zaten yüksek, onlara da g. sin biraz.
    onu bunu gectım sehır vergısı bıle yok ya.. zaten hersey dahıl sehre esnafa kazandırma mantıgı da yok otelden cıkmıyorlar

bızım vatandas roma ya gıtse otel cıkısı bır de sehır vergısı oduyor..kı cogu ulke de var bu
  • elhamdulıllah ekonomımız super...baksanıza 286pounda tatıl yapıyorlar ulkemızde..ekonomımız sahlanıyor..avrupa bızı kıskanıyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asgari ücretin 1250 pound olduğu ingilterede asgari şartlarda yaşayan bir ingiliz aylık maaşının 5 te 1 i ile Türkiyede 5 yıldızlı ve herşey dahil tatil yapabiliyor.

Oynak bişeyler çal bak buna oynanır işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samur45 -- 28 Nisan 2019; 22:54:27 >
  • samur45 S kullanıcısına yanıt
    ne var yani biz de 5-10 yil calissak az yesek gideriz oyle bir tatile, mesele partiyi ayakta tutma meselesi, pardon millet, beka meselesi diyecektim, meka miydi yoksa kafam karisti yok yok kek ti kesin kek

• Vay be 250 tl yle bilet dahil 1 hafta her sey tatil yaptıgını dusun.

• Ben suan istanbul - antalyaya 4 kisilik ailemle otel haric s gidis donus sadece ucak biletini 1500 liraya alabiliyorum Dikkat tatilime OTEL VE KONAKLAMA DAHİL DEĞILDİR

• Aynı otel in lira fiyatlari yerli turist için ne kadar dir acaba

• Paramız öyle bir yere geldi ki artık yabancı parayı 5 ile 6 ile çarpsan dahi fiyatlar yine de ucuz kalıyor...
    Yazık bu ülke insanının yarısına...
    Neden yarısı dedim...Öteki yarının hiçbir şey umurunda değil de ondan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımhaberiçin

Dış hatlara gidip ingilteden geliyormuş gibi davransak olur mu
    Why not, my dear ?

• Adamlar bir gecelik yemek parasına, ülkemizde 5 yıldızlı tatil yapıyor. Kendi milletimiz ise, bırakın bu otellerde tatil yapmayı, o illere dahi gidecek duruma sahip değil. Bu milleti bu duruma düşürenleri ve bunlara oy verenlerin daha beter olmasını diliyorum

• Ya bu başlıktaki yazılanlara bakıyorum cidden hakediyoruz diyorum. Adam bana niye pahalı diye tartisacagina turiste niye ucuz diye tartışıyor.. Benim paramın değeri niye yok maaşım niye dusuk diyeceğine başkasıninki niye yüksek onlar da benim gibi sürünsün onlar da tatil yapmasın mantığında..

Barbaros Şansal'i ünlü lafı var ya.. Buradaki varlıkları görünce ne kadar da o lafın hakedilgini anlıyorum.

• Antayada yaşıyorum Alanyaya 4 kişilik ailemle gidip 5 gece kendi aracımda veya çadırda kalsam daha fazla harcarım

• Dizalya Palm Garden
    OdaStandart OdaPansiyonUltra Her Şey DahilGiriş11.05.2019Çıkış18.05.2019Misafirler 1 Yetişkin, 0 ÇocukTOPLAM 2,024.98 TRY

286 sterlini tl ye cevirirsek daha ucuza kalıyoruz ama ben 2000 i 2 ayda biriktirebilirim, ingiliz bir asgari ücretle 3 hafta tatil yapar.
    tanrımız nerede şimdi? Allah hristiyanları ateistleri daha çok seviyor demekki!!!
  • Biz buradan alıp gitsek bizi almayacaklar mı otele?

• quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

Dizalya Palm Garden

+uçak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.