< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 27 Nisan 2019; 11:24:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 27 Nisan 2019; 11:24:19 > |
asgari ücretin 1250 pound olduğu ingilterede asgari şartlarda yaşayan bir ingiliz aylık maaşının 5 te 1 i ile Türkiyede 5 yıldızlı ve herşey dahil tatil yapabiliyor.
Oynak bişeyler çal bak buna oynanır işte |
Dış hatlara gidip ingilteden geliyormuş gibi davransak olur mu
|
ne var yani biz de 5-10 yil calissak az yesek gideriz oyle bir tatile, mesele partiyi ayakta tutma meselesi, pardon millet, beka meselesi diyecektim, meka miydi yoksa kafam karisti yok yok kek ti kesin kek
|
Adamlar bir gecelik yemek parasına, ülkemizde 5 yıldızlı tatil yapıyor. Kendi milletimiz ise, bırakın bu otellerde tatil yapmayı, o illere dahi gidecek duruma sahip değil. Bu milleti bu duruma düşürenleri ve bunlara oy verenlerin daha beter olmasını diliyorum
|
Antayada yaşıyorum Alanyaya 4 kişilik ailemle gidip 5 gece kendi aracımda veya çadırda kalsam daha fazla harcarım
|
Ben suan istanbul - antalyaya 4 kisilik ailemle otel haric s gidis donus sadece ucak biletini 1500 liraya alabiliyorum Dikkat tatilime OTEL VE KONAKLAMA DAHİL DEĞILDİR
|
Paramız öyle bir yere geldi ki artık yabancı parayı 5 ile 6 ile çarpsan dahi fiyatlar yine de ucuz kalıyor...
Yazık bu ülke insanının yarısına... Neden yarısı dedim...Öteki yarının hiçbir şey umurunda değil de ondan... |
Ya bu başlıktaki yazılanlara bakıyorum cidden hakediyoruz diyorum. Adam bana niye pahalı diye tartisacagina turiste niye ucuz diye tartışıyor.. Benim paramın değeri niye yok maaşım niye dusuk diyeceğine başkasıninki niye yüksek onlar da benim gibi sürünsün onlar da tatil yapmasın mantığında..
Barbaros Şansal'i ünlü lafı var ya.. Buradaki varlıkları görünce ne kadar da o lafın hakedilgini anlıyorum. |
Dizalya Palm Garden
OdaStandart OdaPansiyonUltra Her Şey DahilGiriş11.05.2019Çıkış18.05.2019Misafirler 1 Yetişkin, 0 ÇocukTOPLAM 2,024.98 TRY 286 sterlini tl ye cevirirsek daha ucuza kalıyoruz ama ben 2000 i 2 ayda biriktirebilirim, ingiliz bir asgari ücretle 3 hafta tatil yapar. tanrımız nerede şimdi? Allah hristiyanları ateistleri daha çok seviyor demekki!!! |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samur45 -- 28 Nisan 2019; 22:54:27 > |
|
|
|