Şimdi Ara

1 Haftalık Lol gelişimim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz oyuna ilk başladığımızda hiçbir şey umrumuzda olmazdı adam şimdiden millet trollüyo yeaa demeye başlamış
  • AD Katarina alırım bi daal
  • Bugün %100 yenileceğimize inandığım bir maçı 4 kişi çevirdik çok zevkliydi
     1 Haftalık Lol gelişimim

Yasuo aldım, ilk 1-2 maçta biraz istemeden trolledim,farm sıkıntısı çektim . Bugün internetten biraz video izledim şuan 15 dakikada 80 - 110 farm arası yapıyorum rakibe göre fakat sonra bot ve solo'ya baskına gidiyorum kill almak için, Özellikle 20.dakikadan sonra farmdan çok düşüyorum Yasuo ile.

Birde Veigar'a karşı civa yatağan kullansam yararı olur mu ? E skill'ine yapışıp kalmak sinirimi bozuyor.

1 Haftalık Lol gelişimim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krystof -- 22 Mayıs 2015; 16:45:15 >

• çöp
  • daha 1 haftalıksan arakdaşınıda al euw e geç tek sıkıntı rp fiyatları olur tr'de kesinlikle durma ve yayın izle buildlere dikkat et ve rehber oku . sonra sal kendini vadiye kardeşim hayırlı olsun oyun olduğunu bildiğin sürece büyük bir keyiftir . ha birde tcl yi takip et .
  • Eleman 15 dk da 80 110 farm alıyorum demiş. Bu sene sonunda plat en kötü gold olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her heroyu free'lerdeyken dene. Kendine bir koridor seç. Prof. oyuncuların videolarını izle. Kısa sürede alışırsın.
  • Bu arada PVP mi oynuyorsun, bot mu?
  • euw sunucusunda oynamanızı öneririm hem kendini daha iyi geliştirirsin hem de daha huzurlu oyunlar geçirirsiniz, güzel gidiyorsun, azmini kaybetmeden bol bol maç atmaya devam.

• Pvp oynuyorum, tüyolar ve videolarda hiç kavrayamadığım hero olduğunda ilk oyunu bot atıyorum toplam 6-7 kere bot oynamışımdır diğerleri pvp.
  • İyisin iyi.

• Bugün biraz support denedim,

İlk oyun sonsuz uçurum (ARAM) burada 65 - 70 asistlere çıkabilirdim ama biraz acemiliğime geldi sağolsun Soraka tamamladı.
     1 Haftalık Lol gelişimim

2.Oyunda 7 kere öldüm fakat bu 3-4 olabilirdi Ping konusunda şanssızlığa uğradım zaman zaman 400 - 500'ü buldu, Vayne odaklı oyun oynadım ama kendisi çok farm kaçırdı.

1 Haftalık Lol gelişimim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krystof -- 23 Mayıs 2015; 16:51:40 >

• 27.Dakikada maç nasıl çevirilir ve 10 dakikada oyun bitirilir
     1 Haftalık Lol gelişimim
     1 Haftalık Lol gelişimim

Buda 4 kişi kazandığımız zevkli bir oyundu takımca çok hata yaptık daha erken bitirebilirdik ama maçı da verebilirdik.
     1 Haftalık Lol gelişimim

Dün üst üste 6 maç kaybettikten sonra bugün bu galibiyetler ilaç gibi geldi.

• Merhaba arkadaşlar dün ilk 10 maçımı tamamladım GOLD 5'e yerleştim. 1-2 ay dereceli atmayı düşünmüyorum sanırım Gold'da oynamasak bile düşmüyoruz, Bütün ADC'leri aldım sıradaki hedefim 2,3 rün sayfası ve Vladimir,Reksai,Hecarim,Rengar ve Thresh'i satın alıp kavrayıp dereceliye devam etmek.
    ADC hariç diğer koridorlarda'da oynayabiliyorum adc kalmadığında bunlarla oynamayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krystof -- 23 Haziran 2015; 16:06:05 >
  • Yaşın gençse dereceli spamla takıma falan girersin tüm konuyu inceledim gayet başarılı.

Ama söylemeden olmaz çok normaldir de brande statik aldığını görünce kahkaha attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NorveçSomonu

Merhaba arkadaşlar dün ilk 10 maçımı tamamladım GOLD 5'e yerleştim. 1-2 ay dereceli atmayı düşünmüyorum sanırım Gold'da oynamasak bile düşmüyoruz, Bütün ADC'leri aldım sıradaki hedefim 2,3 rün sayfası ve Vladimir,Reksai,Hecarim,Rengar ve Thresh'i satın alıp kavrayıp dereceliye devam etmek.
    ADC hariç diğer koridorlarda'da oynayabiliyorum adc kalmadığında bunlarla oynamayı düşünüyorum.

bu gidişle 2-3 ay sonra diamond olursun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.