Elektrikli motor hız kaybı
Merhaba, 3 hafta once arora elektrikli motor aldim 2020 model, baslarda tamamen sarj olmasi 7 8 saat suruyordu ve sarji epey gidiyordu hiz olarakta 50yi gorebiliyordum ama su son 1 haftada durumlar degisti sarj olmasi maksimum 2 3 saat suruyor hiz olarak 40 45i gecmiyor hatta biraz surdukten sonra 40i zor goruyor yokuslarda cok zorlaniyor ve sarji cok daha hizli bitiyor her gun sarj etmem gerekiyor, tam olarak problem ne anlamadim akusu mu bitti daha alali 3 hafta oldu
Ek olarakta soyle bir durum yasandi gecenlerde, kasisten gecerken biraz sert gectim ondan sonra tekrardan gaz vermeye calistigimda hizi dustu, gaz vermedi ve o kasisten gectikten sonra es zamanli olarak o anlik cikabildigim maksimum hiz yaklasik bi 5 10 azaldi, bunu 1 kere daha yasamistim totalde 2 oldu
Sorunu gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum bugün mesela yine şarjını fulledim 5dk sürdüm 5dknın sonunda motor beni böyle bi attı ve hızı 45ten 30a düştü gaz vermeme rağmen ve yolun geri kalanını bu şekilde geldim, motorun hız için 2 ayarı var 1 ve 2 şeklinde, 1'e aldığım zaman hızı 28i geçmiyor ama 2'ye aldığım zaman 50ye kadar çıkıyor. Ben motoru hep 2de kullanıyorum 1de hiç kullanmıyorum. Bugün şöyle bir şey daha farkettim bu sorun yaşandığı zaman motoru kenara çektim, 1'e aldım ve sürmeye başladım hızım 28e çıkınca 2ye aldım ondan sonra normal haline geri geldi 40ı görebildim ama 40ı gördüğüm gibi motor yine attı beni ve dümdüz yolda 30a kadar düştü hızı tam olarak anlayamadım, pekte tecrübem yok ne yapabilirim?
Yeni bir monitör aldım, display port ile ekran kartına bağlamaya çalıştığım zaman kasaya güç gelmiyor. Bilgisayar açılmıyor. Ama hdmi ile bağladım zaman herhangi bir sıkıntı olmuyor. Yada bilgisayarı açıp, ondan sonra display port ile bağladığımda yine sıkıntı yok ama display port ile bağlayıp bilgisayarı açmaya çalıştığımda önce 1-2 saniyeliğine güç gelip gidiyor sonra hiç açılmıyor. Burda sorun ekran kartımda mı yoksa display port kablosunda mı?
Dell 3567 Laptop, Ön Kamera Siyah Ekranda Kaldı
|
|
Hi-Level 240 GB SSD yazma hızı hakkında.
|
Ram karşılaştırması.
|
Sd karta hiçbir dosyayı taşıyamıyorum
|
Sanırım laptopun hdd sini bozdum
|
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.090
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 39.030 (Bu ay: 696)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 623 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO