Bildirim
Sd karta hiçbir dosyayı taşıyamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
dosya taşıma işlemini telefondan mı yapıyorsunuz? yoksa bilgisayardan mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: oguz298
dosya taşıma işlemini telefondan mı yapıyorsunuz? yoksa bilgisayardan mı?
Telefondan,bilgisayardan da olmuyor.Ayriyetten sd kartı biçimlendiremiyorum ve sildiklerim geri geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Schizz
quote:
Telefondan,bilgisayardan da olmuyor.Ayriyetten sd kartı biçimlendiremiyorum ve sildiklerim geri geliyor.
bazı android sürümlerinde bu sorun vardı. es dosya yöneticisi ile deneme yapar mısınız. dosyaları aktarırken sizden sdkartın yerini soracaktır. sdkartın yerini doğru belirledikten sonra verilerinizi aktarabilmeniz lazım -
quote:
quote:
quote:
bazı android sürümlerinde bu sorun vardı. es dosya yöneticisi ile deneme yapar mısınız. dosyaları aktarırken sizden sdkartın yerini soracaktır. sdkartın yerini doğru belirledikten sonra verilerinizi aktarabilmeniz lazım
Olmuyor valla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
bazı android sürümlerinde bu sorun vardı. es dosya yöneticisi ile deneme yapar mısınız. dosyaları aktarırken sizden sdkartın yerini soracaktır. sdkartın yerini doğru belirledikten sonra verilerinizi aktarabilmeniz lazım
Olmuyor valla
cihaz rootlu ise es dosya yöneticisinin root modunu açıp deneyin. olmazsa başka çözüm bilmiyorum. android 5 5.1 6.0.1 sürümlerinde böyle sorunlar vardı malesef
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X