Şimdi Ara

Lütfen Yardım Telefonum Uygulamaları SD Karta Taşımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Öncelikle bana yardım edebilirmisiniz bilmiyorum ama işte sorunum

Benim sorunum telefonumu pc ye taktım sonra telefondan dosyalara erişime izin ver dedim sanırım virüs varmışki zateen pc nin sorunları vardı bir baktım Artıkın sd karta uygulama taşımımadığını fark ettim vede uygulama verilerini yanlış gösteriyordu

şöyleki aslında taşıyor ama içinde hiçbir dosyası nı sd karta atmıyor 0 mb klasörü sd karta oluşturuyo fakat taşımıyor

mesela
    Asphal 8 i sd karta taşıdım telefonun kendi hafızası aynı durumda oluyor ve sd karta baktım com.gameloft dosyasına 0mb içinde hiç veri yok

sd kartı çıkarıncada oyun çalışmıyor taşıma yaptığımda.. Ama zaten sd kartta hiç veri yokki

8 gb sd karta taşıdım Asphalt 8 i, kart bomboştu asphalt 8 i taşıyınca 169 mb vardiyo android klosörünü ayrıntılar diyorum 0 mb gösteriyor sd kartın tüm dosyalarını ayrıntılar diyorum 764kb çıkıyor oysaki dosya yoneticisinde sd karta asphalt 8 i taşıyınca 169 mb var diyor ıçıne ayrıntılar diyorum 764 kb çıkıyor

Bu durum pc ye takmadan önce Dosyalarını falan atıyordu içine asphalt 8 taşımıştım gayet iyi taşşıyordu dosyaları falanda içinde oluyordu ama o günden beri nerdeyse 1.5 yıl oldu sd karta oyun taşımıyor
    taşınmış gösteriyor fakat içinde hiçbir dosyası yok

Bende gittim

-başka sd kart taktım yine sorun aynı devam etti

Belki pc yazılımı bozdu diye düşünüp

-factory reset yaptım yine sorun aynı
    -Android sürümü 5.1.1 di 6.0.1 güncellemesi vardı güncelledim yine sorun aynı fakat uygulama verileri göstermesi düzeldi
    - odinle 6.0.1 sam mobilede csc pda i ve aynı android versiyon numaralı olanı buldum telefona attım sorun yine aynı

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-j7/SM-J700F/TUR/download/J700FXXU4BRA1/207416/

Tek aklımda kalan recovery kısmı acaba pc orayımı bozdu çünkü hiçbbir oyunu sd karta taşırken konumu harici depolama diyor fakat telefonumdan hiç veri azalması olmuyor sd kartta da oyun ve taşıdığım şeyin dosya klasörünü oluşturuyor ama içinde verisi olmuyor sd kartı çıkarıncada zaten uygulamayı kullanamıyorum takıncada kullanabiliyorum

neredeyse her şeyi yaptım

son olarak recovery mod mu atmalıyım atacaksamda nasıl atılır bilmiyorum yardımı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Telefon=Samsung Galaxsy J7
    Model=SM-J700F
    Android=6.0.1
    Garanti=Bitti

İşte Resimleri

1)Lütfen Yardım Telefonum Uygulamaları SD Karta Taşımıyor boş sd kart ve cihaz hafızası

2)Lütfen Yardım Telefonum Uygulamaları SD Karta Taşımıyor Ashalt 8 telefon Hafızadaki
    Alanı

3)Lütfen Yardım Telefonum Uygulamaları SD Karta Taşımıyor oyunu sd karta taşımadan önce sd kart mb bilgisi

4)Lütfen Yardım Telefonum Uygulamaları SD Karta Taşımıyor sd karta taşıyorum

5)Lütfen Yardım Telefonum Uygulamaları SD Karta Taşımıyor %83 de her zaman bekleyip bir zaman sonra bitiriyor

6)Lütfen Yardım Telefonum Uygulamaları SD Karta Taşımıyor sd karta taşıdım

7)Lütfen Yardım Telefonum Uygulamaları SD Karta Taşımıyor sd kart taşıdıktan sonraki durumu ve telefon hazası durumu

8)Lütfen Yardım Telefonum Uygulamaları SD Karta Taşımıyor sd kart android klosörü taşıdıktan sonra 0mb

yani taşımıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubble52 -- 26 Temmuz 2018; 15:41:53 >

• Kendi dosya yöneticisi üzerinden kontrol edin bir de. Normalde androidde virüs zor bulaşır ama bilemiyorum. Pc ye takın kartı bir de orada bakın klasörün boyutuna icindeki dosyalara falan. Eğer yine olmuyorsa bir kez virüs taraması yapın hem cihazda hem sd kartta. Hatta pc ye falan da takacaksanız pc yi de tarayın. Cihazın içindeki fotoları herhangi bir flash disk veya hafiza kartına atın. Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayın. Bir daha deneyin. Fotolarin olduğu flash diski de pcye takıp tekrar tarayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi orjinal firmareyi
    hard reset
    wipe cace partion denedim
    firmareyi 2 kez attım
    ama olmadı işte bir uygulamaların verilerini göstermesi düzeldi
    şuan neyi taşırsam 169 mb lık veri taşıdığını gösteriyo es dosyada falan androide bakıyorum 0mb

abi şu sıralar bişey buldum SDcardFS dosya taşıma sistemi obb dosyaları bağlamayı desteklemiyormu bunu link2sd uygulamasında buldum
    destekleyen Fus dosya sistemimi çünkü orda öyle diyordu zaten link2sd uygulamasından sd kartı linkledim telefona root atıp telefon depolama kendi hafızasını bulamadı bende değişiklikleri geri aldım depolama birimleri göründü yoksa kamera falan çalışmayı durdurmuştu
  • Uygulama verisi hafıza kartına taşınmaz sadece apk'si taşınır. Apshalt 8 mi yüklediniz sd karta uygulaması (177 mb) taşınır datası (1.75 gb) taşınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • root yapmadan dosyayı silemiyoruz. bu nasıl iş, bu nasıl işletim sistemi.
  • İşe yararsa Geliştirici Seçenekler > Harici Birimdeki Uygulamalara izin ver özelliğini açın.
    (Geliştirici seçenekleri nasıl açıldığını Google da bulabilirsiniz.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Homer

İşe yararsa Geliştirici Seçenekler > Harici Birimdeki Uygulamalara izin ver özelliğini açın.
    (Geliştirici seçenekleri nasıl açıldığını Google da bulabilirsiniz.)

merhaba ben samsung a3 2017 model telefon kullanıyorum 16 gb hafızası var ve yetersiz kalıyor 64 gb sd kart aldım uygulamaları sd karta taşıdığımda kısa süre sonra tekrar telefon hafızasına geçiyor , sizin söylediğiniz  Harici Birimdeki Uygulamalara izin ver özelliğini açtım sonrasında ne yapmam gerekir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.