Şimdi Ara

1 HAZİRAN 2017 de VOLKSWAGENE ZAM GELİYOR (RESİMLİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda volkswagen'in çok değişik kombinasyonlarını gördük ama walkswagen yazan ilk kişi sizsiniz sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 115 hp dizel otomatik golf 134 bin TL mi yazıyor orada? Vw kafayı yedi sanırım. Premium markalarla aynı fiyata patlak dsg satıyorlar.
  • MKVll kullanıcısına yanıt
    Zammı görünce çok sinirlendim, soluksuz yazınca böyle oldu ama hemen düzelttim. Sağol
  • golf 134bin olmuş vay be
  • passat fiyat listesi var mı ?
  • Bugün bayileri dolaştım, Honda da haziran fiyat listesinde zam yapmış, satış temsilcisi listeyi gösterdi civic 2500 lira zam yemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada hocam bu görseli sanırım sahibinden üzerinde aşağıda linkini verdiğim ilandan almışsınız ama adam fiyatla oynamış gibime geldi diğer kombinasyonlarda 2 3 bin artış var satışa çıkarttığı aracın kombinasyonunda 11 bin birden artmış 34,100 tl yazan kısımda da bariz ton farkı var bana pek mantıklı gelmedi bu kadar zam
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-dogus-cikisli-2017vw-golf-1.6-tdi-dsg-highline-0-km-yeni-kasa-443395519/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnoname -- 26 Mayıs 2017; 16:46:44 >
  • Zam yapıp yapmayacağımızı size soracak değiliz

Siz kimsiniz yaaaa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 26 Mayıs 2017; 16:52:39 >
  • Kurlar sabit vergiler artmadi ee bu kan emici otomobil firmalari neye dayanarak zam yapiyor

• Çapulcu vosvos a bu paralar verilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Bu arada en dolu dizel otm olarak

focus 117bin,
    308 123bin,
    mazda 3 145bin,
    astra 120bin, 112bin,
    c4 105bin,
    auris 117bin,
    116d 165bin,
    a3 169bin,
    a180d 175 bin..

Görüldüğü üzere 100binin altına full otm dizel c sınıfı kalmadı. Bu paralara gayet güzel d sınıfın benzinli araç alabilmek varken, dizel otm c sınıfına tuturmak için paranızın çoook bol olmaıs lazım.

Konuyla alakasız olacak ama en dolu dizel otomatik 116d nerede 165 bin ₺ ? Ziya konfigüratörden bakınca 266 bin ₺ gibi bir fiyat çıktıda
  • Doğuş zam yapmaz,sadece tüketicinin iyiliği için fiyat ayarlaması yapar, hiç olmadı iki üç donanım çıkarır alır arabadan, hafiflesin de daha az yaksın diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Bu kadar zam geleceğini sanmıyorum açıkcası yalan dolan olabilir..12.000 Tl zammı olur yahu? Abartmış birileri..

Büyük ihtimal 2-3 bin liralık zam yaptılar ama 123 binlik olan ötv'ye takıldı

Olabilir de,hesabini siz yapin artik ;..Mesela ben fiyat aldigimda 123.000 Dizel Highline 117.500 fiyat aldim..

Geri gorus kamerasi istedim 2-3 ay beklenir dedi..

Cam tavan dedim OTV ye giriyor 134.000 Tl dedi..

Geri gorus kamerasi 800 Tl civari zar zor Otv'ye denk gelmiyormus kurtariyormus..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Bu kadar zam geleceğini sanmıyorum açıkcası yalan dolan olabilir..12.000 Tl zammı olur yahu? Abartmış birileri..

Büyük ihtimal 2-3 bin liralık zam yaptılar ama 123 binlik olan ötv'ye takıldı

Olabilir de,hesabini siz yapin artik ;..Mesela ben fiyat aldigimda 123.000 Dizel Highline 117.500 fiyat aldim..

Geri gorus kamerasi istedim 2-3 ay beklenir dedi..

Cam tavan dedim OTV ye giriyor 134.000 Tl dedi..

Geri gorus kamerasi 800 Tl civari zar zor Otv'ye denk gelmiyormus kurtariyormus..

Doğrudur hocam.İyice saçmaladılar şu son ötv zammında.

• Cc ye devam edelim o zaman biz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Zam yapıp yapmayacağımızı size soracak değiliz

Siz kimsiniz yaaaa?

Hocam supersiniz

Bir de şu var.

Vw alirken bize mi sordunuz?

• 1.6 TiDiAy Haylayn Golf 200 bin ₺ olmalı, böyle olmuyor kanımıza dokunuyor.

• Artık kesinlikle sıfır araçlardan uzak durmak gerekiyor.

• Wv sahipleri tabii ki savunacak. Şu anda aracı ilanda olanlar 1 Haziran'dan sonra 3-4 bin lira daha koyar üstüne
  • Ben çok şaşırmıştım 1.6 TDI DSG Highline'nin fiyatına. Zamlamışlar hemen...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.