Şimdi Ara

1'İNCİ J. EĞT. TB. K.LIĞI - GÖLKÖY / KASTAMONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
0
Favori
95.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Surveillance ın iletilerine bakarak bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum. Pm attım umarım görürde canlı canlı yardımcı olur.

quote:

335. Dönem olarak halen Kastamonu Jandarma Eğitim Taburu'ndayım ve acemilik 25 Eylül'de bitecek...

Buraya düşenlerin %99'u Doğu ve Güneydoğu'ya gidiyor. Kapıdan içeri girdikten 30 dk. sonra yaklaşık 2000 kişi beklenmedik bir sürprizle karşılaşarak gidecekleri yerleri öğrendi. Ben de usta birliğinde Mardin İl Jandarma'da olacağım, neyse ki teslimden sonra 3,5 ayımız kalacak. Acemilikte eğitimlerle zaman geçti, bakalım usta birliği nasıl olacak?...

337. dönemlerin de acemilik eğitimlerini toplu halde alıp dağıtılacağı söylendi buradaki komutanlar tarafından. Ancak Doğu ve Güneydoğu'ya gidenler bu kez Kastamonu'da değil de başka bir birlikte eğitilecekmiş, Kütahya olabilir diyorlar. 333'lerin ayrılmasıyla sizleri bekliyor olacağız... :)

http://forum.donanimhaber.com/m_38937704/mpage_129/f_/key_//tm.htm#42925069

• yahu 337 dönem diye bir başlık at toplayalım milleti oraya
  • tek sen ve ben varım nerde bu millet nerde bu devlet
  • Başlık açmak yassah. Hem @Surveillance ın yazdıkları faydalı olabilir.
  • S.A. arkadaşlar.
    Bende buradayım.
    Hava durumları kötü.İstanbuldan kaç saatte gidilir.
    Geceden gitmek pek istemiyorum...
  • Firmalara bir danış ama işinin şansa bırakma derim. Ben 9 gibi zonguldaktan çıkacam 5 saatte gidiyormuş 2 gibi oradayım. Yığılma olabilir gene çok asker var anladığım kadarıyla. Doğu yolları göründü bize
  • merhaba arkadaşlar bende gölköye geliyorum
  • Hep bir soru işareti kafayı yedirecekler bize askere gitmeden. Şehir dışına dağıtım olacak mıyız olmayacak mıyız ? Şimdi bu soru cevabını bekliyor. Eleman Mardine yollanmış taa. Mardin nere kastamonu nere 4 ay için adam yollanır mı oraya !
  • GÖLKÖY 1'İNCİ J. EĞT. TB. K.LIĞI

ARKADAŞLAR BENDE GELİYORUM - İZMİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.ozcan

GÖLKÖY 1'İNCİ J. EĞT. TB. K.LIĞI

ARKADAŞLAR BENDE GELİYORUM - İZMİR

Sen geldiysen bende gelmiş sayılırım

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=sen+gelince+ben+de+gelmi%C5%9F+say%C4%B1ld%C4%B1m

Kötü espri olmuş şimdi baktımda herneyse moral bozmak yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 10 Aralık 2010; 11:21:51 >

• arkadaşlar kapıdan girdikten sonra hemen nereye çıktığımızı öğreniyoruz sanırım.
    hepimize hayırlı tezkereler bende yarın 18.30da izmirden yola çıkıyorum. 9 gibi orda olucam yemek yedikten sonra birliğime teslim olurum
  • Cumartersi gecesi 12 ye bilet aldım,sabahın köründe orada olacam ama geç kalma korkusu yaşamaktan iyidir.
    Akşam 17:00 den sonra teslim olsak bir sıkıntı çıkar mıydı acaba?
  • Sarkacak kanımca geceye kadar. Akşamda alırlar gibime geliyor ama işi şansa bırakacak kadar geniş değilim. Birde araba yok zati geç Zonguldaktan. En geç 11 var oda 4 gibi varıyor.
  • Arkadaşlar hayırlı tezkereler
  • bende izmirden uçak bileti aldım sinopa gidicem ordan kastamonuya 2.5 saat sürüyormuş otobüs iyi oldu.
  • beyler selamlar. benimde GÖLKÖY 1'İNCİ J. EĞT. TB. K.LIĞI GÖLKÖY KASTAMONU. istanbuldan gidecek olanlar beraber gidelim??
  • sabah 7 otobusune bılet aldım saat 15de kastamonu merkez'e varıcam..oradan gölköy 300m kuzey batıda kalıyor ki sanırım mınıbus tarzı bırseyler vardır oralarda...

he bu arada butun yol arkadaslarıma hayırlı teskereler :)
  • arkadaşlar bende isanbuldan aranıza katılacağım.
    pazar 11 de ulusoyun arabası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rayber

arkadaşlar bende isanbuldan aranıza katılacağım.
    pazar 11 de ulusoyun arabası var.

kaçta varacak peki kastamonu ya...
    bende mi değiştirsem bileti.
  • Zongudaldaktan giden varsan ben 7 arabasıyla gidecem sanırım. Erken gidelim yer kaparız belki Kalabalık olacak gibi geliyor bana akşama doğru. Onu bekleyeceğime tabur içinde gezinirim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.