Şimdi Ara

1 inci zh.tug. kh. ve kh.bl. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ BURAYA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
15
Favori
113.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese selamlar. deden toruna bilgi aktarmak isteyen olursa kırklareli babaeskide 1 inci zh tug loj des. k.lığında usta birliğim olacak. Sınıfım piyade. Burası hakkında cok iyi şeyler duymadım sürgün yeri vs. fakat tam bilgi sahibi olmamakla birlikte nedir ne değildir nasıl bir yerdir sorularıma cevap arıyorum bilgisi olan paylaşabilir mi?
  • Güzel yer arkadaşlar kasmayın o kadar sürgün falanda değil, bitirdik geldik biz. Eskiden varmış o muhabbet. Tabi 3 tane kışlası var farklı yerlerde. Düştüğünüz kışlada farklı olacaktır şartlar ama iyi hepsi. Sıracılık vardır. Sırayla iş yapılır ben yapmam demeyin askerliğiniz geçmez.
  • Arkadaşlar konu biraz eski ama yine de bir şansımı deneyim dedim.

Esas Birliğim: 1 İNCİ ZH.TUG. K.YRD.LIĞI MKNZ.P.TB. 1 İNCİ MKNZ.P.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ.

Tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum olacak:

Birkaç tugay olduğunu duydum. Piyade bölüğü tam olarak hangi tugaydadır?

Genel olarak tugay hakkındaki tavsiyelerinizi olumlu/olumsuz yönlerini anlatabilirmisiniz?

Saygılar
  • arkadaşlar merhaba

konuyu hortlatmak gibi olacak ama siz değerli dedelerimden bilgi almak istedim.

konumu, olanakları, ameleliği eğitimi komutanları vs vs nasıldır. kısa dönemlere bakışları nasıldır.

ben kısa dönem er - PİYADE olarak 1 İNCİ ZH.TUG. K.YRD.LIĞI MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ gideceğim.

mayıs celbinde gidecek arkadaşlar varsa tanışalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mido_46

arkadaşlar merhaba

konuyu hortlatmak gibi olacak ama siz değerli dedelerimden bilgi almak istedim.

konumu, olanakları, ameleliği eğitimi komutanları vs vs nasıldır. kısa dönemlere bakışları nasıldır.

ben kısa dönem er - PİYADE olarak 1 İNCİ ZH.TUG. K.YRD.LIĞI MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ gideceğim.

mayıs celbinde gidecek arkadaşlar varsa tanışalım..
    Kardesim bendimde ayni yer piyade kd donem er tanisalim insallah birbirimize yardimci oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatihsovalyesi0616 F kullanıcısına yanıt
    tabii ki kardeşim memnun olurum özelden ad soyad numarı yollarsan ararım görüşmek üzere sağlıcakla kal
  • 2018 mayıs celbinde sadece iki kişi gidiyor olamayiz herhalde nerde bu millet nerde bu askerler neredesiniz gençler ses verin...

son dönemlerde askerlik yapan arkadaşlar sizlerden de destek ve tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyoruz mal gibi ortada kalmamamiz için ne yapalim neye dikkat edelim akıllı telefonla gitsek acemilige sıkıntı olur mu komutanlar kısa dönemlere nasıl davranıyor bir ayrıcalık bekledigimden değil de iş güç bi dünya borçla babaeskiye gideceğim akıllı telefon olmadan borçları ceviremeyecegim büyük kahramanmaraştan gelecegim ve izin kullanmayacagim halimizden anlayacak komutanlar varmı yoksa icralık olup contayi yakmayalım sürgün yerinde..

Beylerrr bi akıl verin çok stresliyim bu konuda

• Herkese selamlar 368 kd olarak usta birliğini Babaeskide yapmış biri olarak kısa kısa bir kaç bilgi yazayım.

Babaeskide 3 kışla var Özden, Eldeniz ve Cebesoy. Özden kışlası merkez kışladır ve diğer kışlalara göre
    biraz daha iyidir.Özden için konuşuyorum eski bir kışladır ve çok fazla olanağı yoktur.Eğitim olayı da takıma göre değişiyor. Bazı takımlar eğitim, spor yapmazken bazıları yapıyor.Yemekler askerler tarafından yapılıyor ve bazı yemekler gerçekten kötü oluyor. Ayrıca Babaeski sürgün yeridir. Sürgün edilen askerlerin ilk durağı burası oluyor.Duruma göre bu askerleri 3 kışladan birine gönderiyorlar.Özden kışlası çarşıya en yakın olan kışladır. Yürüyerek 10 dakika içerisinde çarşıya ulaşırsınız. Ama çarşıdan çok bir şey beklemeyin.

Varsa başka sorusu olan arkadaş cevaplamaya çalışırım.
  • selamlar. acemilik 1 INCI ZH.TUG. KH. VE KH.BL./KIRKLARELI BABAESKI . usta birliğim yazmıyor, askerlik şubesi de göremiyoruz dedi. acemiliği yapacağım yer hangi kışla oluyor? bir de acemiliğe akıllı telefon götürsek sıkıntı olur mu? teşekkürler
  • mido_46 M kullanıcısına yanıt
    Onceden kapida cok arama yapmiyorlardi ama Eldeniz kislasinda son 1 aydir dikkatli bir arama var. 369 olarak yaptim yeni geldim. Yakalanirsan da ceza almazsin el koyarlar izne ciktiginda da geri alirsin. Kapida yakalanip da ceza alani gormedim hic. Hep akilli telefon kullandim. Komutanin gozune sokmadigin surece tel serbest. Tum komutanlar bildigi halde cogunluk android, ios kullandi

• lordc L kullanıcısına yanıt
    ben kısa dönem PİYADE olarak gideceğim 1 İNCİ ZH.TUG. K.YRD.LIĞI MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. yaziyor hangi kışlada olurum? Ve ne yaptırırlar mesajın icin teşekkür ederim kardeşim hayatta başarılar dilerim

• burakaslit B kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun. Nereden geliyorsun kardesim bende ayni yerde olacagim. Ben mecburen akıllı tlf götürmeyi dusunuyorum en fazla bir ay el koyarlar acemilik boyunca

• scaryscreen kullanıcısına yanıt
    Cevabin için teşekkür ederim kardeşim hayatta başarılar dilerim.

• mido_46 M kullanıcısına yanıt
    Mekanize takımı Eldeniz veya Cebesoy ikisinden biri dostum. Tam olarak ne yapıyorlar görevleri nedir bilgim yok bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: susturucu10

herkese selamlar. deden toruna bilgi aktarmak isteyen olursa kırklareli babaeskide 1 inci zh tug loj des. k.lığında usta birliğim olacak. Sınıfım piyade. Burası hakkında cok iyi şeyler duymadım sürgün yeri vs. fakat tam bilgi sahibi olmamakla birlikte nedir ne değildir nasıl bir yerdir sorularıma cevap arıyorum bilgisi olan paylaşabilir mi?
    Bnimde ayni yer cikti hocam kd loj dest bilgi verebilirmisin? Yemkler calisma vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatihsovalyesi0616

Kardesim bendimde ayni yer piyade kd donem er tanisalim insallah birbirimize yardimci oluruz

Alıntıları Göster
    Kardeş ben de tanışmak isterim, psikolojik olarak yardımcı olalım :( usta birliği lojistik benim de sinifim: bakım sadece

• Merhaba arkadaşlar ben yeni uyeyim, kaliteli bir dostumdan biliyorum platformu, önerisiyle de sizinle tanismak isterim. Mayıs 2018 celbi askerim, kısa dönem.

Acemi: 1.zh.tug.kh. ve Kh bl.(Babaeski)

Usta: 1. ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI BKM BİRLİĞİ(BABAESKİ)

SINIF: Bakım

Birbirimize destek olalım .

• quote:

Orijinalden alıntı: mido_46

2018 mayıs celbinde sadece iki kişi gidiyor olamayiz herhalde nerde bu millet nerde bu askerler neredesiniz gençler ses verin...

son dönemlerde askerlik yapan arkadaşlar sizlerden de destek ve tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyoruz mal gibi ortada kalmamamiz için ne yapalim neye dikkat edelim akıllı telefonla gitsek acemilige sıkıntı olur mu komutanlar kısa dönemlere nasıl davranıyor bir ayrıcalık bekledigimden değil de iş güç bi dünya borçla babaeskiye gideceğim akıllı telefon olmadan borçları ceviremeyecegim büyük kahramanmaraştan gelecegim ve izin kullanmayacagim halimizden anlayacak komutanlar varmı yoksa icralık olup contayi yakmayalım sürgün yerinde..

Beylerrr bi akıl verin çok stresliyim bu konuda
    Acemilik aynı ama usta birliği benim lojistik destek ve bakım sinifindayim kardeş, ben de strrsliyim baya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• @lordc hocam tankçı birliği babaeskide hangi kışlada oluyor yada usta birliğinde kışla yazmayanlar nerede oluyor

• lordc L kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de sürekli kötü yorum duyduk babaeski hakkında hiç mi olumlu yönü yok buranın

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.