Şimdi Ara

1 inci zh.tug. kh. ve kh.bl. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ BURAYA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
15
Favori
113.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım tertip ilk izlenimlerini aktarırsın inşallah uygun olursan buradan (internet falan olabilir orada)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak1986

quote:

Orijinalden alıntı: geth

Bir bilgim yok tertip gidince göreceğiz. senin teslim tarihin 5 mi? çoğumuzun 6 sında ondan soruyorum

hacım ben uçakla geleceğim de istanbul aktarma falan baktım herkesin 6sı.. Bir gün önce teslim olayım sıradır strestir çekmeyeyim dedim. Bir de 6sında sabah saat 10a yetişmem imkansız ilk günden gereksiz fırça küfür hakaret vb... yemeyeyim dedim

silüsünü alırken yazan tarihten önce teslim olursan içeri almazlar otele gönderirler.

• arkadaşlar yaptığım listeyi yanınıza almayı unutmayın son 2 gün kaldı hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestylermode -- 4 Kasım 2013; 22:37:02 >
  • tertipler heyecan dorukta zirvedeyim şuan inşallah 6 kasımda öğlen 12.00.13.00 gibi teslim olacağım inşallah Allah yardımcımız olsun parola forum bak unutmayın :):)

1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ
  • ben de kısa dönem ve istanbuldan geliyorum.

eğitim birliği: 1 inci zh.tug. kh. ve kh.bl. / kırklareli babaeski / kırklareli

esas birliği: 1 inci zh.tug.loj.des.k.lığı bkm.brl. / kırklareli babaeski / kırklareli

sınıf: bakım

bu arada teslim tarihi 6 sında 10'a kadar diyor. istanbuldan da epey arkadaş varmış, bu saat konusu ne kadar katı acaba henüz bilet almadım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byotantik

tertipler heyecan dorukta zirvedeyim şuan inşallah 6 kasımda öğlen 12.00.13.00 gibi teslim olacağım inşallah Allah yardımcımız olsun parola forum bak unutmayın :):)

1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ

arkadaşlar gideceğimiz 1.zırhlı tugayında hangi bankanın atm si var bilen varsa söylesin sıkıntı yaşamayalım orada ;)
  • ben nasip olursa yarın 5te binecem 6sına 12 -1 gibi teslim olcam. benmim uzman kardes var halaoğlu var astsubay arkadaş var erken gitmen sorun olmaz diyolar tabi şu da var kim ne derse desin şu an kapalı kutu ancak gidince anlarız

ben yatar iyi geceler,kuvvetle muhtemel geri giremem smdiden hayırlı teskereler allah hepimizin yardımcısı olsun selametle kalın,selamun aleyküm
  • _BaRoS_ _ kullanıcısına yanıt
    katı değil kardeşim bende bursada geliyorum istanbulda 10 gibi olcam 11 gibi bilet alpçıkmayı düşünüyorum
  • ben de nasipse yarın 8 gibi babaeski'de olacağım bi kahvaltı yapıp gezilcek bir yer varsa biraz takılıp 10 gibi giriş yaparım sanırım.
  • 1 İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ TNK.TB. MKNZ.P.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ

1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ
    sa arkadaşlar tanışalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bychass B kullanıcısına yanıt
    1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ
  • Selamun Aleyküm,
    Benim de Babaeski. Acemilik de esas birlik de burası...
    Sizler nereden gidiyorsunuz?
  • 2014 ŞUBAT 354.K.D KIRIKLARERELİ BABAESKİ 1.ZIRH TUGAYLIĞI KH. KISA DÖNEM SIHHIYECİ

• karenjanov kullanıcısına yanıt
    Eğitim Birliği1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİCelp Grubu1Esas Birliği1 İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI MKNZ.P.TB. 1 İNCİ MKNZ.P.BL. (ZMA) / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ ANKARALIYIM AFYONDAN GELİYORUM
  • Ben de Orduluyum Ankara'da yaşıyorum. Ne zaman teslim olacaksınız ?
  • ARKADAŞLAR BENDE KÜTÜK YOZGAT AMA DOĞMA BÜYÜME ANKARALIYIM..VE ŞUBATIN 3 YA DA 4'Ü TESLİM OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM..KISA DÖNEM SIHHIYECİ OLARAK ASKERLİĞİ YAPACAĞIM..HADİ HERKESE ŞİMDİDEN HAYIRLI TESKERELER.GÖRÜŞMEK ÜZERE!
  • kutuk cankiri, istanbuldan geliyorum.
    acemi: 1. tugay babaeski
    usta: merkez komutanligi babaeski
    merkez komutanligi biraz urkutucu gibi duruyo var mi bilgisi olan?

ekimde gidenler biseyler yazsa fena olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tanışalım belleyelim birbiimizi ki orada karsılasınca biraz daha rahat olalım. O yabancılık psikolojisini iyi biliyorum çünkü...
  • SLM BEYLER İSTANBULDAN GELCEM BENDE KISA DÖNEM PİYADE ACEMİ VE USTA BİRLİĞİMDE ORDA YARIN SÜLÜSÜMÜ ALIP TARİHE GÖRE GELİCEM ORDA GÖRÜŞMEK ÜZERE HEPİMİZE HAYIRLI ASKERLİK VE TESKERE OLUR İNŞ MSJ TANIŞIP KONUŞALIM ŞİMDİDEN
  • yok mu bilgi verecek üst devre?

Sınıfım piyade, merkez komutanlığında yapıcam. İnzibat veya masa başı çalışırsın diyolar doğrumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladoce -- 29 Ocak 2014; 16:14:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.