Şimdi Ara

1 inci zh.tug. kh. ve kh.bl. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ BURAYA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
15
Favori
113.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hoylu Bey

beyler amaç göz korkutmak değil yanlış anlaşılmasın az önce askeri malzeme aldım kırklareli'de askerlik yapan bi eleman vardı izne gelmiş ağbi oraya gelene kadar kendini istanbul köprüsünden at dedi :D komutanlar cok p.ç ayda bir çarşın var üst devreler alt devreleri ..kiyo dedi. zaten adımız poşet olacak orda bnm biildiğim bunlar ve kesinlikle moral bozmak amaçlı söylemiyorum maksat önbilgi sahibi olmak.

daha önce orada askerlik yapan varsa ve trollemeden bilgi aktarırsa sevinirim....

tertip bu dediğin olaylar çoğu askeri birliklerde var özellikle batıda ama zaten ocaktaa üst devrelerden 12 ayına dolduran terhis olucak bizde rahat ederiz gibime gelio bide tabi bu tarz olarlara karşı birlik olmamız gerekiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestylermode -- 31 Ekim 2013; 12:03:12 >

• tabi her birlikte var ama dediğim gibi amaç ön bilgi sahibi olmak,zaten o çevrede yapanlar batıya gidiyorum diye sevinme diyo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leoelf

quote:

Orijinalden alıntı: byotantik

quote:

beyler bn adana osmaniyeden gelecem istenbul truzimin yarım saatte bir otobüsü varmış 2 saat 15 dk sürüyomus bana öyle söylediler :D e hali ile aktarmalı gidecem 5ine bilet alıp 6sına orda olmayı düşünüyorum - yola gidenin işini allah bilir hesabı - sülüs almadım 4-7 kasım arası gösteriyo acaba bana da şu gün şu saatte orda olacaksın derler mi eğer istanbuldan birlikte hareket edelim diyen varsa ben varım varış saatini bilet sülüs alınca buraya yazarım ve hala anlamış değilim biz 155 gün mü yapacaz 167 gün mü kafam karıstı

Eğitim Birliği1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ
    Esas Birliği1 İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ

hoylu istanbuldan beraber gidelim kardeşim gelecek arkadaşlar var yine sülüsü aldıktan sonra yazın buraya birde facebooktan ekleyın bırbırımızı ben fatihmehmedyilmaz@gmail.com
    155-167 yapacagımızı kımse bılmıyor şuan 352 dönemler dahi bilmiyor enterasan bır durum

ben ayın 6 sına sabah saat 9.05 e aldım biletimi uçakla atatürk havaalanına gidecem ordan metroyla esenler ordanda kırklareli 7 sinde saat 14.00 a kadar herkesin teslim olması gerekiyor ona göre beyler bence en mantıklı 6 sında saat 5 e kadar teslim olmak

tertip bana 7si saat 2 dediler ama ben 6sı saat 5 ten önce teslim olacam e son güne kalıp yarım yamalak olmak istemiyorum hem 7si de alım işlemeri olacğı için o gün boş olursun dediler dinlenmiş olurum diye düşünüyorm :D e artık gerisi kısmet 6sı sbh 7de istenbul esenlerde olacam. babaeskiye inelim de gerisi kolay bence bi taksi tut git ya da tek giden biz olmayacaz mutlaka biriyle karşılaşırsın

kardeş erken teslim oluyorsun da ben de 9 sına almıstım bıletı askerıyeden bana ne erken ne de gec teslım ol dediler zarfında ne yazıyosa oymus teslım zamanın aslında bunlar hep formalıte askerıyede hersey goz korkutmak baska bırsey değil herşeyın hayırlısı olsun hakkımızda orada gorusmek dılegıyle selamlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byotantik

quote:

beyler bn adana osmaniyeden gelecem istenbul truzimin yarım saatte bir otobüsü varmış 2 saat 15 dk sürüyomus bana öyle söylediler :D e hali ile aktarmalı gidecem 5ine bilet alıp 6sına orda olmayı düşünüyorum - yola gidenin işini allah bilir hesabı - sülüs almadım 4-7 kasım arası gösteriyo acaba bana da şu gün şu saatte orda olacaksın derler mi eğer istanbuldan birlikte hareket edelim diyen varsa ben varım varış saatini bilet sülüs alınca buraya yazarım ve hala anlamış değilim biz 155 gün mü yapacaz 167 gün mü kafam karıstı

Eğitim Birliği1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ
    Esas Birliği1 İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ

hoylu istanbuldan beraber gidelim kardeşim gelecek arkadaşlar var yine sülüsü aldıktan sonra yazın buraya birde facebooktan ekleyın bırbırımızı ben fatihmehmedyilmaz@gmail.com
    155-167 yapacagımızı kımse bılmıyor şuan 352 dönemler dahi bilmiyor enterasan bır durum

ben ayın 6 sına sabah saat 9.05 e aldım biletimi uçakla atatürk havaalanına gidecem ordan metroyla esenler ordanda kırklareli 7 sinde saat 14.00 a kadar herkesin teslim olması gerekiyor ona göre beyler bence en mantıklı 6 sında saat 5 e kadar teslim olmak

tertip bana 7si saat 2 dediler ama ben 6sı saat 5 ten önce teslim olacam e son güne kalıp yarım yamalak olmak istemiyorum hem 7si de alım işlemeri olacğı için o gün boş olursun dediler dinlenmiş olurum diye düşünüyorm :D e artık gerisi kısmet 6sı sbh 7de istenbul esenlerde olacam. babaeskiye inelim de gerisi kolay bence bi taksi tut git ya da tek giden biz olmayacaz mutlaka biriyle karşılaşırsın

kardeş erken teslim oluyorsun da ben de 9 sına almıstım bıletı askerıyeden bana ne erken ne de gec teslım ol dediler zarfında ne yazıyosa oymus teslım zamanın aslında bunlar hep formalıte askerıyede hersey goz korkutmak baska bırsey değil herşeyın hayırlısı olsun hakkımızda orada gorusmek dılegıyle selamlar...

9 u değil 6 sı olacaktı yanlıs yazmısım :)

• valla kardeş benim kardeş uzman yani kafadan atmıyorum ben son dakikaya kalıp rezil olmamak için böyle diyorum zaten edirnede kuzenim uzman belki onun yanında kalır 7sine teslim olurum bnde 7si saat 14:00 yazıyo komutanın yerinde ben olsam işler karışmasın diye tam vaktinde git derim bunlar normal şeyler.ben nişanlıyım o yüzden düşünüyorum yoksa takmam bu kadar tecavüz kacınılmazsa zevk almayı bilecen der geçerim

---son cümle biraz kaba oldu affınıza sığınıyorum ---
  • Hoylu Bey H kullanıcısına yanıt
    Selamun aleykum kardeşilerm bn @Hoylu Bey mde 1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ
    1 inci zh.tug.loj.des.k.lığı bkm.brl. / kırklareli babaeski / kırklareli
    İstanbuldan gelicem nasipse...
    İsmim oktay çakır
    face den ekleyebilrisnz...İstanbul Emirgan sarıyer @Hoylu Bey
  • Sabahtan beri sırada bekleyerek sonunda sülüsü aldım 6 kasım saat 10'da görüşmek üzere
  • Eğitim Birliği1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ
    Esas Birliği1 İNCİ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BRL. GERİ DES.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ

O değilde arkadas içimden bi ses orada heralde motor indirtip kaldırtcaklar diyo ama hayırlısı (Pek Anlamamda )
  • nbd_ N kullanıcısına yanıt
    krdeşm selamun aleykum usta sınıf bakım mı ? @nbd_
  • Eğitim : 1 inci zh.tug kh ve kh. Bl kırklareli babaeski
    Usta 1inci zh.tug.loj.des.k.lığı bkm.brl. / kırklareli babaeski / kırklareli -bakım

6 Kasım 10 da teslim oluyorum hayırlı tezkereler hepimize istanbuldan geliyorum tertipler
    umut Ekinci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oo bakımcıların sayısı artıyor. umutla oktay tertiplerim selamlar birlikte sayıcaz şafağı.

nbd_ sen bizim arkamızdasın sanırım. bize destek olacak bölüktesin:) kağıt üstünde böyle yani bakalım orada ne yapacağız. koğuşlar aynı olabilir seninle
  • geth G kullanıcısına yanıt
    Kardeşler ben daha sülüsü almadım herkes 6 kasım saat 10 mu ?bide öğleden sonra gitsek ne olur acaba?
  • ben istanbuldan geliyorum ve 6 kasım saat 10. bişey olacağını sanmıyorum bence işlemler mesai saatinden sonraya kalmasın diye herkesi saat 10 da çağırıyorlar. ancak saat 10'da teslim olacağım gibi bişeye imza atıyorsun sülüsü alırken.
  • Aynen sülüs kağıdının arkasına en geç saat 10 da orda olacağım diye imza aldılar zamanında gelmeye çalışın

• aga dikkat et en geç diyo umarım anlaşıldı o değilde bi volkan bi ben başka piyade yok mu ya
  • quote:

aga dikkat et en geç diyo umarım anlaşıldı o değilde bi volkan bi ben başka piyade yok mu ya

tertip bi kişi daha var 3 kişiyiz şuan forumdan

• beyler eğer 167 sayarsak nisan 21 de tezkereyi alıcaz bi kaç gün yanılma payı olabilir tabi.

Bu arada lojistik destek komutanlığında ne yaptırırlar çevresinden öğrenebilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: geth

oo bakımcıların sayısı artıyor. umutla oktay tertiplerim selamlar birlikte sayıcaz şafağı.

nbd_ sen bizim arkamızdasın sanırım. bize destek olacak bölüktesin:) kağıt üstünde böyle yani bakalım orada ne yapacağız. koğuşlar aynı olabilir seninle

aynen kardesim ben koğuşlarımız aynı olsaa daha süper olur birbirimizin en azından adını sanını biliyoruz diğerleri şimdi bize poşet diye sıkıntıya sokacaklar :)
  • volkan senle aynı yerdeyiz onu anladım da diğer arkadaşta bizimle mi olacak :D
  • quote:

volkan senle aynı yerdeyiz onu anladım da diğer arkadaşta bizimle mi olacak :D

evt tertip listeye bak onun adıda volkan sinan esas birliğimiz aynı 3 çümüzün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestylermode -- 1 Kasım 2013; 11:22:58 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.