Şimdi Ara

1 inci zh.tug. kh. ve kh.bl. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ BURAYA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
15
Favori
113.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hani esenlerde inip oradan ora kaç saatte gidiyor? otobüs? we hani bildiğin otobüs firması warmı? öyle giden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbd_

hani esenlerde inip oradan ora kaç saatte gidiyor? otobüs? we hani bildiğin otobüs firması warmı? öyle giden?

tahmini 3 3.30 saat civarı sürer otobüs firmaların çoğu gider oraya interneeten telefonlarını bul ara onlar sana bilgi verir ulusoy kamil koç falan
  • beyler bn adana osmaniyeden gelecem istenbul truzimin yarım saatte bir otobüsü varmış 2 saat 15 dk sürüyomus bana öyle söylediler :D e hali ile aktarmalı gidecem 5ine bilet alıp 6sına orda olmayı düşünüyorum - yola gidenin işini allah bilir hesabı - sülüs almadım 4-7 kasım arası gösteriyo acaba bana da şu gün şu saatte orda olacaksın derler mi eğer istanbuldan birlikte hareket edelim diyen varsa ben varım varış saatini bilet sülüs alınca buraya yazarım ve hala anlamış değilim biz 155 gün mü yapacaz 167 gün mü kafam karıstı

Eğitim Birliği1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ
    Esas Birliği1 İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ

• quote:

Orijinalden alıntı: ataraxx

şimdiden hayırlı tezkereler kardeşlerim bende sizler gibi babaeskideyim beraber güzel bi 6 ay geçirceğiz inşallah ...

Esas Birliği1 İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ TNK.TB.KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ

istanbul üsküdarlıyım
    ismim :ismail siverekli
    faceten ekleyin tanışalım ...

ismail kardeşim merhaba sülüsü aldıktan sonra yazın buraya ne zaman gıdılecegı yazıyor orda hep beraber gidelim inşallaj tertip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hoylu Bey

beyler bn adana osmaniyeden gelecem istenbul truzimin yarım saatte bir otobüsü varmış 2 saat 15 dk sürüyomus bana öyle söylediler :D e hali ile aktarmalı gidecem 5ine bilet alıp 6sına orda olmayı düşünüyorum - yola gidenin işini allah bilir hesabı - sülüs almadım 4-7 kasım arası gösteriyo acaba bana da şu gün şu saatte orda olacaksın derler mi eğer istanbuldan birlikte hareket edelim diyen varsa ben varım varış saatini bilet sülüs alınca buraya yazarım ve hala anlamış değilim biz 155 gün mü yapacaz 167 gün mü kafam karıstı

Esas Birliği1 İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ

hoylu istanbuldan beraber gidelim kardeşim gelecek arkadaşlar var yine sülüsü aldıktan sonra yazın buraya birde facebooktan ekleyın bırbırımızı ben fatihmehmedyilmaz@gmail.com
    155-167 yapacagımızı kımse bılmıyor şuan 352 dönemler dahi bilmiyor enterasan bır durum

• Mehmet Emin Huylu isteyen eklesin beyler bana uyar hem koca tugayda mal gibi kalmamış oluruz. kısa dönem yapmış olan bi arkadaş var ona sordum 155 dedi 167 nereden çıktı hala anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoylu Bey -- 29 Ekim 2013; 13:32:01 >
  • Slm Tertipler ben de sülüsü aldım. İstanbuldan 1 gün veriyorlar. 6'sında saat 10'da teslim olacağıma dair kağıt imzalıyorsun. Ben 6sı sabah otobüsle gitmeyi planlıyorum. Sabah 5:30 ve 7:00 arabaları var. Bunlardan 1 tanesi ile gidilebilir. Ben 5:30 Nilüfer Turizme rezerv yaptırdım. Sefer saati 2.5 saat sürüyor. Katılacağımız birlik otogardan ne kadar sürüyor bilen var mı?
    İstanbuldan gideceklerle aynı otobüsle gidebiliriz. Bana facebooktan veya gtalkten ulaşın.
    lokmancetin@gmail.com
  • Arkadaşlar... Bu sulüs herhangi bir askerlik şubesinden alınabilir mi
  • Hoylu Bey H kullanıcısına yanıt
    aga 167 günü bulur. 31 çeken ayları hesaba katarsak 170 bile olur:) ... çünkü Askeri takvim hesaplamalarında ay 30 gün gibi düşünülür. gerçi şubattan bir gün kazancımız var. Eskiden sınav şu bu olduğu için 155 gün yapıyorlarmış.
  • ak1986 A kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir askerlik şubesinden alabilirsin. Eğer ikametgahın o şubede ise doldurulan 1 form var. Onu 1 kere dolduruyorsun. Değilse 2 kere. Tek farkı bu
  • C0ND01N kullanıcısına yanıt
    eyvallah tertip... İzmirde kıyamet gibi kalabalık bari Manisanın bir ilçesinden alayım diyorum
  • C0ND01N kullanıcısına yanıt
    yoksa 13 numarayı mı aldın? :)
  • İstanbulda Esenler Otogarda Metro duragı var mı?
  • ak1986 A kullanıcısına yanıt
    Otogarın içerisinde hafif metro durağı var. Aksaraydan gelen. Nereye gitmek için kullanacaksın?
  • Arkadaşlar biraz geç olsada forum da yazılı olanları okudum bende burda yapıcam askerliğimi.İstanbuldan gidicem.Sizlerle şimdiden tanışmak isterim.

Eğitim Birliği:1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ
    Esas Birliği: 1 İNCİ ZH.TUG.TOP.TB.KH. VE KH.HİZ.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ
    Statü: KISA_DÖNEM ER
    Sınıf :TOPÇU
  • 1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ

1 İNCİ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BRL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ

StatüKISA_DÖNEM

ERSınıfBAKIM........aga bakım ne iş yapar.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: byotantik

quote:

Orijinalden alıntı: Hoylu Bey

beyler bn adana osmaniyeden gelecem istenbul truzimin yarım saatte bir otobüsü varmış 2 saat 15 dk sürüyomus bana öyle söylediler :D e hali ile aktarmalı gidecem 5ine bilet alıp 6sına orda olmayı düşünüyorum - yola gidenin işini allah bilir hesabı - sülüs almadım 4-7 kasım arası gösteriyo acaba bana da şu gün şu saatte orda olacaksın derler mi eğer istanbuldan birlikte hareket edelim diyen varsa ben varım varış saatini bilet sülüs alınca buraya yazarım ve hala anlamış değilim biz 155 gün mü yapacaz 167 gün mü kafam karıstı

hoylu istanbuldan beraber gidelim kardeşim gelecek arkadaşlar var yine sülüsü aldıktan sonra yazın buraya birde facebooktan ekleyın bırbırımızı ben fatihmehmedyilmaz@gmail.com
    155-167 yapacagımızı kımse bılmıyor şuan 352 dönemler dahi bilmiyor enterasan bır durum

ben ayın 6 sına sabah saat 9.05 e aldım biletimi uçakla atatürk havaalanına gidecem ordan metroyla esenler ordanda kırklareli 7 sinde saat 14.00 a kadar herkesin teslim olması gerekiyor ona göre beyler bence en mantıklı 6 sında saat 5 e kadar teslim olmak

• arkadaşlar bende bogün aldım silüsümü ayın 6 sı saat 10 a kadar teslim olucam inş şubeler çok yoğun erken gidin
  • arkadaşlar foruma yeni katılanlar isimlerini yazsın listeye ekliyim
  • ARKADAŞLAR BAKIN SANIRIM HERKES SÜLÜSÜNÜ ALMIŞ BAKIN HERKES KONUŞUYOR AMA İCRAAT YOK HERKES KAFASINA GÖRE TAKILIYOR BURAYA FORUMA GELME AMACIMIZ NE ALLAH AŞKINA BERABER GIDELIM BERABER HAREKET EDELIM DEĞİLMİ
    HERKES NE ZAMAN GIDECEKSE O TARIHTE O SAATE OTOGARDA BULUŞALIM ÖYLE GIDELIM DIYORUM ANLATABILDİMMİ
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.