Şimdi Ara

1 inci zh.tug. kh. ve kh.bl. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ BURAYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
15
Favori
113.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukarda yazmıştım ama kimse okumadı sanırım. Sabah 10'da birliğe teslim olacağım. O yüzden Nilüfer Turizm 5:30 arabasına rezervasyon yaptırdım. Gelmek isteyenler bu araca rezervasyon yapsın. 8 gibi Babaeski de olacağım. Kahvaltı yapıp 10'a doğru tugaya gitmeyi planlıyorum. Gelen arkadaşları bekliyorum.
    İsmim Lokman
    www.facebook.com/lcetin

Not: Babaeski Otogardan Tugaya nasıl gidiliyor bilen var mı? Şehir içinde me yoksa çok dışarda mı
  • Aynen bende Volkan. 6'sı saat 10'da teslim olucam. İstanbul'dan -Babaeski Nilüfer Turizm 5:30 rezervasyon yaptırdım. Beraber gidebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0ND01N -- 30 Ekim 2013; 11:32:34 >
  • C0ND01N kullanıcısına yanıt
    lokman kardeşim sabah 10 çok erken yani sülüste yazmasına aldanmayın
  • byotantik B kullanıcısına yanıt
    Hmm, sen nasıl yapacaksın Fatih. Eğer sülüste yazan önemli değilse ben de 10'da gitmeyeyim. Birde tugayın yerini bilen var mı?
  • C0ND01N kullanıcısına yanıt
    lokman ben ve bir arkadaş istanbulda buluşuyoruz onun sülüstede sabah 10 kadar teslım olunacaktır yazıyormuş beraber bulışalım gidelim 10 ise 10 bakarız senı faceden ekledım aç konuşalım
  • DEĞERLİ TERTİPLER :) GİTME KONUSU İÇİN EKLEYİN FACEDEN GÖRÜŞELİM
    Fatih Yılmazfacebook
    Fatih Yılmaz
    https://www.facebook.com/fth.ylmz.96

• quote:

Orijinalden alıntı: leoelf

quote:

Orijinalden alıntı: byotantik

quote:

Orijinalden alıntı: Hoylu Bey

beyler bn adana osmaniyeden gelecem istenbul truzimin yarım saatte bir otobüsü varmış 2 saat 15 dk sürüyomus bana öyle söylediler :D e hali ile aktarmalı gidecem 5ine bilet alıp 6sına orda olmayı düşünüyorum - yola gidenin işini allah bilir hesabı - sülüs almadım 4-7 kasım arası gösteriyo acaba bana da şu gün şu saatte orda olacaksın derler mi eğer istanbuldan birlikte hareket edelim diyen varsa ben varım varış saatini bilet sülüs alınca buraya yazarım ve hala anlamış değilim biz 155 gün mü yapacaz 167 gün mü kafam karıstı

Eğitim Birliği1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ
    Esas Birliği1 İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ

hoylu istanbuldan beraber gidelim kardeşim gelecek arkadaşlar var yine sülüsü aldıktan sonra yazın buraya birde facebooktan ekleyın bırbırımızı ben fatihmehmedyilmaz@gmail.com
    155-167 yapacagımızı kımse bılmıyor şuan 352 dönemler dahi bilmiyor enterasan bır durum

ben ayın 6 sına sabah saat 9.05 e aldım biletimi uçakla atatürk havaalanına gidecem ordan metroyla esenler ordanda kırklareli 7 sinde saat 14.00 a kadar herkesin teslim olması gerekiyor ona göre beyler bence en mantıklı 6 sında saat 5 e kadar teslim olmak

tertip bana 7si saat 2 dediler ama ben 6sı saat 5 ten önce teslim olacam e son güne kalıp yarım yamalak olmak istemiyorum hem 7si de alım işlemeri olacğı için o gün boş olursun dediler dinlenmiş olurum diye düşünüyorm :D e artık gerisi kısmet 6sı sbh 7de istenbul esenlerde olacam. babaeskiye inelim de gerisi kolay bence bi taksi tut git ya da tek giden biz olmayacaz mutlaka biriyle karşılaşırsın

• beyler kusura bakmayın unuttum. memleket adana - osmaniye ben burdan sordum istanbuldan her yarım saate bir istanbul turizm otobüsü varmış 2 saat 15da orda olursun dedi. benim gibi trakya haricinden gelen arkadaşlar bilginiz olsun

==== ŞAHSİ GÖRÜŞ===
    ben erken çıkıyorum çünkü yola gidenin işi belli olmaz arızası var şusu var busu var var da var
  • byotantik B kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR BENDE METROYLA ANKARADAN GELİYORUM 6 KASIM SABAH 7:45 DE BABAESKİDEYİM EĞER OTOGARDA İNDİRİRSE OTOBÜS ORDA BULUŞUP BİR KAHVALTI YAPIP GEÇERİZ BERABER TABİ SİZE UYARSA
  • Hoylu Bey H kullanıcısına yanıt
    tertip benim şubedeki yarbay önümdeki elemana erken gitme mağdur olursun , geç gitme mahkemeye verirler dedi . haberin olsun . bence vaktinde git
  • bnm kardeş uzman arkadas astsubay onlarda bişey olmaz bir gün fazla yapmış olursun dedi bileti aldım bile artık şemsiye olayı yani
  • bende konyadan geliyorum 2 gün yol izni verdiler 7 sinde teslim olacağım başka 7 sinde teslim olacak var mı
  • Tertipler sülüsü mü aldım sağolsunlar yol parama yetecek gibi duruyor. Allah devletimize ve ordumuza zeval vermesin . Ben ayın 5inde teslim olacam erken merken ama sonraki günlerin yoğunluğu ile insanın canı sıkılır ,gerilir... İzmirden sülüs alacaklara tavsiyem gitsinler Manisanın en yakın ilçelerine oradan alsın Tepecik'te o kadar kalabalıkta sıra beklemeye gerek yok.
    Ben 5i sabah 8:00 gibi Atatürk Havalimanına geleceğim. Ordan 10 otobüsü ile Nilüfere binip teslim olacağım Allah nasip ederse. Eken gitmenin kantindeki ihtiyaçları görmek, malzeme kıtlığı çekmemek gibi faydaları olabilir. Dezavantajları da vardır ama erken giden yol alır hesabı...
  • Atatürk havalimanından Esenler otogara metro varsa metro ile gitmeyi düşünüyordum. Esenlerden de ver elini Babaeski
  • setaasi S kullanıcısına yanıt
    dostum bende samsundan geliyorum aynen 2 gun yol vermişler 7si saat 10da orda ol dedi ama benim gitmem oğleyi bulur galiba. sen kaçda orda olacan?
  • mrtglr55 M kullanıcısına yanıt
    banada 10 da orda olmamı söylediler 8-9 gibi orada olurum büyük ihtimalle
  • setaasi S kullanıcısına yanıt
    bende normal şartlarda 9:30 da ordayım ama metro ile gelecem illaki aksaklıklar olacak metroda 10 u gecer diye dusunuyorum
  • arkadaşlar dünn şubedeki asteğmene sordum askerlik süresini 165 gün dedi herkes farklı bi şey söylüyo bakalım ne çıkacak
  • beyler amaç göz korkutmak değil yanlış anlaşılmasın az önce askeri malzeme aldım kırklareli'de askerlik yapan bi eleman vardı izne gelmiş ağbi oraya gelene kadar kendini istanbul köprüsünden at dedi :D komutanlar cok p.ç ayda bir çarşın var üst devreler alt devreleri ..kiyo dedi. zaten adımız poşet olacak orda bnm biildiğim bunlar ve kesinlikle moral bozmak amaçlı söylemiyorum maksat önbilgi sahibi olmak.

daha önce orada askerlik yapan varsa ve trollemeden bilgi aktarırsa sevinirim....
  • freestylermode kullanıcısına yanıt
    Evet volkan kardeş bende sordum kimse bilmiyor burda aslında örgütlenip hakkımız olanı ıstememız gerekıyor.168 diyende var 155 diyende anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.