Şimdi Ara

1 inci zh.tug. kh. ve kh.bl. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ BURAYA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
15
Favori
113.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EĞİTİM YERİ : 1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH. BL. KIRKLARELİ / BABAESKİ

ESAS BİRLİĞİ: 1 İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI 2 NCİ TNK. TB. 2 NCİ TNK. BL.

STATÜ: KISA DONEM ER

SINIF: TANK

BEKİR SARISAKAL DENİZLİ

HAKKINDA MALUMATI OLANLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock_ipsiz -- 27 Ekim 2013; 18:59:22 >
  • BEYLER TELEFON ALMAYIN ACEMBİRLİĞİNDE SIMKARTINIZI ALIN YANINIZA
    BAKIN BİRDE ŞÖYLE BİR DURUM VAR 4-7 ARASINDA TESLİM OLACAK ARKADAŞLAR ERKEN GİTMENIZİN ÖNEMİ YOK ERKEN TERHİS YAPMIYORLARMIŞ
    TESLİM TARİHİ 7 KASIM OLARAK İŞLENIYORMUŞ..ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZİ İYİ TANIYALIM ORDA MUHAKKAK BIRBIRIMIZE YARDIMCI OLACAK POZISYONLARIMIZ OLACAKTIR..

HERKESLE İSTABULDA BULUŞUP BİRER ÇAY İÇTİKTEN SONRA BİRLİĞE TESLİM OLALIM

FATİH YILMAZ

• quote:

Orijinalden alıntı: byotantik

BEYLER TELEFON ALMAYIN ACEMBİRLİĞİNDE SIMKARTINIZI ALIN YANINIZA
    BAKIN BİRDE ŞÖYLE BİR DURUM VAR 4-7 ARASINDA TESLİM OLACAK ARKADAŞLAR ERKEN GİTMENIZİN ÖNEMİ YOK ERKEN TERHİS YAPMIYORLARMIŞ
    TESLİM TARİHİ 7 KASIM OLARAK İŞLENIYORMUŞ..ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZİ İYİ TANIYALIM ORDA MUHAKKAK BIRBIRIMIZE YARDIMCI OLACAK POZISYONLARIMIZ OLACAKTIR..

HERKESLE İSTABULDA BULUŞUP BİRER ÇAY İÇTİKTEN SONRA BİRLİĞE TESLİM OLALIM

FATİH YILMAZ

tertip birliğe ne kadar eken teslim olursak okadar erken çıkarız diye biliyorum ben ama eğer senin dediğin gibiyse erkenden katılmamızın bi anlamı yok 6 yada 7 kasımda katılmak daha mantıklı o zmn
  • benim dışımda lojistik destek komutanlığı olup sınıfı bakım olanları görmek güzel. bakım için rahat diyorlar. bakım birliğinin rutin işleriyle uğraşırmışız kısa dönemler olarak. pek tabi nöbetler olur. ancak her şeyden önce komutanların insanlığına kalmış durumdayız herkes gibi:)

tertipler erken gelen erken çıkmıyor. şimdi hepimiz en yakın şubeye gidip sülüs ve yanılmıyorsam yol parası alacacağız. alacağımız sülüs kağıdında şu tarih de ve en geç şu saatte birliğe teslim olmanız gerekiyor gibi bir yazı olacak. öyle kafamıza göre gelmeyeceğiz. ikametgahlarımızın babaeskiye uzaklığına göre teslim sürelerimiz değişecek anca bu süreler 4 ile 7 kasım arasında olacak. ilk mesajdaki listeye bakılırsa çoğumuz istanbuldan gelicez. ve tahminimce 5 inde teslim olacağız. kayseri ve samsundan gelen arkadaşlar muhtemelen 6sında olurlar. ancak hepimizin askerliği resmen 4 kasımda başlıyor..

bunların dışında lütfen öğrendiğiniz bilgileri buradan paylaşın;) benim aldığım habere göre biz denetleme göreceğiz tertipler. 349. dönem gidip burada askerlik yapan birini buldum da. onlar denetim görmüşler 5 hafta çarşıya çıkamadık diyor. şubat gibi vurabileceğini söyledi. bunun dışında çarşılara rahat rahat çıkmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geth -- 27 Ekim 2013; 22:45:11 >

• geth G kullanıcısına yanıt
    sülüs ikamete göre mi yoksa kütüğe göre mi veriliyor?
  • ikamete göre veriyorlar tertip. teslim süresinin hesabında ikamet edilen yer baz alınıyor
    teşekkür ediyorum tertip orada görüşmek üzere
  • freestylermode kullanıcısına yanıt
    VALLA VOLKAN TANIDIKLAR FALAN VARDI SORDUM ÖYLE DEDILER BUGUN YARIN ŞUBEYE GİTCEM SORCAM
    YANLIZ BİZ NE KADAR ASKERLIK YAPACAZ 155-GÜNMÜ-168-GÜNMÜ O BİLE BİLİNMIYOR BİRDE SÜLÜS NE ZAMANA KADAR ALABILIYORUZ BİLEN VARMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: byotantik

VALLA VOLKAN TANIDIKLAR FALAN VARDI SORDUM ÖYLE DEDILER BUGUN YARIN ŞUBEYE GİTCEM SORCAM
    YANLIZ BİZ NE KADAR ASKERLIK YAPACAZ 155-GÜNMÜ-168-GÜNMÜ O BİLE BİLİNMIYOR BİRDE SÜLÜS NE ZAMANA KADAR ALABILIYORUZ BİLEN VARMI

askerlik şubesini aradım ben 4 kasıma kadar silusu alabilirsiniz dedi izin kullanmazsak 167 gün tertip
  • Bu sabah halıcıoğluna silüs için gittim aşırı kalabalıktı şansıma tam kapının önüne geldim alımlar bitti kapılar kapandı. Çarşambaya kaldı.
  • İzmir'den bi ben mi varım :)
  • SELAMÜN ALEYKÜM TERTİPLER
    LİSTEYE BENİDE KAYDEDİN İSMİM MUSTAFA İKAMET ANKARA KÜTÜK ELAZIĞ

1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ

1 İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ TNK.TB. 1 İNCİ TNK.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ

BU ARADA BEN BUGÜN SİLÜSÜMÜ ALDIM ASKERLİK SEVK TARİHİ 4 KASIMMIŞ HEPİMİZ İÇİN AYNI
    ANKARAYA YOL 1 GÜN VERİLİYORLAR 6 KASIM SAAT 10 A KADAR TESLİM OLMAMIZI İSTİYORLAR.
  • Eğitim Birliği1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ
    Esas Birliği1 İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ TNK.TB.KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ

Bende İstanbul'dan geleceğim inşAllah arkadaşlar.
    Burdan bir irtibat kurup en azından ismen birbirimizi bilip tanıyalım.
    İsmim Mustafa EROL.
    167 günü hep birlikte sayacağız :))
    Şimdiden hepimize hayırlı teskereler...
  • byotantik B kullanıcısına yanıt
    bence iyifikir istanbulda bulusup devam etmek arkadasin soyledigi cok mantikli arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. /1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. /KIRKLARELİ BABAESKİ
    KIRKLARELİ BABAESKİ

benimde esas birlik tam burasi arkadaslar ... bulusup tanisip gidelim bencede

• şimdiden hayırlı tezkereler kardeşlerim bende sizler gibi babaeskideyim beraber güzel bi 6 ay geçirceğiz inşallah ...

Eğitim Birliği1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ
    Esas Birliği1 İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ TNK.TB.KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ

istanbul üsküdarlıyım
    ismim :ismail siverekli
    faceten ekleyin tanışalım ...
  • tertipler selamlar.

çılgınlık yapıp bugün sülüs alan var mı? yanınızda neler götürmeyi düşüyorsunuz. öğrendiğiniz bilgiler varsa paylaşalım.
    ben öle böle bi çılgınlık yapmadım bugün aldım 6sı sabah 10 a kadar teslim olmam gerekiyormuş ben anca sabiha gökçene inicem 9 da nası yetişcez bilmiyom walla varsa tecrübeli dedeler 5 e kadar teslim olsak sıkıntı olmaz demi biri gurbanınız olam yardımcı olsun zabit abiler
  • volkan şimdi hani sen istanbuldan geçiceksin ya hani benim gibi dısardan gelenlere hani haremden mi yoksa avrupa yakasındamı inmemiz gerektiğini ve otobüs firma ve buna benzer bilgiler hakkında bilgi verirmisin kayseriden direk oraya otobüs yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbd_

volkan şimdi hani sen istanbuldan geçiceksin ya hani benim gibi dısardan gelenlere hani haremden mi yoksa avrupa yakasındamı inmemiz gerektiğini ve otobüs firma ve buna benzer bilgiler hakkında bilgi verirmisin kayseriden direk oraya otobüs yok :(

tertip sen direk avrupa yakasına geliceksin esenler otogarına ordan zaten kırklareline otobüs vardır ama telefonla ara biletini al

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.