KARDEŞİM BURAYLA İLGİLİ BİR BİLGİ VEREBİLİRMİSİN TEŞEKKÜRLER
Daha önce de belirttim Cebesoy Kışlası 1. bataryadasın sen. Benim zamanımda 1. bataryada çok hırsızlık oluyordu. Ama sadece o bataryada vardı böyle birşey, belki düzelmiştir bilemiyorum. Diğer genel şeyleri yazdım zaten bir önceki mesajımda. Batarya komutanınız spor sevdalısı, sporunu ve verilen işi iyi yap, karşılığını veren cinsten.
byotantikB
kullanıcısına yanıt
tertipler bende aynıyım isim musa büyükyarma tanışalım da yabancılık cekmeyelim orda kısa dönem er
samsunlusemihS
kullanıcısına yanıt
KIRKLARELİ BABAESKİ TOPÇU TABURU 1.ZIRHLI TUGAYI
KARDEŞİM AYNI YERDEYİZ SINIFIMIZ DA AYNI BENDE TRABZONLUYUM HABERLEŞELİM 5413627744
quote:
Orijinalden alıntı: januz
quote:
Orijinalden alıntı: Gıcırbey1
Hocam merhaba, benim gideceğim yer hakkında bir bilgin var mı :)
Eğitim Birliği: 1'İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ Esas Birliği: 1'İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ TNK.TB.KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ
Tank taburu sanırım Özden Kışlasında vardı sadece, Tugay merkez kışlasındasın yani. Pek bir bilgim yok onla ilgili.
KARDEŞİM BURAYLA İLGİLİ BİR BİLGİ VEREBİLİRMİSİN TEŞEKKÜRLER
Daha önce de belirttim Cebesoy Kışlası 1. bataryadasın sen. Benim zamanımda 1. bataryada çok hırsızlık oluyordu. Ama sadece o bataryada vardı böyle birşey, belki düzelmiştir bilemiyorum. Diğer genel şeyleri yazdım zaten bir önceki mesajımda. Batarya komutanınız spor sevdalısı, sporunu ve verilen işi iyi yap, karşılığını veren cinsten.
januz benim esas birliği hakkında bi bilgin varmı nasıldır ?
quote:
Orijinalden alıntı: freestylermode
quote:
Orijinalden alıntı: Hoylu Bey
arkadaslar face ekleyin de tanısalım orda sudan cıkmıs balık gibi olmayalım
tertip 1. sayfya liste hazırladım bilgilerini yaz senide ekliyim
1.ZH TUG TOP TB 2. 155/52 MM'LİK K/M OB. BT.(FIRTINA) BABAESKİ KIRKLARELİ MEMLEKET : TRABZON 5413627744 İLETİŞİME GEÇELİM BEYLER MAL GİBİ KALMAYALIM ORDA :)
quote:
Orijinalden alıntı: leoelf
quote:
Orijinalden alıntı: freestylermode
quote:
Orijinalden alıntı: Hoylu Bey
arkadaslar face ekleyin de tanısalım orda sudan cıkmıs balık gibi olmayalım
tertip 1. sayfya liste hazırladım bilgilerini yaz senide ekliyim
1.ZH TUG TOP TB 2. 155/52 MM'LİK K/M OB. BT.(FIRTINA) BABAESKİ KIRKLARELİ MEMLEKET : TRABZON 5413627744 İLETİŞİME GEÇELİM BEYLER MAL GİBİ KALMAYALIM ORDA :)