KARDEŞİM BURAYLA İLGİLİ BİR BİLGİ VEREBİLİRMİSİN TEŞEKKÜRLER
Daha önce de belirttim Cebesoy Kışlası 1. bataryadasın sen. Benim zamanımda 1. bataryada çok hırsızlık oluyordu. Ama sadece o bataryada vardı böyle birşey, belki düzelmiştir bilemiyorum. Diğer genel şeyleri yazdım zaten bir önceki mesajımda. Batarya komutanınız spor sevdalısı, sporunu ve verilen işi iyi yap, karşılığını veren cinsten.
januz benim esas birliği hakkında bi bilgin varmı nasıldır ?
BYOTANTİK AYNI YERDEYİZ SINIFIMIZDA AYNI PASLAŞALIM KARDEŞ ;)
quote:
Orijinalden alıntı: freestylermode
arkadaşlar varmı buraya düşenler gelin konumuza tanışalım arkadaşlar böyle bi liste hazırladım bilgileri eksik olanlar benle iletişime geçsin
[1:freestylermode // Volkan Hacıoğlu (İSTANBUL) 2:SETAASİ [ // İSA (KONYA ) 3: geth // Oğuzhan (İSTANBUL) 4:SARSUNT // (İSTANBUL 5:mrtglr55 // Murat (SAMSUN) 6:tugay yavuz // Tugay yavuz (ÇORLU ) 7:nbd_ // Burak (KAYSERİ) 8:byotantik // Fatih (BURSA ) 9:Volkan sinan // Volkan sinan (İSTANBUL) 10:akrobat // (İSTANBUL) 11: craft35 // Murat (İZMİR) 12:karoten // Hakan van (SAMSUN) 13:musa3262 // Musa (KARAMAN) 14:CONDO1N // Lokman (İSTANBUL) 15:abdullah01 // Abdullah (ADANA) 16: akif60 // Akif (TOKAT) 17:chabbi1905 // Engin (İSTANBUL) 18:Dayı06 // Mert (ANKARA) 19:hoylu bey // Mehmet huylu (OSMANİYE) 20:Gıcırbey // Yahya hancı (İSTANBUL)
ACEMİ BİRLİĞİ : 1. ZH TUGAYI KH. VE KH. BL. BABAESKİ/KIRKLARELİ ESAS BİRLİĞİ : 1.ZIRHLI TUGAYI TOP TB 2. 155/52 MM'LİK K/M OB. BT.(FIRTINA) BABAESKİ/KIRKLARELİ LEVENT EKSERT TRABZON
quote:
Orijinalden alıntı: leoelf
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: leoelf
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hoylu Bey
arkadaslar face ekleyin de tanısalım orda sudan cıkmıs balık gibi olmayalım
tertip 1. sayfya liste hazırladım bilgilerini yaz senide ekliyim
1.ZH TUG TOP TB 2. 155/52 MM'LİK K/M OB. BT.(FIRTINA) BABAESKİ KIRKLARELİ MEMLEKET : TRABZON 5413627744 İLETİŞİME GEÇELİM BEYLER MAL GİBİ KALMAYALIM ORDA :)
Evet karargah hakkında birkaç şey sorayım. Kantin nasıl? Yemek içecek, iç çamaşırı çorap vs bulunuyor mu? Çamaşır makinesi var mı? Bilenler yazarsa :D Tşkler
quote:
Orijinalden alıntı: C0ND01N
Evet karargah hakkında birkaç şey sorayım. Kantin nasıl? Yemek içecek, iç çamaşırı çorap vs bulunuyor mu? Çamaşır makinesi var mı? Bilenler yazarsa :D Tşkler
birileri bize kırklareli babaeski deki askerlik hakkında bilgi verse çok güzel olacak hiç mi yok orada askerlik yapıpta bu foruma giren ya ?
quote:
Orijinalden alıntı: C0ND01N
Hepsi var kantinde gayet uygun fiyatlara. Ben çamaşır yıkamaktan ziyade iç çamaşırını 3-4 günde bir değiştirip yenisini almanızı tavsiye ederim. Ya da h.sonu çarşıya çıkarken çıkarıp dışarıda yıkatmanızı. Zira o çamaşırhane çok leş, verdiğiniz kirli eşyanızın daha leş kokarak ve ıslak geldiğini düşünün, anlayacaksınız demek istediğimi.
Topçu taburu 3. bataryadan kimse mi yok, en iyi bilgileri elden verebileceğimiz :)
volkan tertip ben nişanlıyım ve en merek ettiğim mesele telefon işi :) bildiğim kadarıyla burdan telefonla gitsem bile içeri sokamam,sadece sim kartı götürüp çarşı başladıgında oradan telefon almayı planlıyorum :) bu konuda nasıl hareket etsek bi fikir veren olursa sevinirim
( senle aynı yerde olacaz galiba bnm yaş 25 snn kac tertip :) )
quote:
Orijinalden alıntı: Hoylu Bey
volkan tertip ben nişanlıyım ve en merek ettiğim mesele telefon işi :) bildiğim kadarıyla burdan telefonla gitsem bile içeri sokamam,sadece sim kartı götürüp çarşı başladıgında oradan telefon almayı planlıyorum :) bu konuda nasıl hareket etsek bi fikir veren olursa sevinirim
( senle aynı yerde olacaz galiba bnm yaş 25 snn kac tertip :) )
tertip bencede telefonu alma yanına bende almıcam sim kartını almak daha mantıklı acemilik bitince alırısn telefon bu arada evt sen aynı yerdeyiz
Beyler bende burdayım
Eğitim Birliği 1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ
Esas Birliği1 İNCİ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI KH. VE KH.TK. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ
İsim FATİH DOĞAN - İSTANBUL
Arkadaşlar ben de babaeskiye geliyorum. Kısa dönem. Lojistik dedi bir de sınıfım bakımcıymış. Ayrıntılı bilgiyi bilmiyorum memur yoğunluktan dolayı acemi de usta da babaeski de dedi. Babaeski hakkında ayrıntıya çok gerek yok sadece soğuk olması ön planda. Bakımcılık hakkında bilgi veren olursa sevinirim. Bir de Babaeskiye giden arkadaşlar hangi gün teslim olacaklar. 4-7 arası herhangi bir gün teslim olsak problem olur mu? Teşekkürler
Arkadaşlar merhabalar beni de ekleyin hepimize hayırlı uğurlu olsun..Birde esas birliğim hakkında bilgi verecek arkadaşlara çok teşekkür ederim ...
EĞİTİM Birliği 1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ /
Esas birliği:1 İNCİ ZH.TUG. KH yar.,2.nci tank tb. KH VE KH.BL..MEBS TK.
Arkadaşlar muhabere sınıfı yazıyor.Muhabere hakkında az çok biliyoruz ama yani bu bölgede muhabere ne yapar arkadaşlar sağolun umarım hepinizle tanışmak nasip olur.
İZMİTLİYİM YAŞ:23
Cümleten Selamün Aleyküm Tertipler
Mücahit ASLAN İstanbul yaş 25
Eğitim Birliği:1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ
Esas Birliği: 1 İNCİ ZH.TUG.K.YRD.LIĞI 1 İNCİ TNK.TB.KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ
Statü: KISA_DÖNEM ER
Sınıf: TANK
Beykent üniversitesi mezunuyum, Tankçılar ne yapar eğitimi nasıl olur acaba bilgisi olan varsa bizimle paylaşırsa çok sevinirim :)