Şimdi Ara

1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
44
Favori
32.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,Beats tour kulaklıkları ne zaman tekrar satacaksınız ve fiyatı nedir,en son ne olur?(öğrenciyim yardımcı olursunuz diye düşünüyorum ) cevap için alıntı yaparsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: just_a_student

Merhaba,Beats tour kulaklıkları ne zaman tekrar satacaksınız ve fiyatı nedir,en son ne olur?(öğrenciyim yardımcı olursunuz diye düşünüyorum ) cevap için alıntı yaparsanız sevinirim.

Su aralar gelmez hocam 1ay civari falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Merhaba,Beats tour kulaklıkları ne zaman tekrar satacaksınız ve fiyatı nedir,en son ne olur?(öğrenciyim yardımcı olursunuz diye düşünüyorum ) cevap için alıntı yaparsanız sevinirim.

Teşekkürler
  • quote:

quote:

Fiyat ne olur ?

• quote:

quote:

quote:

Fiyat ne olur ?

40tl hocam

• bu sattığınız tour sennheiser ie4 den daha kalitelimidir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

bu sattığınız tour sennheiser ie4 den daha kalitelimidir acaba ?

merhabalar dediğiniz kulaklığı kullanmadım fakat suan amerikada amazonda bile 60$ türkiye fiyatı daha daha fazladır benim sattıgım tour cx200 cx300 ile karsılastırabilir 150 200tl lik kulaklık performansı beklemek biraz haksızlık olur basslar cok iyi ama tizde o fiyatta kulaklıklar kadar basarılı değil
  • hocam almak istiyorum telefon numaranızı verirmsiniz özelden..
  • Son kalan beats tour için ücreti geçdim kargoya verilmesini bekliyorum teşekkürler..
  • Cem beye çok teşekkür ediyorum kulaklık bugun elime ulaşdı kendisinden allah razı olsun beni böyle güzel bi kulaklıkla tanıştırdığı için inanın ürün 1.kalite ses ler inanılmaz net tizler süper bass desen ep630 ün iki katı bence 40 liradan daha fazla fiyatı hakediyor ben sennheiser ie4 alacakdım iyiki almamışım çok teşekkür ediyorum..
  • quote:

Cem beye çok teşekkür ediyorum kulaklık bugun elime ulaşdı kendisinden allah razı olsun beni böyle güzel bi kulaklıkla tanıştırdığı için inanın ürün 1.kalite ses ler inanılmaz net tizler süper bass desen ep630 ün iki katı bence 40 liradan daha fazla fiyatı hakediyor ben sennheiser ie4 alacakdım iyiki almamışım çok teşekkür ediyorum..

Gule gule kullanin.. Fiyat ideal fiyattir asil diger kulakliklar fiyatini haketmiyor herkes uygun fiyata kaliteli muzik dinleyebilmeli..

• quote:

quote:

Cem beye çok teşekkür ediyorum kulaklık bugun elime ulaşdı kendisinden allah razı olsun beni böyle güzel bi kulaklıkla tanıştırdığı için inanın ürün 1.kalite ses ler inanılmaz net tizler süper bass desen ep630 ün iki katı bence 40 liradan daha fazla fiyatı hakediyor ben sennheiser ie4 alacakdım iyiki almamışım çok teşekkür ediyorum..

Gule gule kullanin.. Fiyat ideal fiyattir asil diger kulakliklar fiyatini haketmiyor herkes uygun fiyata kaliteli muzik dinleyebilmeli..

diyecek söz bulamıyorum süper yaaaaaaaaaaaa...

• yeni gelcekler ne zman gelcekler bekliyoruz hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

yeni gelcekler ne zman gelcekler bekliyoruz hala

Hocam yurt disi postalar agir isliyor bu siralar 20gune anca gelir talep cok kulaklik yok malesef gelse bile tukeniyor hemen

• hocam bu en ust versiyon olan hangisi kulaktan cikarmadan bükülen hani dj ler icin olan, full kutulu fiyatini elinizde varsa veya ne zaman gelecek pm den bilgi verirseniz alicam bir tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

hocam bu en ust versiyon olan hangisi kulaktan cikarmadan bükülen hani dj ler icin olan, full kutulu fiyatini elinizde varsa veya ne zaman gelecek pm den bilgi verirseniz alicam bir tane.

pm ile cevaplandı
  • quote:

quote:

hocam bu en ust versiyon olan hangisi kulaktan cikarmadan bükülen hani dj ler icin olan, full kutulu fiyatini elinizde varsa veya ne zaman gelecek pm den bilgi verirseniz alicam bir tane.

pm ile cevaplandı

pm gelmedi hocam

• quote:

quote:

quote:

pm ile cevaplandı

pm gelmedi hocam

tekrar yanıtlandı gelecek olan detox arkadaşa rezerve edilmiştir

• bu kulaklıklardan elinizde hala var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

pm ile cevaplandı

pm gelmedi hocam

tekrar yanıtlandı gelecek olan detox arkadaşa rezerve edilmiştir

rezerve kalktı detox satışı devam ediyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.