Şimdi Ara

1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
44
Favori
32.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cem kardeşim ! Öncelikle çok dürüst ve iyi niyetli bir satıcısın .

Arkadaştan 1 adet mixr kulaklık aldım (1. kalite) az önce elime ulaştı.Verdiğiniz paraya sonuna kadar hakediyor son kuruşuna kadar. Orjinalinden ne ses nede malzeme kalitesi açısından hiçbir fark yok .Yani neredeyse sadece seri nosu farklı :) Kendisine buradan tşk ediyorum. Çok memnun kaldım ,beklentimin oldukça üstünde çıktı . ilerleyen zamanlarda 1 adette studio alacağım kendisinden
  • Beyaz tour alacağım kendisinden şimdiden hayırlı olsun diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz tour aldim ort 3 saat sonra elimde olacak :)
    Hemen izlenimlerimi burada paylasacagim, sağolsun tum sorularima aninda cevap buldum, kulakligin kaliteli olacagindan eminim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzytr_1905

Beyaz tour aldim ort 3 saat sonra elimde olacak :)
    Hemen izlenimlerimi burada paylasacagim, sağolsun tum sorularima aninda cevap buldum, kulakligin kaliteli olacagindan eminim ;)

Sabırsızlıkla bekliyorum incelemenizi hocam özellikle de dısarıya cok ses veriyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Kartalı

Cem kardeşim ! Öncelikle çok dürüst ve iyi niyetli bir satıcısın .

Arkadaştan 1 adet mixr kulaklık aldım (1. kalite) az önce elime ulaştı.Verdiğiniz paraya sonuna kadar hakediyor son kuruşuna kadar. Orjinalinden ne ses nede malzeme kalitesi açısından hiçbir fark yok .Yani neredeyse sadece seri nosu farklı :) Kendisine buradan tşk ediyorum. Çok memnun kaldım ,beklentimin oldukça üstünde çıktı . ilerleyen zamanlarda 1 adette studio alacağım kendisinden

Teşekkür ediyorum güle güle kullanın herzaman beklerim :)

• Hocam elinizde beats tour kalmış ise kutulu özelden pm atarmısıınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

Sabırsızlıkla bekliyorum incelemenizi hocam özellikle de dısarıya cok ses veriyor mu?

Kargo dagitimda gosteriyor birkac dk icinde deneyecegim anlamina geliyor bu ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

Kargo dagitimda gosteriyor birkac dk icinde deneyecegim anlamina geliyor bu ;)

merak ettim
  • Basslar disinda vasat oldugunu dusunuyorum ama disardan bakildiginda kimse anlayamaz bundan emin olabilirsiniz ;)
    Kutusu ise gercekten kaliteli

• quote:

Basslar disinda vasat oldugunu dusunuyorum ama disardan bakildiginda kimse anlayamaz bundan emin olabilirsiniz ;)

bıkaç resım eklesen olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihh95 -- 23 Ocak 2013; 17:54:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Basslar disinda vasat oldugunu dusunuyorum ama disardan bakildiginda kimse anlayamaz bundan emin olabilirsiniz ;)

Herkes cok iyi derken sizin kötü demeniz sasırtıcı hocam bu hafta icinde alacağim beni ikileme düsürdünüz. Karsılastırabileceginiz bir kulaklık var mı aynı fiyatta?

• Sahsen Samsung Galaxy Note 2 ile gelen (s3 ile ayni) kulakligin verdigi midler ve detaylar daha iyi. Bass konusunda iyi ama.

• quote:

Sahsen Samsung Galaxy Note 2 ile gelen (s3 ile ayni) kulakligin verdigi midler ve detaylar daha iyi. Bass konusunda iyi ama.

Merhabalar kulaklığıniz daha yeni yani 0 her kulaklığın burn süresi vardır kullandıkca acılacak tam performansına ulasacaktır gule gule kullanın

• Eyvallah direk kotu girdim gibi oldu,
    Hocam cok ilgili sagolsun parayi alir almaz yolladi, kutusunun icinde geldi, acikcasi kulakligin disardan gorunumu harika, ben ses konusunda orjinalini bilmedigim icin kotu yorumlamis olabilirim ama kulak ici performanslari bir yere kadar oluyor benim beklentime gore ;)
    50 liraya aldigimiz seyden de cok birsey beklemek sacmalik ben acikcasi pisman degilim aldigima, Hocama tesekkur etmek istiyorum durust ve ilgili bir satici oldugu icin.

• Hocam Solo Veya Studio Varsa Pm Alabilirmiyim
    Kimsenin elinde nerdeyse kalmamış kaçgündür arıyorum
  • Hocam kırmızı tour için pm attım ama hala cevaplamadınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Hocam kırmızı tour için pm attım ama hala cevaplamadınız

Cevapladım hocam mobilde sıkıntı var mesjlar gorunmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Hocam kırmızı tour için pm attım ama hala cevaplamadınız

Cevapladım hocam mobilde sıkıntı var mesjlar gorunmuyor

Anladım, mobilden çıktım hocam.
    Tekrar pm atabilirsiniz.
  • KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ VAR MIDIR WARSA SOLO HD ALCAM BEYAZ VEYA MAVI OLUR TELEFON NUMARANIZDA OLABİLİR AMA KAPIDA ÖDEME OLURSA SIKINTISIZ ALIRIM ÜRÜNÜNÜZÜ ÇOK BEĞENDİM PARA HAZIR SİZİN Bİ KAPIDA ÖDEMEYE HE DEMENİZLE SİPARİŞ BAŞLIYCAK :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutchuq

KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ VAR MIDIR WARSA SOLO HD ALCAM BEYAZ VEYA MAVI OLUR TELEFON NUMARANIZDA OLABİLİR AMA KAPIDA ÖDEME OLURSA SIKINTISIZ ALIRIM ÜRÜNÜNÜZÜ ÇOK BEĞENDİM PARA HAZIR SİZİN Bİ KAPIDA ÖDEMEYE HE DEMENİZLE SİPARİŞ BAŞLIYCAK :d

merhabalar size attığım özel mesajda ki gibi elimde solo hd yoktur zaten ptt kapıda ödeme kullanmıyorum hocam sıkıntılı bir servis kullanmayı da düşünmüyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.