Şimdi Ara

1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
44
Favori
32.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı satışlar güvenilir satıcı..TAkip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwind9 -- 13 Aralık 2012; 20:54:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwind9

hayırlı satışlar güvenilir satıcı..TAkip.

evet çok güvenilir satıcı, ayrıca muhabbeti de keyifli
    ben de satın aldım arkadaşlar sıkıntısız hiç düşünmeden alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

quote:

Orijinalden alıntı: blackwind9

hayırlı satışlar güvenilir satıcı..TAkip.

evet çok güvenilir satıcı, ayrıca muhabbeti de keyifli
    ben de satın aldım arkadaşlar sıkıntısız hiç düşünmeden alabilirsiniz

teşekkür ederim

•  1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!] şu ürün kaldımı ?

1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!] şu ürün sadece kulaklık şeklinde ne kadar olur kutusuz,kabsız hiç birşeysiz sadece kulaklık ve kablo ?

• iyi satışlar güzele benziyor
  • Orijinalden alıntı: smt325

hocam o üründen kalmadı diğer dediğiniz studio ise kutusuz alamıyorum malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shineon25 -- 29 Aralık 2012; 18:22:05 >
  • Mesajim bulunsun sonra paralaninca bakarim bendede vardi studio ve solo hd ama maddi durumdan ve kirizden dolayi satmistim
    @1.sinif replikalar ses konusundada fazla farki yoktur almak istiyenler icin bu ilan mukemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertrknz

Mesajim bulunsun sonra paralaninca bakarim bendede vardi studio ve solo hd ama maddi durumdan ve kirizden dolayi satmistim
    @1.sinif replikalar ses konusundada fazla farki yoktur almak istiyenler icin bu ilan mukemmel

tesekkur ederım guzel yorumunuz ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: Ertrknz

Mesajim bulunsun sonra paralaninca bakarim bendede vardi studio ve solo hd ama maddi durumdan ve kirizden dolayi satmistim

tesekkur ederım guzel yorumunuz ıcın

Kapida ödeme var mi acaba

• Beats tour kulaklıklardan alan var mı arkadaşlar, malzeme ve ses kalitesi gerçekten piyasada 40-50 Lira'ya alabileceğimiz sony, philipps, sennheiser kulaklılardan daha iyi mi mesela. Bana üzerinde beats yazması önemli değil, kaliteli tok ses almak istiyorum.
    Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Beats tour kulaklıklardan alan var mı arkadaşlar, malzeme ve ses kalitesi gerçekten piyasada 40-50 Lira'ya alabileceğimiz sony, philipps, sennheiser kulaklılardan daha iyi mi mesela. Bana üzerinde beats yazması önemli değil, kaliteli tok ses almak istiyorum.
    Çok teşekkürler.

evet hocam sesi daha iyi

• tour ses kalitesini hep merak etmisimdir. ep630 sony mdr ex300 den fln iyi midir acaba ona gore alicamda. goruntu onemli degil ses daha onemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

tour ses kalitesini hep merak etmisimdir. ep630 sony mdr ex300 den fln iyi midir acaba ona gore alicamda. goruntu onemli degil ses daha onemli.

dediğiniz kulaklıkları denemedim lakin üniversite öğrencisiyim sınıf arkadasımda cx200 vardı ve bu kulaklıgı dınleyınce hemen elınde kını bıraktı ve benden bır adet tour aldı lakin bende cx300II vardı ona yakın diyebiliriz ama o biraz daha basarılı kaldı ki cx300II 169tl bence bu kulaklıkları lütfen biraz fiyatına gore değerlendirelim bana cok mesajlar geliyor sesi orjinali ile aynımıdır.. Yorumu size bırakıyorum 40tl lik bir kulaklık aldığımızı unutmayalım.. Bu arada bugun d n r da solo hd denedim kendi telefonumda kendi şarkılarımda ve şunu idda ediyorum benım sattığım solo hd nin ses kalitesi daha iyi...
  • arkadaş tüm mesajlarıma cevap verdi çok ilgili güvenilir bi kişilik beats audio siyah çantalı aldım inanılmaz bi ses kalitesi verdi bana sonuna kadar alan memmnun kalcakdır senheiser kulaklık almısdım drden iade ettim düşünün bukadar memnun kalcağımı bilmiyordum kulaklıkdan ama gerçekden inanılmaz bi ses kalitesi verdi bana cok keyif alıyorum kullanırken teşekkürler sonuna kadar alışveriş yapabilirsiniz benim güvenim tam
  • Evet arkadaşlar resimdeki mavi solo hd ile beyaz mixr'ı benim için getirtmiştik. 2si de az önce elime geçti. Öncelikle asıl bombayı açmak istediğim için mixr'i açtım ama açarken duraksadım. arkadaş orjinalini gönderdi sandım çünkü kutu üzerindeki kabartmalar, yazılar, içindeki garanti belgeleri vs. hepsi birebir.(Türkçe kılavuz bile mevcut ) Hemen kulaklığı denedim şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklık şüphesiz.
    Solo hd için de aynı şeyler geçerli. 2 kulaklık da gerçeğiyle birebir nerdeyse ses olarak. Ayrıca artısı da var: fiyatı :D

Cem bey de sağolsun siparişi verdiğimiz andan kargo elime geçene kadar ilgilendi. Şu ana kadar çok alışveriş yaptım ama kendisi hem muhabbeti hem güvenilirliği olarak apayrı. Kulaklık alıcaksanız gözünüz kapalı burdan alın, başka yere gitmeyin

Not: beklediğimiz 1 kulaklığım daha var special edition, orjinal 1 fiyatına orjinal 3 adet almış oldum
    İsteyenlere kulaklıkların fotoğraflarını atabilirim..

edit: Hocam o kadar sağlam ve düzgün paketlemişsiniz ki açmak 10 dakikamızı aldı, ama paket milim oynamıyordu yerinden. Ulaşım da herhangi bir sıkıntı olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasates -- 29 Aralık 2012; 19:07:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

Evet arkadaşlar resimdeki mavi solo hd ile beyaz mixr'ı benim için getirtmiştik. 2si de az önce elime geçti. Öncelikle asıl bombayı açmak istediğim için mixr'i açtım ama açarken duraksadım. arkadaş orjinalini gönderdi sandım çünkü kutu üzerindeki kabartmalar, yazılar, içindeki garanti belgeleri vs. hepsi birebir.(Türkçe kılavuz bile mevcut ) Hemen kulaklığı denedim şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklık şüphesiz.
    Solo hd için de aynı şeyler geçerli. 2 kulaklık da gerçeğiyle birebir nerdeyse ses olarak. Ayrıca artısı da var: fiyatı :D

Cem bey de sağolsun siparişi verdiğimiz andan kargo elime geçene kadar ilgilendi. Şu ana kadar çok alışveriş yaptım ama kendisi hem muhabbeti hem güvenilirliği olarak apayrı. Kulaklık alıcaksanız gözünüz kapalı burdan alın, başka yere gitmeyin

Not: beklediğimiz 1 kulaklığım daha var special edition, orjinal 1 fiyatına orjinal 3 adet almış oldum
    İsteyenlere kulaklıkların fotoğraflarını atabilirim..

edit: Hocam o kadar sağlam ve düzgün paketlemişsiniz ki açmak 10 dakikamızı aldı, ama paket milim oynamıyordu yerinden. Ulaşım da herhangi bir sıkıntı olmadı

teşekkür ediyorum hocam değerli yorumlarınız için kulaklıkların güzel olması sizin kadar beni de mutlu etti diğeri de gelsin hemen gönderiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: joker1453

arkadaş tüm mesajlarıma cevap verdi çok ilgili güvenilir bi kişilik beats audio siyah çantalı aldım inanılmaz bi ses kalitesi verdi bana sonuna kadar alan memmnun kalcakdır senheiser kulaklık almısdım drden iade ettim düşünün bukadar memnun kalcağımı bilmiyordum kulaklıkdan ama gerçekden inanılmaz bi ses kalitesi verdi bana cok keyif alıyorum kullanırken teşekkürler sonuna kadar alışveriş yapabilirsiniz benim güvenim tam

güle güle kullanın sizi mutlu ve memnun edebildiğime sevindim

• Selamlar üstad,
    Sizinde favoriniz olan 1 numara beats tour mikrofona ve kontrol tuşuna sahipmi acaba? Iphone için kullanmayı planlıyorum. Umarım vardırda alışverişimiz olur :)
    Hayırlı satışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gnchkncll

Selamlar üstad,
    Sizinde favoriniz olan 1 numara beats tour mikrofona ve kontrol tuşuna sahipmi acaba? Iphone için kullanmayı planlıyorum. Umarım vardırda alışverişimiz olur :)
    Hayırlı satışlar.

merhabalar malesef ct li olan elimde yok maliyeti yüksek ve sadece apple ürünlerinde calıstığı için getirtmedim hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: gnchkncll

Selamlar üstad,
    Hayırlı satışlar.

merhabalar malesef ct li olan elimde yok maliyeti yüksek ve sadece apple ürünlerinde calıstığı için getirtmedim hiç

Tekrar merhaba,
    Resimlerden görmeye çalıştım ancak göremedim, anladığım kadarı ile CT diyerek kontrol butonları kastediliyor, peki mikrofon mevcutmu? Vakit ayrıdığınız için tekrar teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.