Şimdi Ara

1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
44
Favori
32.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gnchkncll

quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: gnchkncll

Selamlar üstad,
    Sizinde favoriniz olan 1 numara beats tour mikrofona ve kontrol tuşuna sahipmi acaba? Iphone için kullanmayı planlıyorum. Umarım vardırda alışverişimiz olur :)
    Hayırlı satışlar.

merhabalar malesef ct li olan elimde yok maliyeti yüksek ve sadece apple ürünlerinde calıstığı için getirtmedim hiç

Tekrar merhaba,
    Resimlerden görmeye çalıştım ancak göremedim, anladığım kadarı ile CT diyerek kontrol butonları kastediliyor, peki mikrofon mevcutmu? Vakit ayrıdığınız için tekrar teşekkürler.

ct hocam control talk o modelde aynı zamanda ses acma kapama da oluyor ama dediğim gibi sadece apple ürünlerinde calısıyor

• Aslında sormak istediğim "şu anda elinizde olan ve satmakta olduğunuz Tour modelinde tuşlar olmasa dahi mikrofon varmı" idi, hem cevabınızdan hemde nette yaptığım araştırmalardan olmadığını, sadece CTli modelde mikrofon olduğunu öğrendim. İlginize teşekkürler, mesajınızı favorilere ekledim, sık sık kontrol edeceğim.
    Hayırlı satışlar tekrar
  • Evet merak edip fotoğraflarını soranlar oldu. Çok kaliteli değil fotoğraflar nedense (s3 yapıyo arada) ama yine de fikir sahibi olmanızı sağlar. Hatta görüntüsünü merak ediyorsanız D&R'lardan bakabilirsiniz aynısı

İsteyene kutu içeriklerini de çekebilirim.
    Studio ile boyut olarak karşılaştırmasını da ekledim. Ses olarak sorarsanız küçükten büyüğe solo-studio-mixr

Fotoğraflar için link:

https://hotfile.com/dl/187292567/86a3908/beats.zip.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

Evet merak edip fotoğraflarını soranlar oldu. Çok kaliteli değil fotoğraflar nedense (s3 yapıyo arada) ama yine de fikir sahibi olmanızı sağlar. Hatta görüntüsünü merak ediyorsanız D&R'lardan bakabilirsiniz aynısı

İsteyene kutu içeriklerini de çekebilirim.
    Studio ile boyut olarak karşılaştırmasını da ekledim. Ses olarak sorarsanız küçükten büyüğe solo-studio-mixr

Fotoğraflar için link:

https://hotfile.com/dl/187292567/86a3908/beats.zip.html

teşekkürler inceleme ve fotoğraflar için ulas bey :)

• bugün benimde elime bir adet tour geçti cem bey den ve gerçekten ses kalitesi piyasada bu fiyata alabileceklerinizden çok daha iyi ve görüntüsü ise çok incelenmediği sürece bi farklılık göremezsiniz kolay kolay. Kendisine tekrardan teşekkür ederim ilgisi ve güvenirliği için aklında soru işareti olan arkadaşlar var ise hiç düşünmeden iletişime geçsinler cem bey ile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: |RoA|

bugün benimde elime bir adet tour geçti cem bey den ve gerçekten ses kalitesi piyasada bu fiyata alabileceklerinizden çok daha iyi ve görüntüsü ise çok incelenmediği sürece bi farklılık göremezsiniz kolay kolay. Kendisine tekrardan teşekkür ederim ilgisi ve güvenirliği için aklında soru işareti olan arkadaşlar var ise hiç düşünmeden iletişime geçsinler cem bey ile :)

merhabalar ses kalitesine beğeneceğinize emin idim.. Görüntü konusu ise orjinallerinde control talk var bizde yok sadece o farkı var :)) kulaklık kısmı aynı birebir:)) hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Bu arkadaş gerçekten çok sağlam bir satıcı.Herşeyi mantıklı yoldan yürütüyor...Yani size zarar verecilecek veya sahtekarlığa maruz bırakacak hiçbir yönteme başvurmuyor...Çok sağlam satıcı..Kulaklıklara gelince: Bence çok güzel ses kalitesi olan bi kulaklıktır.Daha elime geçmedi.Elime geçince kendi görüşlerimi buraya yansıtacağım.. :) Üstteki yorumlara bakarsak eğer çok kaliteli bir ürün diyebiliriz...
  • Cem bey merhaba. Bende bir adet beats tour kulaklık almak istiyorum varmı elinizde acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Millet artık sırf gösteriş olsun diye çakmasına bile rağbet eder olmuş.

istediğiniz orjinal kulaklık ile yarıştırmaya hazırım ses konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: extend456

Cem bey merhaba. Bende bir adet beats tour kulaklık almak istiyorum varmı elinizde acaba ?

beyefendiye 1adet kırmızı tour satılmıştır.. Ayrıca 1adet studio forumdan bir arkadasımıza satılmıştır..
  • Arkadaşa her şekilde güvenebilirsiniz. Her mesajıma cevap verdi ve alışverişi hep takip etti. Kulaklıklar konusunda da hiç şüpheniz olmasın ses kalitesi olsun basları olsun muhteşem bir kulaklık. Almak isteyenler bu arkadaştan sorunsuzca alabilirler ertesi günü hemen elinizde =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extend456 -- 11 Ocak 2013; 9:14:42 >
  • Kırmızı tour sanırım yok elinizde.
    Kırmızı olan model elinize gelince pm atarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Kırmızı tour sanırım yok elinizde.

tahminim bu hafta içi gelecektir saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Kırmızı tour sanırım yok elinizde.

tahminim bu hafta içi gelecektir saygılar

Gelince bir pm atarsanız sevinirim.
  • power beats için takip ankaradan deneyip alabilsek hoş olurdu
  • Takip
  • Kutulu bir tour modeli istiyorum buyuk ihtimalle bu hafta ici alirim burada mesajim bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir adet Tour icin odeme yapilmistir, kargo sabirsizlikla beklenmektedir :)
    Sagolsun tum sorularimi cevapladi arkadas. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Selamlar arkadaşlar. Cem kardeşimle forum da tanıştık daha sonra da realde abi kardeşliğimizi ilerlettik şu an spor salonumuza idmanlara bile geliyor. KENDİSİNE ve SATTIĞI ÜRÜNLERE Sonuna kadar KEFİLİM...aklınız da bir soru kalmaması için bu yorumu yapma gereği duydum. SATTIĞI KULAKLIKLARDA BİREBİR ve SES KALİTESİ GAYET BAŞARILI...SAYGILAR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maresal

Öncelikle Selamlar arkadaşlar. Cem kardeşimle forum da tanıştık daha sonra da realde abi kardeşliğimizi ilerlettik şu an spor salonumuza idmanlara bile geliyor. KENDİSİNE ve SATTIĞI ÜRÜNLERE Sonuna kadar KEFİLİM...aklınız da bir soru kalmaması için bu yorumu yapma gereği duydum. SATTIĞI KULAKLIKLARDA BİREBİR ve SES KALİTESİ GAYET BAŞARILI...SAYGILAR...

teşekkür ederim Anıl abi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.