< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1 kg altında ağırlığıyla dikkat çeken ASUS Zenbook A14’ün Türkiye fiyatı belli oldu (2. sayfa)
-
-
Durum sandığınızdan daha vahim senin dediğin X elite'li vivobook modeli bu ise zenbook X 26-100 modeli piayasaya 600-800 dolar arasında çıkıcak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o videyou izlemiştim. yanardağ gibi patlamış. şimdi senin deme göre ki sen de doğruyu demişsin zaten. donanım, windows'a köle olmuş oluyor. yani yönetim olarak fifti fifti olması beklenir ama AI ile de bunun muhabbetini yaparsan eğer, windows'a %55 hakimiyet de verebiliyor. bu örnekte de windows, notebook'un canına okuyor. enerjiyi kesen ve uyky veya bekleme veya hibernet moda alan windows. hibernet modunda hiç enerji harcanmaz. "y* gibi notebook" videosu çeken birinin, hibernasyon modunu denemediğini düşünmüyorsun değil mi?
-
Hele bir yüklem, virgül, nokta kullanma ve kendini ifade edebilmek kabiliyeti kazan da sen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çocuk gördü işlemciden gram anladığı yok, başladı edebiyata
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zenbook lar çok hoşuma gidiyor alsam mı diyorum sonrasında her seferinde benim de aklıma bu video geliyor ya
-
Windows'un donanımların canını okuduğuna katılıyorum. Onur reyiz laptop ekranını kapatınca cihazın hangi moda geçeceğini "güç seçenekleri" panelinden ayarlamadan veya kurcalamadan "default behaviour" üzerinden hüküm verdiğini düşünüyorum şahsen. Zaten çoğu ayar artık o panelden ziyade "powercfg" komutu ile manuel ekleniyor/açığa çıkarılıyor, o da ayrı bir rezillik. Kendisinin maruz kaldığı sorun da fabrikasyon olarak açık gelen S0 (connected modern standby) modu oluyor. Öte yandan eski toprak klasik standby yani S3 modu da çoğu üretici tarafından kapatlıyor, desteklenmiyor epeydir zaten (S3 dediğim klasik standby, dikkat). Onun dışında dediğiniz gibi normal klasik Hibernate (S4) modu da denenebilir de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Ocak 2025; 14:3:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hele bir edebinle, uslubunla seviyeli biçimde anlat da öğrenelim bakalım bakalım neymiş uslupsuzluğunun beslendiği dayanak argümanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu alacağıma macbook alırım sonuçta program desteği macbookta daha fazladır. Fiyat aşırı derece de pahalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X