|
1 kg altında ağırlığıyla dikkat çeken ASUS Zenbook A14’ün Türkiye fiyatı belli oldu
-
-
Bu fiyatlarda 32 saat pil şarjı iddialı. Asus kasa hakkında bilgisi olan var mı? Tavsiye eder misiniz?
-
He he 32 saatmiş. Almasak inanacağız. 80wh batarya ile 14 saat pil pmru diyor etiketinde ben daha 6 saati gormedim hafif kullanimda. Her windows updateinde bir takim suruculer bozuluyor. 1 haftadir zenbook oled makinamda ses yok! Surucu guncellemesi duzeltmesi bekliyorum. Zenbook pismanliktir.
-
Yeni seriler nasıl bilmiyorum ama bu video yüzünden soğudum asus'tan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 10 Ocak 2025; 21:1:45 >
-
fiyatı 96 bin beklerdim, bu kadar hesaplı olması düşündürdü.!.
-
Daha ucuza Macbook Air varken neden bunu tercih edelim?
-
Onur reyizin viral olan efsane videosu ama yorumlarda epey yardımcı olmaya çalıştığım halde dinlemedi kendisi. Asus değil, Windows'un kendisini Connected Modern Standby (S0) modunda uykuya alması suretiyle Windows Update vb. arka plan yazılımlarının yol açtığı pil deşarjı hususu asıl problemdi, ifade ettim lakin görmezden geldi o videoda ve devamında bunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Ocak 2025; 23:23:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Onur reyizin viral olan efsane videosu ama yorumlarda epey yardımcı olmaya çalıştığım halde dinlemedi kendisi. Asus değil, Windows'un kendisini Connected Modern Standby (S0) modunda uykuya alması suretiyle Windows Update vb. arka plan yazılımlarının yol açtığı pil deşarjı hususu asıl problemdi, ifade ettim lakin görmezden geldi o videoda ve devamında bunu.Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
-
Gerçekten çok iyi markalar var Windows dizüstülerde, Apple'a kıyasla gerek inovasyon gerekse de tasarım anlamında çok başarılı ürünler var ama bilin bakalım sorun ne? Maalesef Windows çalıştırıyor olmaları. Bu modele gelince dikkatimi çeken durum ekran çözünürlüğünün düşük olması. Full HD ekran mı kaldı artık?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
asus laptop işinde başarısız ve kalitesiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oled ekranlı olan yenilerinden kullanıyorum. Bu adamın dedigi sıkıntıların çoğunü yaşıyorum
Taşınabilirde Windows pişmanlıktır.
-
Almanya'da 1,100 € (~40k TL) olan cihaz Türkiye'de nasıl 70k olabiliyor ya? Bilgisayarda bu kadar vergi var mı yoksa distribütörler bizimle dalga mı geçiyor?
-
Fantaziye gerek yok m işlemcili MBA alın geçin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zamanında Eeebook denilen laneti alıp garanti dışı bırakan firmadan ürün almak... Zor, çok zor. MSI da aynısının laciverti. Sizin deneyiminiz farklıdır bilemem ama çok kelepir olmadıkça bir daha asla Asus veya Msı ürünü almam, garanti konusunda Vestel ve Casperla aynı kafadalar benim tecrübemde.
Alcan bunu Linux kurcaksın süper makine olcak
-
Amerika sitesinde 16 GB model vergisiz 1100 dolar ve mart sonunda 900 dolara best buyda çıkacak.
Asusun Almanya sitesinde 16 GB model kdv dahil 1100 euro / 40000 tl
Almanyada kdv %19
Türkiyede %18 kdv dahil fiyat 60000 tl.
Saygılar ASUS!!!
Yanlışlık olduğunu gören/düşünen varsa doğrusunu belirtebilirsiniz.
-
Lunar Lake li 14" OLED li olanı almıştım 2 ayı devirdim o videoda bahsedilen hiçbir sorun yok. Kapalı gibi olup kapanmama aşırı ısınma ve klavye arka aydınlatma aydınlatmaları kademeli olması ve dahası nice özellikleriyle rakiplerinden de iyi ... Özellikle Türkiye resmi garantili olanlar arasında.
Haberdeki Snapdragon lu olması riskli ARM64 tabanlı. OLED lerde efektif piksel ile 14" lik ekranın keskinliği %33 kayıplıdır yani sanki 15,6" Full HD ekran keskinliğini sunar. Düşük çözünürlük uzun pil ömrü verdirir. Esas mesele pilse IPS olanı tercih edilmelidir. OLED e özel koruyucu ekstra ayarları vs de var ve koyu temalar seçilirse pil tüketimi IPS lerdeki gibi düşebilir ve beyan edilen sürelere rahat ulaşılabilir...
-
KDV %20 hocam Türkiye'de bu arada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cahilliğin daniskası pil ömrünün asus'a bağlı olduğunu sanıyor önce git işlemciye bak arm tabanlı Snapdragon X apple silicon gibi düşük watt yüksek performans bataryada da x86 gibi performans düşmüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Onur reyizin viral olan efsane videosu ama yorumlarda epey yardımcı olmaya çalıştığım halde dinlemedi kendisi. Asus değil, Windows'un kendisini Connected Modern Standby (S0) modunda uykuya alması suretiyle Windows Update vb. arka plan yazılımlarının yol açtığı pil deşarjı hususu asıl problemdi, ifade ettim lakin görmezden geldi o videoda ve devamında bunu.
|
He he 32 saatmiş. Almasak inanacağız. 80wh batarya ile 14 saat pil pmru diyor etiketinde ben daha 6 saati gormedim hafif kullanimda. Her windows updateinde bir takim suruculer bozuluyor. 1 haftadir zenbook oled makinamda ses yok! Surucu guncellemesi duzeltmesi bekliyorum. Zenbook pismanliktir.
|
fiyatı 96 bin beklerdim, bu kadar hesaplı olması düşündürdü.!.
|
Gerçekten çok iyi markalar var Windows dizüstülerde, Apple'a kıyasla gerek inovasyon gerekse de tasarım anlamında çok başarılı ürünler var ama bilin bakalım sorun ne? Maalesef Windows çalıştırıyor olmaları. Bu modele gelince dikkatimi çeken durum ekran çözünürlüğünün düşük olması. Full HD ekran mı kaldı artık?
|
Benzer içerikler
- reddit video indir
- instagram okundu bilgisi kapatma
- twitter film izleme sayfaları
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- gmail toplu mail silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X