|
Kamerasıyla dikkat çeken Redmi Note 12 serisi tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
12 pro güzel olmuş ama bilen varsa işlemcisi nasıl anlatabilir mi ? bu fiyat aralığında daha iyi kamerası olan bir telefon var mı ?
-
200 MP kameranın yanına onu düzgünce işleyebilecek bir işlemci koymaları gerekirken Dimensity 1080 koymaları büyük saçmalık. Ayrıca diğer 2 kamera olmasa da olur denebilecek kadar kötü. Ön kamerada 4K yok. Arka kamerada o çözünürlüğe rağmen 8K yok. Kamera odaklı bir seri kesinlikle değil, rakamsal kandırmaca tamamen. Emin olun ki 2020 model Poco F2 Pro veya Mi 10T kamera olarak bunlardan çok daha iyi sonuç verir. Xiaomi son 2 yılda kalite olarak 5 yıl geri gitti resmen.
-
senin söyledigin modeller üst seviye sayılabilecek cihazlar.. poco f2 pro ve mi 10t diyorsun.. bunların fiyatıyla redminin fiyatı aynı mı? redmi serisiyle piyasadaki benzer fiyattaki rakipleri karsılastır redmi hepsine üstün gelecektir..
bana kalırsa bundan sonra değil redmi xiaomi mi bile almam cünkü kalite yerlerde..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 27 Ekim 2022; 18:1:57 > -
Redmi 12 pro olmuş bu :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
200 megapikselle manzara cekme keyfi mi
İste buna teknoloji derim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xiaomi nin yeni sloganı
Yenir bir gün, yeni bir model...
200mp kamera umurumda değil, 50mp olanda da OIS var ve diğer iki modele göre incelik ve hafifliği daha fazla. Ülkemizde ki durumunu bahsetmeye gerek yok +10K olacaktır, alınabilitesi olmaz bu durumda.
-
En ufak bir kıpırdama yapmadı. Sıfır heyecan.
-
redmi 8 den somra hepsi ayni gibi..telefon menuleri zaten ayni
Dimensity 920'un kamera ve bazı küçük detayları iyileştirilmiş hali. İsmininin hakkını vermiyor. 920 ile aynı gpu ve çekirdek yapısını paylaşıyor. Antutu puanı 500 bin kusür olacaktır ki bu da orta segmente yerleştiriyor işlemciyi. 200 mp'lık hpx sensöre bu işlemci kesinlikle yakışmıyor. Dimensity 1300 olacaktı ki yakardı tüm orta-üst segmenti.
-
HPX koymuşsun iyi güzel de Xiaomi 12T Pro'da ki HPX sensöründen daha küçük boyutlu sensör koyulmuş. İsim var işlev yok. Dimensity 1080 denen işlemci 920'nin 200mp kamera destekleyen hali zaten yani işlemci de fos denebilecek seviyede. Fiyatlar iyi ama global fiyatları uçuk olacaktır büyük ihtimalle. Explorer'da ki 210w'da baya gereksiz zira,120w zaten 4300 mahlı telefonu 14 dakikada falan şarj ediyor iken 4 dakika için bu kadar gereksiz harekete gerek var mıydı? 67w en ideali işte,35 dakikada tam şarj yap elini yüzünü yıka geç işine. 1 dakikada şarj olunca ne kazanacağız? 15 saat daha fazla sosyal medyada reels izlemek mi? Doldum biraz :D
-
şu an hiç bir şeyin alınabilitesi kalmadı ama yine de çatır çatır alınıyor çünkü telefon gibi şeyler bir ihtiyaç. piyasa değerlendirmesi yaparsan çıkış tarihinden sonra yine piyasa fiyatı/performans oranı iyi olur.
Dimensity 920'nin aynısı bu işlemci isim değiştirmiş hali gibi Mediatech başarı kazanınca insanları keriz yerine koymaya başladı galiba.
-
Yorumların saçmalığı beni benden aldı. 200 250 dolara satılan telefonlar bunlar. Adamlar bu fiyata güzel cihazlar sunmuş beğendim.
-
Sende f2 pro mu var mi 10t mi? Tabi ki senin telefon çok daha iyi çeker. Yalan bu sensör işleri çok haklısın.
-
Aynen katılıyorum. Kıyaslama yapılırken aynı fiyat bandındaki diğer telefonlarla kıyaslama yapılmalı. Xiaomi son zamanlarda fiyat artışı yapsa da hala uygun fiyata donanım olarak güzel cihazlar sunuyor. Uygun fiyatlı telefona şu yok bu yok demek anlamsız. Onlar da olsa bu fiyata satılmaz zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amac gösteriş samsung gibi parcalarla birşeyler topluyo göz boyama derdinde xiaomi bitti bitmesi gerek artik eski işlevi kalmadi piksel büyütüp 15-20k cihaz sattiriyor:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
235 dolar olan Pro modeli ikiyle çarpsak bile 8500 TL yapıyor. Sizce ülkemizde bu fiyattan sunulur mu?
-
F2 Pro kullandım sonra F3 e geçtim. Ekran parlaklığı ve kamera konusunda aşırı geriye gitmişti. Onu da bırakıp iPhone 14 e geçtim. F2 Pro dan aşırı memnundum. Ağır ve 60 hz olduğu için F3 e geçtim bin pişman oldum. Xiaomi kaliteyi her sene düşürüyo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Yorumların saçmalığı beni benden aldı. 200 250 dolara satılan telefonlar bunlar. Adamlar bu fiyata güzel cihazlar sunmuş beğendim.
|
200 MP kameranın yanına onu düzgünce işleyebilecek bir işlemci koymaları gerekirken Dimensity 1080 koymaları büyük saçmalık. Ayrıca diğer 2 kamera olmasa da olur denebilecek kadar kötü. Ön kamerada 4K yok. Arka kamerada o çözünürlüğe rağmen 8K yok. Kamera odaklı bir seri kesinlikle değil, rakamsal kandırmaca tamamen. Emin olun ki 2020 model Poco F2 Pro veya Mi 10T kamera olarak bunlardan çok daha iyi sonuç verir. Xiaomi son 2 yılda kalite olarak 5 yıl geri gitti resmen.
|
Xiaomi nin yeni sloganı
Yenir bir gün, yeni bir model... |
Şu telefonlarda bile 120 Hz sabitken iPhone 14 60 Hz olması
|
Aynen katılıyorum. Kıyaslama yapılırken aynı fiyat bandındaki diğer telefonlarla kıyaslama yapılmalı. Xiaomi son zamanlarda fiyat artışı yapsa da hala uygun fiyata donanım olarak güzel cihazlar sunuyor. Uygun fiyatlı telefona şu yok bu yok demek anlamsız. Onlar da olsa bu fiyata satılmaz zaten
|
Benzer içerikler
- instagram şifremi unuttum
- iphone film izleme programı ücretsiz
- instagram dondurma
- wechat qr code sorunu
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X