2 kg karlıoğlu , 2.5 kg alagözlerden alıp yiyen biri olarak yazdım :) |
1 kg Antep fıstığı 59,90 trendyol (2. sayfa)
-
-
bayat urunler bilginiz olsun
-
Hemen 2 kg aldım, teşekkürler haberdar ettiğiniz için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben karlıoğlu nu öneririm daha çok. 2 kg şık paket yapmışlar. 100/40 kuponu olan varsa kg 50₺ ye gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathematician0 -- 8 Kasım 2020; 18:31:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrWool
50/25 ve 100/40 lar gece kullanıma açılacak hocam. Bu üründe geciyor muydu daha önce hiç almadımBunlar nereden geliyor hocam ? 50/25 ve 100/40 kupon?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AslanAvdamontu alın daha önemli fıstıktan hocam :) çok iyi bir fıstık beklemeyın 2 kg almıştım kapalı yok denecek kadar azdı.Tadı da fiyatına göre gayet iyi.
tüm alışverişimi internetten yapıyorum, dikkat etmeniz gereken husus ; aldığınız ürünlerin mağazaları olmalı şehrinizde.
Böylece küçük ya da büyük olması durumunda değiştirebiliyorsunuz.
Hocam bu alagöz iyimi kötümü şimdi net bişey söyle 😂 bayat falan demişler
Bu fiyata buldun da dert ettiğin şeye bak. 59 TL ye Çorum leblebisi fiyatına fıstık alıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wally Gator -- 8 Kasım 2020; 20:33:7 >
evet alagözler biraz bayat karlıoğluna göre.
Karlıoğlunu daha çok beğendim. Diğer arkadaşların yorumlarına da bakıp alın hocam.
alagözler bayatla, taze olarak karışık geliyor.
sonuçta 100/40 kuponunuz varsa 2 kilosu 80 liraya geliyor. Çok da beklenti içine girmemek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 8 Kasım 2020; 18:47:21 > -
trendyol.comALAGÖZLER Antep Fıstıgı Lüks 1000 Gr | Trendyolhttps://www.trendyol.com/ALAGoZLER/Antep-Fistigi-Luks-1000-Gr-p-55377030?boutiqueId=534113&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_campaign=product_free&link_contentid=55377030&link_userID=10575623&utm_campaign=55377030&utm_medium=product_free&utm_source=share&utm_term=10575623
Buradaki Alagöz satan gerçekten berbat. Bununla Alagöz satıcısından alınan arasında dağlar kadar fark var. Bununla karıştırıyor olmasın kötü diyenler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
antep fıstığı tarlamız var,seneye hale satmıcam forumdan satış açıcam,o zaman görün gerçek antep fıstığını siz :D
-
En iyi marka hangisi sizce?
-
geçen biri vardı , o fiyatlara(60-70) hayatta vermem diyordu.
ölmez kalırsak seneye sizden alırız :)
-
benim karlıoğlundan aldığım fazla kavrulmuştu, alagözler 1 tık daha küçük ama tadı gayet iyidi. alagözlerde yaşadığım tek sıkıntı 2 paket aldım 1 paket gönderdiler, eksik ürünü göndeririz dediler 1 hafta sonra parayı iade ettiler.
karlıoğlundan alıp forumda kurtlu çıkan vardı sanırım satıcı atar yapıp konuyu sildirmişti sonra, forumda konu açmamış o yüzden bu sefer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Kasım 2020; 19:17:11 > -
Trendyol dağıttı hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AslanAvdageçen biri vardı , o fiyatlara(60-70) hayatta vermem diyordu.
ölmez kalırsak seneye sizden alırız :)
biz hale kavrulmuşunu 50 ye verdik,dedemden kaldı 5 yıl önce,bakımını yaptırıp her yıl hasatını topluyoruz,bizim mahsul kırmızı toprak antep fıstığı,oğuzeli antep fıstığı diye geçer,dandik siirt,urfa fıstıklarına benzemez,kısmetse seneye benim fıstıklarım yenecek bu forumda :D
-
ay hadi inşallah
-
İnşallah reis
3 kilo almıştım önceden bence gayet güzel 4 kilo daha aldım
quote:
Orijinalden alıntı: AslanAvdaevet alagözler biraz bayat karlıoğluna göre.
Karlıoğlunu daha çok beğendim. Diğer arkadaşların yorumlarına da bakıp alın hocam.
alagözler bayatla, taze olarak karışık geliyor.
sonuçta 100/40 kuponunuz varsa 2 kilosu 80 liraya geliyor. Çok da beklenti içine girmemek lazım.
Ya aşırı bi beklentim yok ama yenmeyecek gibi bayatsa olmaz yabi parayı çöpe atmayalım
kişiye göre değişiyor örneğin üstteki arkadaş da 3 kilo almış , şimdi 4 daha almış :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X